Keşke bu grubun dua grubu olduğunu alınan bir niyet dahası vebal olduğunun idrakında olup katılsaydı herkes.. Durup durup saatler kala okuyamadığını belirtmek dahası hiç belirtmemek yerine..gördüm cnm endişlenme diğer arkadaşta dönerse ona göre halledelim
ne yaptın nutella ?
Hanımlar bu duruma çok üzüldüm gerçekten insanın sorumluluk duygusu taşıması çok önemli eğer okunmayan sayı varsa ben alabilirim o sayıyı onu söylemek istedim..
ben de bu akşam bitiririm çok az kaldı
Slm öncelikle,yoktum canım burda yeni dua başlanmış simdi gördüm cumaya kadarmı cumamı vericez ??
İphon'den
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar ismim özge, benm Rabbimden isteğim bu sene hayırlı bir evlilik yapmak için adım atmak ve gönlümdeki kişiyle bu yolda ilerlemek... işimde başarılı olmak sıkıntılı günlerden kurtulmak ailemede bereket sağlık ve huzur diliyorum , buradaki tüm dua eden arkadaşlarımında gönüllerinden geçen neyse o olsun hayırlı kapılarımız açılsın .... rabbim sen dualarımızı kabul et olmayacak olanın peşine düşürme hayırlı olanı avuçlarımıza koy amin
berirem ________592 adet
özgem 8 ________592 adet
nutellla ________592 adet
kalemero ________592 adet
dg62 ________592 adet
tuana 82 ________592 adet
pıolın ________592 adet
trltrl ________ 100 adet
nurlum ________ 200 adet
Okunma adabı
Önce güzelce namaz abdesti alınır.2 rekat Allah rızası için namaz kılınır ve namaz bitiminde 100 adet Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh diyerek tövbe edilir.Sonra dilek niyet edilerek (bizler sıra kimdeyse onun niyetine niyetlenerek)duaya başlanır.4444 tamamlanınca ya Rab okunan selavatı şerife hürmetine dileğimi hacetimi muradımı ver diyerek tamamlanır.
Özge kardeşim,
"Allah Resulu sallallahu aleyhi ve sellem bize cesitli zamanlarda salavat getirmemizi tavsiye ediyor fakat bunu her birimizin kendisinin yapmasini istiyor.
Mesela: Adini duydugunda kendisine salavat getirmeyen kisiyi dünyanin en cimri insani olarak vasiflandiriyor. Hatta burnu yerde sürtülsün diye beddua da ediyor rahmet ve merhamet insani.
Cuma günleri kendisine cok salavat getirmemizi tavsiye ediyor. Cuma günü getirilen salavatlarin direk kendisine ulastigini belirtiyor.
Her sabah ve aksam kendisine on defa salavat getiren kisinin sefaatine nail olacagini söylüyor ama bu salavat kampanyalarindan hic bahsetmiyor.
Malesef cogu kimselerin kampanyalar düzenleyerek, adeta insanlari salavat cekmekten usandirarak sevap kazandiklarini düsünmeleri ne acaip." diye konuşmuştuk salavat kampanyaları için bir kaç ay önce.
ben birazcık geri kaldım takip edemedim sayfayı ama artık burdayımmmm esracım seni de yordum özelden ulaştın devamlı kusura bakma :) 433 ü bu hafta tamamlarım ben zaten takipteyim:)
sizden çok özür dilerim kaç gündür takip edemedim bazı olaylarım oldu bide işe başladım yeni. bugünden sonra inşallah okumaya başlycam nolur kusuruma bakmayın haberde veremedim ama dediğim gibi girme fırsatım hiç olmadı:26:
sizden çok özür dilerim kaç gündür takip edemedim bazı olaylarım oldu bide işe başladım yeni. bugünden sonra inşallah okumaya başlycam nolur kusuruma bakmayın haberde veremedim ama dediğim gibi girme fırsatım hiç olmadı:26:
Olsun insanlık hali telafi edersin birşey olmaz :) ben de bu haftakini okuyamadım özel günüme denk geldi haftaya başlayacağım
bir sonraki Kişi sensin zaten cnm sayfayı sıksık takip etki listeni oluşturduğumuzda organizeni yapabilesin.
Kalemeroyu Allah izin verirse cumaya bitirir senin listeni yaparız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?