canm ben okuyorum sıkıntı yok ama işim bu aralar çok yoğun eve geç gidiyorum misafir falan derken yavaş ilerliyorum yarıladım sayılır bitecek inşallah cumaya kadar
Arkadaşım cumaya kadar kaç adet okuyabilirsin salatı tefriciye?Arkadaşlar bende katılabilir miyim dualarınıza...
Arkadaşlar bende katılabilir miyim dualarınıza...
Arkadaşlar bu dua oldukça etkili bilindiği üzere ancak uzun oluşu nedeniyle okunması zor geliyor bir çoğumuza.
Dileği olanlar müsait olanlar okunmasını isteyenler yazarlarsa sırayla okuruz dilekler için .
10 kişi toplasak kişi başı 444 adet düşüyor neredeyse buda çok zor değil neredeyse bir güne bir kişi okunup tamamlanır.Bu başlığı sadece bu dua için açtım.Yani başka dua değil bende bana okunsun ve bende katılayım diyen arkadaşlar varsa buyursunlar önce listemizi yapar sonrada her bir kişinin dileği için okuruz.
Salat-ı Tefriciye Duası
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
Okunma adabı
Önce güzelce namaz abdesti alınır.2 rekat Allah rızası için namaz kılınır ve namaz bitiminde 100 adet Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh diyerek tövbe edilir.Sonra dilek niyet edilerek (bizler sıra kimdeyse onun niyetine niyetlenerek)duaya başlanır.4444 tamamlanınca ya Rab okunan selavatı şerife hürmetine dileğimi hacetimi muradımı ver diyerek tamamlanır.
özgem 81 815 adet---------- 815 adet okundu
nutella 1257 adet--------- 900 adet okundu
kalemero 543 adet
dg62 543 adet
hola 543 adet
kbcb 543 adet
nurlum 200 adet
tuana 82 muaf
pıolın muaf
berirem muaf
dıor34 muaf
trltrl muaf
kalemero 543 adet
dg62 543 adet
hola 543 adet
kbcb 543 adet
nurlum 200 adet
Arkadaşlar lütfen ses verin ne durumdasınız?
Arkadaşlar dua işi vebaldir,yarın cumaya sonlandırılacak lütfen okumadıysanız belirtin ki tamamlayayımArkadaşlar duası okunan kısıyı zorda bırakmayalım lütfen okumadıysanız okumadık diyin ki hazır 1 gun kalmısken destekle falan okunsun tamamlansın duası özel msjlarada cvp alamıyorum kbcb zaten msj kutusu dolu ulaşamıyorum bile.
arkadaşım
kalemero okuyor
nurlum okuyor
dg 62 okuyor periyod durumu vardı suprıız olursa haber verırım dedi
zayıflıcım yenı adıyla hola ve kbcb okunma sayısı konusunda hıc ırtıbat kuramadım
Arkadaşlar dua işi vebaldir,yarın cumaya sonlandırılacak lütfen okumadıysanız belirtin ki tamamlayayım
Son dakika golü atmayın müsaitim kimseye kırgınlığım vs olmaz oturur tamamlarım ama dönüş yapın rica ediyorum
Arkadaşlar dua işi vebaldir,yarın cumaya sonlandırılacak lütfen okumadıysanız belirtin ki tamamlayayım
Son dakika golü atmayın müsaitim kimseye kırgınlığım vs olmaz oturur tamamlarım ama dönüş yapın rica ediyorum
arkadaşlar bir dönüp biz okuduk su kadar adet veya hiç okumadık dermisiniz özellikle zayıflıcım ve kbcb okumadıysanız ona gore okuyalım kızın süresi azaldı yazık emek var o kadar
zayıflıcam yazmışş okuyamamışşş kızlarrr belki görmemişsinizdir
özgem81:1150 adet okundu
nutella : 1100 adet okundu
kalemero : 443 adet okunuyor
dg62 : 543 adet hbr bekleniyor
nurlum : 200 adet okundu
kbcb :543 adet hbr alamadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?