Dilek defteri

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.244
5.427
Hep duyduğum bir şey var eminim siz de duymuşsunuzdur. İstediğim erkeğe ait özellikleri listeledim sonra yıllar sonra o kağıdı buldum ve eşim o özelliklere sahipti diye ya da ev hayal ettim aynısında oturuyorum diye. Biraz hayali gibi dursa da daha önce istediğim bir şeyi böyle elde ettiğim için yapayım dedim.
Bir kağıda yazsam kaybedicem ya da biri görecek utanıcam diye buraya konu açayım dedim.
Katılmak isteyen olursa beklerim
Buraya dileklerimizi detaylıca yazalım bakalım yıllar sonra ne kadarı olmuş

Erkeği listeliyeyim (detaylı listelenmesi önerildiği için böyle yazdım tabi illa esmer aşırı yakışıklı olsun demesem de ):
-187 civarı boy, fit bir vücut, esmer, koyu renk gözlü, yakışıklı
-anlayışlı, olgun, dürüst, sadık
-beni her zaman herkese karşı koruyabilen ve aynı zamanda dengeyi sağlayabilen
-hiç sıkılmadan saatlerce konuşacak konular bulabilmemiz
-ilgili olması ama ilgisiyle boğmaması, mesela her sabah günaydın iyi geceler yazsın
-beni kısıtlamayacak şekilde kıskanması
-gözlerime her baktığında parıl parıl baktığını görmem
-tensel uyum, çekici gelmesi
-beni çekici bulması
-maddi açıdan denk veya daha iyi durumda olması
-zeki olması ve insanların niyetlerini anlaması, gaza gelmemesi
-benden yemek, temizlik gibi beklentileri olmaması varsa da eşit yapmamız
-her zaman desteğini hissetmem
-başarılı olmamı kıskanmayıp desteklemesi
-karşı cinsle mesafesine dikkat etmesi
-ne asosyal ne çok sosyal ortalarda olması
-çalışkan olması, planlı, disiplinli olması
-şefkatli olması
-en önemlisi vicdanlı olması
-dramatik olmaması, her şeyi kafaya takmaması

Çok fazla şey saydım böyle biri var mı bilmiyorum ama ben çağrımı yaptım

İstediğim ev;
İstediğim İki tür çeşit ev var yine bu konuda da bonkörüm
İlki dev gibi bahçesi olan 2 ya da 3 katlı bir ev. Dağ evi tarzı. Doğal manzarası olan bir yerde.
Bahçesinde bir sürü çiçeğim olacak ve köpeklerim olacak.
Ev duvarları yüksek olacak ve eşyalar da büyük iri rahat eşyalar olacak.
Şömineli bir odası olacak; süs şeklinde de olabilir.
Havuzu olacak ya da göl gibi bir şeye yakın olacak.
İkinci ev:
Yüksek çok katlı bir apartman ya da gökdelende bir daire. En yukarda değil ama yüksek bir katta.
Bir odasının duvarı sadece camdan oluşacak ve meditasyon odası gibi dinlenme odası olacak.
Yine geniş yüksek duvarlı bir ev tercihim

Güzel bir topik olmuş :)
1. dileğim o'nun yaptıklarının bedelini çektiğini görmek / duymak
2.kısa bi süre sonra o buluşma sonucunun olumlu olduğunu görmek
3.dileğim yaşamak istediğim o şehre yerleşmek
4.dileğim yeniden annelik duygusunu yaşayıp bu sefer sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almak
5.dileğim borçlarımdan kurtulmak :)
6.dileğim hayatımın 2. yarısını çok daha mutlu huzurlu güzel yaşamak
aklıma geldikçe eklerim

Milli piyango bileti alsan. En büyük ikramiyenin çıkma olasılığı, şu yazdıklarından daha yüğğğsekk bilesin

Ya şu sitede birçok şey değişti şu mesajımı düzenlememe her gün izin verilse keşke ilk mesaj dan kısa süre için geçerli maalesef kendimi alıntı yapıp eklicem artık. :)

7.dileğim O’nunla kurduğumuz hayalleri gerçekleştirmek istiyorum ( bu en zoru belki ama seneler sonra belki buraya gelip GERÇEKLEŞTİ yazmak nasip olur inşallah )
8.dileğim Deniz olan bir ilde yaşamak her kafam attığında sinirimi stresimi denize uzun uzun bakıp orda atıp sakinleşmek
9.dileğim iş hayatında daha fazla yükselmek ama insanları EŞİT GÖRMEK !

Ben de yazıyorum 1.dileğim: Evlilik ve hayalimdeki eşi madde madde yazıyorum.
1. Yakışıklı, karizmatik, güzel ve karizmatik sesi olan, boyu 1.78-185 arası, doğum yılı 1988-1991 ekime kadar olan, saçları güzel, elleri kemikli ve güzel, kolları yapılı, ayağı 42 numara, tercihen esmer, şişman ya da zayıf değil yapılı, gülüşü ve bakışı içimi titrecek derecede muhteşem olan, güzel bakan güzel gören
2. Zeki, espri yeteneği olan ama şebek olmayan, sözü dinlenen, muhabbeti hoş, canayakın, konuşkan ama geveze olmayan, alçakgönüllü, özgüvenli, merhametli, hayvan sever, mangal yakmak, ufak tefek tamir gibi yetenekleri olan, çocukları seven, çalışkan, sorumluluk sahibi, eğitim olarak denk veya üstüm olan
3. Cömert, yardımsever, düşünceli, içten, arkadaş canlısı, ailemi seven ve saygı gösteren, dominant, bana sadık, ilgili ama beni sıkmayan, arada kıskanan, ihmal etmeyen,
4. Ailesi akrabaları beni çok seven, beni ilk görüşte bana aşık olacak ve bu benim evleneceğim kız diyecek, tabii aynı şekilde ben de
5. Beni çoook çok seven, harika olduğumu düşünen, ölçülü, tutarlı, dürüst, mantıklı, romantik, güzel şiir yazan
6. Dinine, ülkesine, milletine bağlı. Gerçek bir Müslüman, vatansever, bayrak sevdalısı, siyasetten anlayan, partizan olmayan
7. Kitap okumayı seven, her konuda bilgisi olan, öğrenmeyi, gezmeyi seven, yüzmeyi bilen, en az 1 spor dalında çok iyi olan, enstrüman çalan, küçük sürprizler yapan, güzel giyinen, babet çorap giymeyen, sigarası içkisi olmayan, zevkli, beni her halimle seven
8. Arkadaşlarını iyi seçmiş, kul hakkını bilen ve riayet eden, harama helale dikkat eden, yaptığı işi en iyi şekilde yapan, evlenince anneci olmayacak, yeni girdiği ortamlara kolayca uyum sağlayabilen
9. 2019 yılında bu özelliklere sahip adı güzel soyadı güzel bir beyle ilk görüşte aşık olarak evlenmek istiyorum. Allahım amin artık gerisi sana kalmış. Ben şimdi ne güzel uyurum bu konuyu açandan Allah razı olsun:)))

2.DİLEĞİM TAM İSTEDİĞİM GİBİ OLMASADA OLDU GERÇEKLEŞTİ ÇOK ŞÜKÜR ( 10/05/19)

Bende dileklerimi yazayım
1. Şehir değiştirmek Antalyaya taşınmak
2. iş ve kariyerimin yükselmesi saygın mesleğinde aranılan sevilen başarılı biri olmak
3. kendime bahçeli ve havuzlu bir ev almak (bunun için paranın ve hayallerimdeki evi kendiliğinden elime gelmesi)
4. çokk eğlenceli neşeli sempatik bir adamla evlenmek ve ona deli gibi tutkun olmak
5. arkadaş çevrele ortak hareket ettiğim harika günler geçirdğiiz eğlendiğimiz dostlar edinmek
6. İş ortamımı çok seviyor olmak
7. Maddi durumum çok iyiye gitmesi

hayattan tüm beklentlerim bunlar.... evren siparişinii gönderiyorummm

merhaba topiğin hayırlı olsum umarim gerçekleşirsin:)
bende dileklerimi yazayim:)
1. 2020 de açiköğretimi bitirmek
2. 2022 te üçüncü kata yaptırmak
3 .2023 te ikinci kez anne olmak
4. 2024 te müffettişlik uzmanlık sinavlara girmek.:)
5.evim bahçeliydi bahçeli evi güzelleştirmek:)
6. şimdiden çevre kazanmak bi iki tane sağlam gerçek dost istemek.:)
7 çevremden kötü insanlari kaldirmak. görüşmemek:)
8 Eşimin iyi yüksek maaşlı bir işe girmek. ( bu kesin inşaallah olsun )
9 Kızımın 4 yaşına geldiğinde kreşe vermek.:)
10 görümcem okul bitmesi ve evlenmesi..
11. abimin iyi bir eş bulmasi ve evlenmesi.
12 ortanca abimin güzel iyi bir iş bulmasi.
13 maddi durumu çok iyiye gitmesi:)
benden bu kadar.
umarim dileklerim en kısa zamanda gerçekleştirir

Aslında yalan yok tuhaf geldi ama artık hayatıma birisini istediğim için belkide evrene bir çağrı olur diye yazıyorum
1.Kendine bakan ve bakımlı birisi olsun.
2. Güzel bir mesleği ve çalışkanlığı olsun. 3.Aileme ve bana saygı duysun ve çok sevsin.
4. Güzel ahlaklı olsun Erdemler’i olsun bu hayata karşı.
5. Varlığına şükür edebileceğim biri olsun.
6. Ailesinin beni kırıp üzmeyecekleri gerçek bir aile sıcaklığı verebilecek insanlardan olsun
7. Zorluk veya sıkıntı yaşatmasın
8. Tuhaf huyları zorlayıcı özellikleri olmasın
9. Kalp kırmak için değil kalp kazanmak için çalışsın
10. İki dünyadada eşim olabilecek biri olsun
11. Beyefendi olsun
( Merak ettim böyle biri çıkacak mı karşıma 1 yıl sonra inşallah hatırlarsam buraya yazacağım)

7.Dileğim maalesef gerçekleşmeyecek şuanki durumlara bakarsak yine de içimde bi kum tanesi kadar umut var ama bi o kadar da imkansız ve (şaka gibi ) hayırlısı artık beni yendin hayat teşekkürler !
( 15.06.19 )

7.Dileğim maalesef gerçekleşmeyecek şuanki durumlara bakarsak yine de içimde bi kum tanesi kadar umut var ama bi o kadar da imkansız ve (şaka gibi ) hayırlısı artık beni yendin hayat teşekkürler !
( 15.06.19 )
Hayırlısı belki böyledir ilerde iyi ki dersin belli mi olur, daha iyileri olsun inşallah

Benim dilegim once eş sonra çocuk.
Öncelikle 1. 80 ile 1.90 arasi kumral, sempatik orta yakışıklı ( çünkü kıskancım ),
1.comert, dürüst, yardımsever, vicdanli, beni seven aşık bir es,
2 sadık temiz düzenli kitap okuyan, anlayışlı, beni sarıp sarmalayan es
3 modern, dini inanci alevi, ileri görüşlü
4 hayırlı evlat
İnsallah olur Allah im artk duy sesimi bekliyorum. Ne zaman geleck

Ben gecen ay kagida yazdim dereye attim ayetel kursi calismasi bekliyom bakalim kitap gibi yazdim da yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…