- 4 Eylül 2011
- 3.244
- 5.427
-
- Konu Sahibi little bird
Milli piyango bileti alsan. En büyük ikramiyenin çıkma olasılığı, şu yazdıklarından daha yüğğğsekk bilesinErkeği listeliyeyim (detaylı listelenmesi önerildiği için böyle yazdım tabi illa esmer aşırı yakışıklı olsun demesem de):
-187 civarı boy, fit bir vücut, esmer, koyu renk gözlü, yakışıklı
-anlayışlı, olgun, dürüst, sadık
-beni her zaman herkese karşı koruyabilen ve aynı zamanda dengeyi sağlayabilen
-hiç sıkılmadan saatlerce konuşacak konular bulabilmemiz
-ilgili olması ama ilgisiyle boğmaması, mesela her sabah günaydın iyi geceler yazsın
-beni kısıtlamayacak şekilde kıskanması
-gözlerime her baktığında parıl parıl baktığını görmem
-tensel uyum, çekici gelmesi
-beni çekici bulması
-maddi açıdan denk veya daha iyi durumda olması
-zeki olması ve insanların niyetlerini anlaması, gaza gelmemesi
-benden yemek, temizlik gibi beklentileri olmaması varsa da eşit yapmamız
-her zaman desteğini hissetmem
-başarılı olmamı kıskanmayıp desteklemesi
-karşı cinsle mesafesine dikkat etmesi
-ne asosyal ne çok sosyal ortalarda olması
-çalışkan olması, planlı, disiplinli olması
-şefkatli olması
-en önemlisi vicdanlı olması
-dramatik olmaması, her şeyi kafaya takmaması
Çok fazla şey saydım böyle biri var mı bilmiyorum ama ben çağrımı yaptım
hahaha bence deMilli piyango bileti alsan. En büyük ikramiyenin çıkma olasılığı, şu yazdıklarından daha yüğğğsekk bilesin
Güzel bir topik olmuş :)
1. dileğim o'nun yaptıklarının bedelini çektiğini görmek / duymak
2.kısa bi süre sonra o buluşma sonucunun olumlu olduğunu görmek
3.dileğim yaşamak istediğim o şehre yerleşmek
4.dileğim yeniden annelik duygusunu yaşayıp bu sefer sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almak
5.dileğim borçlarımdan kurtulmak :)
6.dileğim hayatımın 2. yarısını çok daha mutlu huzurlu güzel yaşamak
aklıma geldikçe eklerim
Ya şu sitede birçok şey değişti şu mesajımı düzenlememe her gün izin verilse keşke ilk mesaj dan kısa süre için geçerli maalesef kendimi alıntı yapıp eklicem artık. :)
7.dileğim O’nunla kurduğumuz hayalleri gerçekleştirmek istiyorum ( bu en zoru belki ama seneler sonra belki buraya gelip GERÇEKLEŞTİ yazmak nasip olur inşallah )
8.dileğim Deniz olan bir ilde yaşamak her kafam attığında sinirimi stresimi denize uzun uzun bakıp orda atıp sakinleşmek
9.dileğim iş hayatında daha fazla yükselmek ama insanları EŞİT GÖRMEK !
7.Dileğim maalesef gerçekleşmeyecek şuanki durumlara bakarsak yine de içimde bi kum tanesi kadar umut var ama bi o kadar da imkansız ve (şaka gibi ) hayırlısı artık beni yendin hayat teşekkürler !Ya şu sitede birçok şey değişti şu mesajımı düzenlememe her gün izin verilse keşke ilk mesaj dan kısa süre için geçerli maalesef kendimi alıntı yapıp eklicem artık. :)
7.dileğim O’nunla kurduğumuz hayalleri gerçekleştirmek istiyorum ( bu en zoru belki ama seneler sonra belki buraya gelip GERÇEKLEŞTİ yazmak nasip olur inşallah )
8.dileğim Deniz olan bir ilde yaşamak her kafam attığında sinirimi stresimi denize uzun uzun bakıp orda atıp sakinleşmek
9.dileğim iş hayatında daha fazla yükselmek ama insanları EŞİT GÖRMEK !
Hayırlısı belki böyledir ilerde iyi ki dersin belli mi olur, daha iyileri olsun inşallah7.Dileğim maalesef gerçekleşmeyecek şuanki durumlara bakarsak yine de içimde bi kum tanesi kadar umut var ama bi o kadar da imkansız ve (şaka gibi ) hayırlısı artık beni yendin hayat teşekkürler !
( 15.06.19 )
Ben de daha yazsam sayfalarca çıkar dileğim çokBen gecen ay kagida yazdim dereye attim ayetel kursi calismasi bekliyom bakalim kitap gibi yazdim da yazdim