bundan sonrakı lıstelerdede daha oncekılerde olduğu gıbı eksıkler konusunda destek olmaya gayret ederım ben arkadaşlar yınede duadan eksıltmek ısteyen varsa kendısıne bılgı gecsın lutfen (kendısı ıcın okudugunu yada okuttugunu dusunuyorum ben onun nasıbıne gırmem )
Canm gerek yok kirginliga biraz irtibatta olmamiz lazim o kadar
oturup oturmamakla alakası yok cnm 9 kişi oturttu 1 kişimi oturtamadı mevzu destekte değil var benım desteğim Allah razı olsun mevzu sorumsuzluk ben kendi duam için kızmadım bu kadar ben listenın basından berı bu durumdayım olmazsa olmaz napıyım oturur hepsını kendımde okurum kafam rahat olur maksat başkasınada dua edelım bırlık olsun diyeydi
Ben anlamadim burda ne demk istedigini
arkadaşım ben perşembe okurum dedım ve perşembe gecesı haber verdım ..2 sayfa boyunca sorumsuzlugun hakkında yorum yapılmış bu dua grubu degılmı nasıl helalleşecegız..daha öncede ben bu gruplara dahıl oldum beklersın 1 hafta 2 hafta sıradakı arkadaşa gecersın okuyan haber verır eksık tamamlanır benımde duanada haber bekledıgım 1 kışı var ne mesaj attın nede sorumsuz dedım kusura bakma haksız olsamda oldugumada ınanmıyorum zoruma gıttı
Konuya dönelim artık Allah gönlüne göre versin diycek bişeyim yok . Yeni liste için sanırım ara veriyoruz herkes off maşallah ışığı gören geldikbcb hep senin yüzünden bi başlattın hepimiz kıskandık
Şaka bir yana şöle bir konu bırakmışlar sayfaya arkadaşlar boşta kaldığımız süreçte destek olmak isteyen olursa diye tekrar yapıştırıyorum
bir arkadaşımızın babası için başlattığımız kelime-i tevhid'e destek verir misiniz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/showth...43665&page=200
arkadaşım ben perşembe okurum dedım ve perşembe gecesı haber verdım ..2 sayfa boyunca sorumsuzlugun hakkında yorum yapılmış bu dua grubu degılmı nasıl helalleşecegız..daha öncede ben bu gruplara dahıl oldum beklersın 1 hafta 2 hafta sıradakı arkadaşa gecersın okuyan haber verır eksık tamamlanır benımde duanada haber bekledıgım 1 kışı var ne mesaj attın nede sorumsuz dedım kusura bakma haksız olsamda oldugumada ınanmıyorum zoruma gıttı
Sanirim ben devam edemiycem bir sure. 7 haftalik dusuk yaptim bugun .. kanama ne zaman sonlanir ve tam ne zaman duzenime girerim bilmiyorum.. Allah herkesin gonlunce versin insAllah.. daha sonra araniza alirsaniz katilmak isterim..
Allah'a emanet..
canim cok sagol Rabbim herkesin gonlunce versin.. evt bebegime ulasmaya calisanlardanim. imtihan dunyasi vakti zamani gelmemis henuz ..
canm bu da allahın takdiri... Rabbim inşallah kucağını boş bırakmaz sanada gölü huyu güzel bir evlat nasip eder Allah a emanet ol
Amin insAllah cok tsk ederim. imtihan dunyasi.. Rabbim herkesin gonlunce versin..
kızlar beni eklemişsiniz çok tşk ederim fakat benim diş çekimim cuma gününe kaldı o gün bile olup olmayacağından emin değilim genel anestezi demişlerdi ama yaparlarmı bilemiyorum yani durumumu o yüzden beni bu seferlik listeye almayın çünkü ne durumda olacaımı bilemiyorum okuyabilir miyim okuyamazmıyım bir sonraki listeye katılırım inşallah duruma göre de yine haber veririm
Ben katılırım canım. Özel mesaj konusunda sıkıntı yok atabilirsin bana, bir de dior için seve seve okurum.
Onun haricinde benim de bir önerim olacak; malumunuz yarın kandil, hepimiz az çok elimizden geldiğince gerek kendimize gerekse yakınlarımıza dua ediyoruz. Yarınki dualarımızda birbirimizin dualarına da yer versek nasıl olur? Mesela listedeki katılımcılar veya konumuza uğrayanlar, niklerinin yanına ne için dua istediğini eklerse yarın sizin de dualarınıza yer vermek isterim. Neticede güzel bir gece, Rabbim kabul eder inşAllah.
Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?