Dilek Kutusu.....:))

Allahım hayırlısıyla bana o iş kapısını aç.. eğer benim hayrıma olacaksa tez zamanda olsun ne olur..bir de bütünlemelerden geçeyim ne olur Allahım..

Allahııııımmm işlerim yoluna girsin hakkımda hayırlı kişi hayatıma girsin üniversiteyi kazanayım. Amiiin

allahım ne olur o iş kapısını bana aç tez zamanda. benim hayrımaysa bir an evvel olsun ne olur

bütünlemelerden geçeyim. amin.

Müthiş seveceğim bir iş istiyorum
Aklım hayalim dursun o derece güzel dashdhad dilek değil mi

Allah'ım bugune kadar imtihan edildim,kul olarak acizliğimden hayıflandım ama artık bu gelen kişi hayırlı kişi olsun ve ben de o güzel yuvama kavuşayım.

Allah'ım söz verdim sana güçlü olacağım diye...sana yalvarıyorum beni bir daha ,onun gibi bir hainle sınama Allah'ım ne olur...bu dünyada hala güvenilebilecek insanlar olduğunu göster Allah'ım ne olur....

ALLAHIMM mart-nisan-mayıs ayında gireceğim sınavdan alnımın akıyla geçmek vee hayalimdeki , ideallerimdeki mesleğe ulaşmakk istiyorummmm allahımmm ne olurrr çook istiyorumm çooooooooooooooooooooook

ALLAH ım bizi bir ömür sağlıklı huzurlu hayırlı mutlu huzurlu eyle :))

en sonunda da cenentine kabul eyle...

Bugünle ilgili sıkıntı çıkmamasını..
Huzur..
Manevi güç..
Azim ve başarı diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…