Dilek defteri

Ömrümün serveti rabbimin nimeti eşime bi evlat verebilmek imkansız biliyorum olmaz olamaz ama allahtan imkansız olsada duamı hiç eksik etmeyeceğim

Buldun mu bu mükemmeli

Naptin bacim merak ettim

Ben erkek falan istemiyorum artik ben bana yeterim2020 yilinda kendimle ilgili hayallerim
1.2021 e cikmak
2.fit olmak,harika bir fizigim olmasi bakan bes defa daha baksin oyle guzel olayim.
3.yuzum toparlasin kendini,cok guzel goruneyim cildim paril paril parildasin
4.2020 de müdür koltuğu benim olsun.çok basarili olayim.
5.kiskananlar catir catir catlasin,bana kotuluk yapan kim varsa kendi basini yesin.
6.Bmw x1 bana ciksin.
7.herkes bana asik olsun ama ben hicbirine bakmicam

Güzel bir topik olmuş :)
1. dileğim o'nun yaptıklarının bedelini çektiğini görmek / duymak
2.kısa bi süre sonra o buluşma sonucunun olumlu olduğunu görmek()
3.dileğim yaşamak istediğim o şehre yerleşmek(✔✔✔)
4.dileğim yeniden annelik duygusunu yaşayıp bu sefer sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almak
5.dileğim borçlarımdan kurtulmak :)
6.dileğim hayatımın 2. yarısını çok daha mutlu huzurlu güzel yaşamak
7.dileğim O’nunla kurduğumuz hayalleri gerçekleştirmek istiyorum ( bu en zoru belki ama seneler sonra belki buraya gelip GERÇEKLEŞTİ yazmak nasip olur inşallah )()☹
8.dileğim Deniz olan bir ilde yaşamak her kafam attığında sinirimi stresimi denize uzun uzun bakıp orda atıp sakinleşmek( şimdilik sen olmana imkan yok belki ilerde inşallah)
9.dileğim iş hayatında daha fazla yükselmek ama insanları EŞİT GÖRMEK !
(✔✔✔)
*** Belki hiç ihtimal vermediğim bir dilektin ama Rabbimin mucizeleri sonsuz gerçekten iş konusunda şuan olduğum konum için çok şükür Allah’ıma hayal etsem bu kadar güzel hayal kuramazdım ki gerçeğini yaşatana sonsuz şükür daim olurum inşallah )
Nerdeyse 1 sene önce bu dilekleri yazmışım buraya 1 sene içinde çok şey değişmiş seneye de burayı okumak nasip olur inşallah

Aylardır sınava hazırlanıyorum.Kpssden yüksek puan alarak atamak istiyorum.Deniz kenarı bir yere atanmak istiyorum.

Su (deniz, göl)kenarında bana ait bir ev istiyorum.İki katlı Alman tarzı çatısı olan.Çatısında çok tatlı bir oda.
Bahçede bir su kuyusu.Masalımsı bir ev.Bahçesinde domates ve biberlerim olsun istiyorum.

çok sevindim Belki her istediğimiz en hayırlısı değildir umarım olmayan dileklerin de farklı şekilde de olsa beklediğinden daha iyi şekilde olur
Değişen bir şey yok, dilek defteri de olmadı
Daha olmadı demek için erken değil mi bu tür şeyleri unutup yıllar yıllar sonra dönünce görüp şaşırıyorlar, belki on yıl sonra çocuklarınla uğraşırken aniden burası aklına gelir ve şaşırırsın

5 yıl önce yazdıgıma bakıp şaşırmışlığım var hala nasıl aynı hala olmadı diye :))

5 yıl önce yazdıgıma bakıp şaşırmışlığım var hala nasıl aynı hala olmadı diye :))
Hadi ya üzdü ama bu acaba neden olmuyor ona da odaklanmak lazım, benimkilerin hala olmama sebebi kendime bakmamam ile alakalı olduğunu düşünüyorum bi de kendimi sevmemek

Hadi ya üzdü ama bu acaba neden olmuyor ona da odaklanmak lazım, benimkilerin hala olmama sebebi kendime bakmamam ile alakalı olduğunu düşünüyorum bi de kendimi sevmemek
Ben de bulsam bir sebep herhalde baya kötü ve çirkinim diyip geçiyorum

şaka maka boy ve fitlik dışında tüm maddeleri uyan biriyle sevgiliyim şu an hemen yeni isteklerimi sıralayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…