Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

meleğim çok üzüldüm canım yaa hayırlısı artık bizde umutlandırdık seni .neyse inşallah gelecek aya tatlım .moralini bozma sakın..öptümm

tatlım umarım gelmez ya kırmızılar adet belırtılerıyle benzermıs sonucta hamıleleık belırtılerı oyüzden bekle bakalım:Saruboceq:umarım gerek kalmaz 4.asılamaya:Saruboceq:

umut bıtermı cnm hıc öyle düşünme bende senın durumunu yasadım test yapmıstım sılık cıktı herkes sevındı hamısım dıye tam 6 gün gecmıstı adetımde ılkkez megerse degılmısım stresten gelmemıs benımkıler
bak hıcbırzaman unutma bız bu sınavdan basarılı cıkıcaz allah büyük :Saruboceq:

melegim umudunu yitirme canım hayırlısı olsun inşallah bizlerde annelik duygusunu tadcaz canım:Saruboceq:

melegim umudunu yitirme canım hayırlısı olsun inşallah bizlerde annelik duygusunu tadcaz canım:Saruboceq:

cok zordayım kızlar beni anlıyorsunuz değilmi basaramıyorum adetim geçeli 8gün oldu bari adet olsam cok kötym kız negtf dedi sok oldm mafoldumben eve geldm diz cöktüm agladım adet olsam bari cok kötym hayat ne tuhaf ALLAHIM GÜÇ VER BANA

slm kıslar nasılsınz ben kırmısıları gordum yaabu topıgın ılk hamısi ben olcaktım ama malesef sekerler olmadı artık bı f-daha kı aya...

meleğim çok üzüldüm ama yüreğini ferah tut her inişin bir çıkışı olur Allahın izniyle yüreğimiz de dualarımızda tüm bebiş isteyenlere....

Canim topigin hayirli olsun hersey gonlunce olsun
unss makbusum gibi en yakin zamanda hamis haberini aliriz
az sabirda cok keramet vardir derler rabbim sana ve bu yolda yaninda
olan butun arkadaslarina hayirli evlat versin en yakin zamanda
seni cok seviyoruz inss rabbim en yakin zamanda doldurur kucagini bacim

slm kıslar nasılsınz ben kırmısıları gordum yaabu topıgın ılk hamısi ben olcaktım ama malesef sekerler olmadı artık bı f-daha kı aya...

selam canım hoşgeldin hayırlısı olsun canım bidahaki aya inşallah hamile kalırsın

canım stresten gecikmiştiir adetin rahat ol stres yapma kendi kendimize zarar veriyoruz melegim aklımıza takınca hic olmuyo o yüzden aklından cıkarmaya calış üzülme lütfen

amin canım ınsallah ebrarcım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…