Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

pelincim saol canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?
kusura bakma kahvaltı hazırlıyorum geç gördüm..

Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

MAYIS AYI LıSTEMIZ

YUSNES: 1 MAYIS
ıNCıMEŞE: 2 MAYIS
YELıZıPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVı2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELıN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
SAMYELı26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZıZE1: 29 MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS

HAZıRAN AYI LıSTEMıZ
MIZMIZ: 1 HAZıRAN
GELıNCıK37_34: 4-5 HAZıRAN

KIZLAR UMARIM HEPIMIZE UGUR GETIRIR BU LISTE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dün gece baya takıldık herkes uykularda galiba ...aslında bende uyurdumda misafirim gelicek işim çok yani...
sen ne yaptın?

evet gördüm baya gec yatmışsınız kolay gelsin canım bende napıyım evdeyim bügün biraz temizlik yapcam

kolay gelsin canım kendini fazla yorma .hava güzel bende temizlikle boğuşucam ohaoldumsmile

cok sagol canım evet havalar güzel temizlige başlıyım dedim sanada kolay gelsin -tatlicadiarzu-

gelinciğim selam canım ben iyiyim sen nasılsın?
bende diyorum nerelerde fıstığım?dün bennim işlerim vardı uğruyamadım .gece kaynattık baya..
sen neler yaptın canım

bende ii çok şükür dün eşim izinliydi dışarı çıktık malum hava çok güzel sahilde gezdik bir sürü hamile gördüm 7 8 9 aylık falan az kalmış doğumların bir sürü bebiş arabalarında 4 ay önce bu sahilde bende bunu hayal ediyodum arabasına bindirip gezmeyi eşimi iş çıkışı parkta beklemeyi hem ağladım hem yürüdüm çok canım acıdı

canım yaa kıyamam sana inşallah tekrardan yaşıycaksın hayırlısıyla rabbm çok büyük.
bende çok ağlamışımdır hatta kendimden nefret etmişimdir zaman zaman niye ben çoçuk doğuramıyorum diye ama elden bişey gelmiyo işte..

dışarı çıkmak hava alayım derken daha çok bunalıma sokuyo beni sanki ama neden ne kadar kaçabiliyoruz hep burnumun dibinde apartmanda benden sonra hamiş kalanlar doğurdu yazın doğuracaklar var kızıyorum sinirleniyorum ama kime neden sinirleniyorum ki acım hafifliyor sanıyorum ufak bir esinti yeniden başalmasına yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…