- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.140
-
- Konu Sahibi little bird
Amin canım inşallah hepimiz içinHayırlısı belki böyledir ilerde iyi ki dersin belli mi olur, daha iyileri olsun inşallah
İlerde gerçekleştiğini görmek cidden iyi geliyor. Buraya da yazabilirsin defterler kaybolabiliyorSuan sayenizde aydinlandim konu sahibi. Ve bir hatira defteri gibi defterim vardi.simdi ona dileklerimi yazacagim.gerceklesene tık atacagim. En azindan hayallerim orda birikecek.zamanla onemsiz olan hayallerim olacak belkide .yaziya dokmek iyi geldi banada tskler
Allah'ım bana 2019 yılı içinde hayırlı, gözaydınlığım, huzurum olacak, yakışıklı, karizmatik, uzun boylu, geniş omuzlu, gülüşü, bakışı içimi yakan:) , sesi ve konuşması etkileyici, güzel ellere sahip, eğitim ve kültür olarak bana denk veya üst olan, anneci olmayan, saygılı, dürüst, cömert, çok akıllı ve zeki, canayakın, düşünceli, bilgili, okumayı gezmeyi seven, gözü benden başkasını görmeyen, ahlaklı, sorumluluk sahibi, işi gücü yerinde, helalinden geçimini sağlayan, kul hakkına helale harama hassasiyet gösteren, vatanı, bayrağını seven, değerleri olan, aileme saygılı, yardımsever, merhametli, çok yönlü, yerinde konuşan, sportif, çok iyi yüzen esprili, 1990- 1987 yılları içinde doğmuş, adı soyadı, saçı güzel, dinimizin gereklerini bilen ve yerine getiren, beni ve benimle alakalı her şeyi seven, koruyan, değer veren biriyle ilk görüşte birbirimize karşılıklı olarak aşık olarak kolayından ve hızlı bir şekilde evlenmeyi ve hayırlı, sıhhatli evlatlar sahibi olabilmeyi nasip et, Amin. Ne olursun buraya tekrar baktıgımda duam kabul olmuş olsun, bana duamın sevincini yaşat ve şükrünü eda edebilmeyi nasip et, Amin.
Büyüklerimiz ayakkabı bağınız da olsa Allah'tan isteyin, onun gücü her şeyi vermeye yeter dermiş, inanarak yazıyorum ki Allah'ın gücü beni aklıma gelmeyen nimetleri de vermeye yeter inşallah . ❤
Çokça amin. Ne güzel yazmışsınız, aynı dilekten ben de istiyorum
Güzel bir topik olmuş :)
1. dileğim o'nun yaptıklarının bedelini çektiğini görmek / duymak
2.kısa bi süre sonra o buluşma sonucunun olumlu olduğunu görmek ()
3.dileğim yaşamak istediğim o şehre yerleşmek (✔)
4.dileğim yeniden annelik duygusunu yaşayıp bu sefer sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almak
5.dileğim borçlarımdan kurtulmak :)
6.dileğim hayatımın 2. yarısını çok daha mutlu huzurlu güzel yaşamak
7.dileğim O’nunla kurduğumuz hayalleri gerçekleştirmek istiyorum ( bu en zoru belki ama seneler sonra belki buraya gelip GERÇEKLEŞTİ yazmak nasip olur inşallah )
() asla olmayacak !
8.dileğim Deniz olan bir ilde yaşamak her kafam attığında sinirimi stresimi denize uzun uzun bakıp orda atıp sakinleşmek
9.dileğim iş hayatında daha fazla yükselmek ama insanları EŞİT GÖRMEK !
aklıma geldikçe eklerim
Hediyeye ne gerek zaten buraya yazan herkes aynı mutluluğu yasayacaktır sizinle, o yeter :)Ben dileğimi yazmıştım, eğer gerçekleşirse söz veriyorum burdan adres ve iletişim bilgisi paylaşan herkese hediye kargolayacağım. Siz benim uğurumsunuzdur belki. ❤
Su ana kadar nasıl gidiyor neler oldu oldu mu hiç dileğin?Bu Dilek defteri olayını ben aylık tutuyorum. Gerçi iki kere yaptım ama. Her ayın başında olmasını istediğim şeyleri maddeler halinde olmuş gibi yazıyorum. Sonra da ay sonunda tek tek maddeleri değerlendiriyorum. İstediğim şey Olduysa ne hissettim mutlu oldum mu? Yada olmayan bir isteğim benim hayatımı nasıl etkiledi yada neden olmadı. Benim yüzümden mi yoksa dış etkenlerden mi filan bu şekilde yapıyorum. Şu an Ağustos ayı isteklerimin olmasını bekliyorum ay sonuna kadar
Ayy tamda istediğimErkeği listeliyeyim (detaylı listelenmesi önerildiği için böyle yazdım tabi illa esmer aşırı yakışıklı olsun demesem de):
-187 civarı boy, fit bir vücut, esmer, koyu renk gözlü, yakışıklı
-anlayışlı, olgun, dürüst, sadık
-beni her zaman herkese karşı koruyabilen ve aynı zamanda dengeyi sağlayabilen
-hiç sıkılmadan saatlerce konuşacak konular bulabilmemiz
-ilgili olması ama ilgisiyle boğmaması, mesela her sabah günaydın iyi geceler yazsın
-beni kısıtlamayacak şekilde kıskanması
-gözlerime her baktığında parıl parıl baktığını görmem
-tensel uyum, çekici gelmesi
-beni çekici bulması
-maddi açıdan denk veya daha iyi durumda olması
-zeki olması ve insanların niyetlerini anlaması, gaza gelmemesi
-benden yemek, temizlik gibi beklentileri olmaması varsa da eşit yapmamız
-her zaman desteğini hissetmem
-başarılı olmamı kıskanmayıp desteklemesi
-karşı cinsle mesafesine dikkat etmesi
-ne asosyal ne çok sosyal ortalarda olması
-çalışkan olması, planlı, disiplinli olması
-şefkatli olması
-en önemlisi vicdanlı olması
-dramatik olmaması, her şeyi kafaya takmaması
Çok fazla şey saydım böyle biri var mı bilmiyorum ama ben çağrımı yaptım
Attım gitti, ulasınca da yazarız artıkAyy tamda istediğim, oraya bir centikte benim için atın efemmm