- 14 Kasım 2015
- 1.408
- 2.482
-
- Konu Sahibi little bird
Vay be bildirim geldikçe okuyorum hala bie şey yok, kriterleri mi yenilesekAttım gitti, ulasınca da yazarız artık
Yok bence bizim bunları istediğimizi bile unutmamız lazımVay be bildirim geldikçe okuyorum hala bie şey yok, kriterleri mi yenilesek
Aslında adımı unutsam bunları yine unutmam iş yaş:))Yok bence bizim bunları istediğimizi bile unutmamız lazım
Dilek listeme burda mutluluğunu paylaşmanı da ekliyorum belki benim duam kabul olur :)Aslında adımı unutsam bunları yine unutmam iş yaş:))
Buldun mu bu mükemmeliBen de yazıyorum 1.dileğim: Evlilik ve hayalimdeki eşi madde madde yazıyorum.
1. Yakışıklı, karizmatik, güzel ve karizmatik sesi olan, boyu 1.78-185 arası, doğum yılı 1988-1991 ekime kadar olan, saçları güzel, elleri kemikli ve güzel, kolları yapılı, ayağı 42 numara, tercihen esmer, şişman ya da zayıf değil yapılı, gülüşü ve bakışı içimi titrecek derecede muhteşem olan, güzel bakan güzel gören
2. Zeki, espri yeteneği olan ama şebek olmayan, sözü dinlenen, muhabbeti hoş, canayakın, konuşkan ama geveze olmayan, alçakgönüllü, özgüvenli, merhametli, hayvan sever, mangal yakmak, ufak tefek tamir gibi yetenekleri olan, çocukları seven, çalışkan, sorumluluk sahibi, eğitim olarak denk veya üstüm olan
3. Cömert, yardımsever, düşünceli, içten, arkadaş canlısı, ailemi seven ve saygı gösteren, dominant, bana sadık, ilgili ama beni sıkmayan, arada kıskanan, ihmal etmeyen,
4. Ailesi akrabaları beni çok seven, beni ilk görüşte bana aşık olacak ve bu benim evleneceğim kız diyecek, tabii aynı şekilde ben de
5. Beni çoook çok seven, harika olduğumu düşünen, ölçülü, tutarlı, dürüst, mantıklı, romantik, güzel şiir yazan
6. Dinine, ülkesine, milletine bağlı. Gerçek bir Müslüman, vatansever, bayrak sevdalısı, siyasetten anlayan, partizan olmayan
7. Kitap okumayı seven, her konuda bilgisi olan, öğrenmeyi, gezmeyi seven, yüzmeyi bilen, en az 1 spor dalında çok iyi olan, enstrüman çalan, küçük sürprizler yapan, güzel giyinen, babet çorap giymeyen, sigarası içkisi olmayan, zevkli, beni her halimle seven
8. Arkadaşlarını iyi seçmiş, kul hakkını bilen ve riayet eden, harama helale dikkat eden, yaptığı işi en iyi şekilde yapan, evlenince anneci olmayacak, yeni girdiği ortamlara kolayca uyum sağlayabilen
9. 2019 yılında bu özelliklere sahip adı güzel soyadı güzel bir beyle ilk görüşte aşık olarak evlenmek istiyorum. Allahım amin artık gerisi sana kalmış. Ben şimdi ne güzel uyurum bu konuyu açandan Allah razı olsun:)))
Valla bırak mükemmeli düz adam bile bulamadımBuldun mu bu mükemmeli
Naptin bacim merak ettimBen de yazıyorum 1.dileğim: Evlilik ve hayalimdeki eşi madde madde yazıyorum.
1. Yakışıklı, karizmatik, güzel ve karizmatik sesi olan, boyu 1.78-185 arası, doğum yılı 1988-1991 ekime kadar olan, saçları güzel, elleri kemikli ve güzel, kolları yapılı, ayağı 42 numara, tercihen esmer, şişman ya da zayıf değil yapılı, gülüşü ve bakışı içimi titrecek derecede muhteşem olan, güzel bakan güzel gören
2. Zeki, espri yeteneği olan ama şebek olmayan, sözü dinlenen, muhabbeti hoş, canayakın, konuşkan ama geveze olmayan, alçakgönüllü, özgüvenli, merhametli, hayvan sever, mangal yakmak, ufak tefek tamir gibi yetenekleri olan, çocukları seven, çalışkan, sorumluluk sahibi, eğitim olarak denk veya üstüm olan
3. Cömert, yardımsever, düşünceli, içten, arkadaş canlısı, ailemi seven ve saygı gösteren, dominant, bana sadık, ilgili ama beni sıkmayan, arada kıskanan, ihmal etmeyen,
4. Ailesi akrabaları beni çok seven, beni ilk görüşte bana aşık olacak ve bu benim evleneceğim kız diyecek, tabii aynı şekilde ben de
5. Beni çoook çok seven, harika olduğumu düşünen, ölçülü, tutarlı, dürüst, mantıklı, romantik, güzel şiir yazan
6. Dinine, ülkesine, milletine bağlı. Gerçek bir Müslüman, vatansever, bayrak sevdalısı, siyasetten anlayan, partizan olmayan
7. Kitap okumayı seven, her konuda bilgisi olan, öğrenmeyi, gezmeyi seven, yüzmeyi bilen, en az 1 spor dalında çok iyi olan, enstrüman çalan, küçük sürprizler yapan, güzel giyinen, babet çorap giymeyen, sigarası içkisi olmayan, zevkli, beni her halimle seven
8. Arkadaşlarını iyi seçmiş, kul hakkını bilen ve riayet eden, harama helale dikkat eden, yaptığı işi en iyi şekilde yapan, evlenince anneci olmayacak, yeni girdiği ortamlara kolayca uyum sağlayabilen
9. 2019 yılında bu özelliklere sahip adı güzel soyadı güzel bir beyle ilk görüşte aşık olarak evlenmek istiyorum. Allahım amin artık gerisi sana kalmış. Ben şimdi ne güzel uyurum bu konuyu açandan Allah razı olsun:)))
Değişen bir şey yok, dilek defteri de olmadıNaptin bacim merak ettim
çok sevindimGüzel bir topik olmuş :)
1. dileğim o'nun yaptıklarının bedelini çektiğini görmek / duymak
2.kısa bi süre sonra o buluşma sonucunun olumlu olduğunu görmek()
3.dileğim yaşamak istediğim o şehre yerleşmek(✔✔✔)
4.dileğim yeniden annelik duygusunu yaşayıp bu sefer sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almak
5.dileğim borçlarımdan kurtulmak :)
6.dileğim hayatımın 2. yarısını çok daha mutlu huzurlu güzel yaşamak
7.dileğim O’nunla kurduğumuz hayalleri gerçekleştirmek istiyorum ( bu en zoru belki ama seneler sonra belki buraya gelip GERÇEKLEŞTİ yazmak nasip olur inşallah )()☹
8.dileğim Deniz olan bir ilde yaşamak her kafam attığında sinirimi stresimi denize uzun uzun bakıp orda atıp sakinleşmek(şimdilik sen olmana imkan yok belki ilerde inşallah)
9.dileğim iş hayatında daha fazla yükselmek ama insanları EŞİT GÖRMEK !
(✔✔✔)
*** Belki hiç ihtimal vermediğim bir dilektin ama Rabbimin mucizeleri sonsuz gerçekten iş konusunda şuan olduğum konum için çok şükür Allah’ıma hayal etsem bu kadar güzel hayal kuramazdım ki gerçeğini yaşatana sonsuz şükür daim olurum inşallah)
Nerdeyse 1 sene önce bu dilekleri yazmışım buraya 1 sene içinde çok şey değişmiş seneye de burayı okumak nasip olur inşallah
Daha olmadı demek için erken değil mi bu tür şeyleri unutup yıllar yıllar sonra dönünce görüp şaşırıyorlar, belki on yıl sonra çocuklarınla uğraşırken aniden burası aklına gelir ve şaşırırsınDeğişen bir şey yok, dilek defteri de olmadı
çok sevindimBelki her istediğimiz en hayırlısı değildir umarım olmayan dileklerin de farklı şekilde de olsa beklediğinden daha iyi şekilde olur
Daha olmadı demek için erken değil mi bu tür şeyleri unutup yıllar yıllar sonra dönünce görüp şaşırıyorlar, belki on yıl sonra çocuklarınla uğraşırken aniden burası aklına gelir ve şaşırırsın
Hadi ya üzdü ama bu5 yıl önce yazdıgıma bakıp şaşırmışlığım var hala nasıl aynı hala olmadı diye :))
Ben de bulsam bir sebep herhalde baya kötü ve çirkinim diyip geçiyorumHadi ya üzdü ama buacaba neden olmuyor ona da odaklanmak lazım, benimkilerin hala olmama sebebi kendime bakmamam ile alakalı olduğunu düşünüyorum bi de kendimi sevmemek
Eminim oyle degilsindirBen de bulsam bir sebep herhalde baya kötü ve çirkinim diyip geçiyorum
şaka maka boy ve fitlik dışında tüm maddeleri uyan biriyle sevgiliyim şu anErkeği listeliyeyim (detaylı listelenmesi önerildiği için böyle yazdım tabi illa esmer aşırı yakışıklı olsun demesem de):
-187 civarı boy, fit bir vücut, esmer, koyu renk gözlü, yakışıklı
-anlayışlı, olgun, dürüst, sadık
-beni her zaman herkese karşı koruyabilen ve aynı zamanda dengeyi sağlayabilen
-hiç sıkılmadan saatlerce konuşacak konular bulabilmemiz
-ilgili olması ama ilgisiyle boğmaması, mesela her sabah günaydın iyi geceler yazsın
-beni kısıtlamayacak şekilde kıskanması
-gözlerime her baktığında parıl parıl baktığını görmem
-tensel uyum, çekici gelmesi
-beni çekici bulması
-maddi açıdan denk veya daha iyi durumda olması
-zeki olması ve insanların niyetlerini anlaması, gaza gelmemesi
-benden yemek, temizlik gibi beklentileri olmaması varsa da eşit yapmamız
-her zaman desteğini hissetmem
-başarılı olmamı kıskanmayıp desteklemesi
-karşı cinsle mesafesine dikkat etmesi
-ne asosyal ne çok sosyal ortalarda olması
-çalışkan olması, planlı, disiplinli olması