- 4 Temmuz 2008
- 418
- 0
ok canım bak sen işien zaten bende uzun süre kalamyacağım işyerindeyim ay sonu malum bende kaçıyorum. kıslar....incemeşecim sen geldin ben gidiyorum kusura bakma tatlım işlerim var sonra görüşürüz olurmu .çok öptüm senide..
hamile değilim
valla en güzeli bence uzun yazmak gereksiz yazmamak onlar sayfa dolduruyoo...bide sinriliyim bugun sormayın... herhalde yarın bir gün başlar benim kırmızılar belim ağrımaya başladı ama bakalım.p.tesine randevumu bilem aldım kendimi haızrladım adet olmaya valla.. bu ay dr iğnelere başlıycak tedavide bakalım neler olacak oda olmazsa 4 cü aşılama hakkım var onu kullanacak.......
umudum bitiiii
umut bıtermı cnm hıc öyle düşünme bende senın durumunu yasadım test yapmıstım sılık cıktı herkes sevındı hamısım dıye tam 6 gün gecmıstı adetımde ılkkez megerse degılmısım stresten gelmemıs benımkıler
bak hıcbırzaman unutma bız bu sınavdan basarılı cıkıcaz allah büyük :Saruboceq:
melegim umudunu yitirme canım hayırlısı olsun inşallah bizlerde annelik duygusunu tadcaz canım:Saruboceq:
arkadaşlar güzel paylaşımlar olması dileğiyle sizleri muhabbete bekliyorum .
rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin .[
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAKK....
ALLAHIM BURAYA GELEN TÜM ARKADAŞLARIMA HESAPSIZ KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER (AMİN)
(arkadaşlar bu duayı başlangıca yazmamı eşim çok istedi size hayırlı gelicek dedi buyüzdennde yazmak istedim.)
slm kıslar nasılsınz ben kırmısıları gordum yaabu topıgın ılk hamısi ben olcaktım ama malesef sekerler olmadı artık bı f-daha kı aya...
cok zordayım kızlar beni anlıyorsunuz değilmi basaramıyorum adetim geçeli 8gün oldu bari adet olsam cok kötym kız negtf dedi sok oldm mafoldumben eve geldm diz cöktüm agladım adet olsam bari cok kötym hayat ne tuhaf ALLAHIM GÜÇ VER BANA
Cumanız mübarek olsun arkadaşlaropuyorumnanaktan
arkadaşlar güzel paylaşımlar olması dileğiyle sizleri muhabbete bekliyorum .
rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin .[
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAKK....
ALLAHIM BURAYA GELEN TÜM ARKADAŞLARIMA HESAPSIZ KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER (AMİN)
(arkadaşlar bu duayı başlangıca yazmamı eşim çok istedi size hayırlı gelicek dedi buyüzdennde yazmak istedim.)
selam canım hoşgeldin hayırlısı olsun canım bidahaki aya inşallah hamile kalırsın