Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canlarım bal tarcın cörek otu kürü... yazdım nasıl yapıldıgını ebrarcım adetin ikinci günü başlıyosun 12 inci günü bırakıyosun inşallah vesile olurda hepimiz bu kürle hamile kalırız:Saruboceq:

pelincim kusura bakma tatlım biyandan kahvaltı biyandan bura kaçırdım galiba .çok saol inşallah vesile olur bende diğer ay başlarım artık..

kızlar benım cıkmam gerek hepınızı öpüyoruma.s.
pelınım tekrar tekrar tesekkür edrım cnmopuyorumnanaktan

pelincim kusura bakma tatlım biyandan kahvaltı biyandan bura kaçırdım galiba .çok saol inşallah vesile olur bende diğer ay başlarım artık..
olsun canım sen kahvaltını yap inşallah vesile olurum hepimniz hamile kalırız bu ay ebrarcım
kızlar benım cıkmam gerek hepınızı öpüyoruma.s.
pelınım tekrar tekrar tesekkür edrım cnmopuyorumnanaktan

güle güle canım ne demek hic önemli degil vesile olursam ne mutlu bana öptüm opuyorumnanaktan

evet ebrarcım bende merak ediyorum melegimi inşallah güzel haberler verir bize :Saruboceq:

kızlar benimde çıkmam gerek işlerim var onları halledip dışarı çıkıcam .
sonra görüşürüz inşallah..
meleğimden güzel hberler bekliyoruz ...

selam kızlar valla geçmiş iokuyamadım çok hızlı ilerliyor sayfa bu gidişle geçmiş ikimsed eokuyamıycak valla çözüm bulalım bu işe yoksa kimse kimseden haberi olmuycak

selam kızlar valla geçmiş iokuyamadım çok hızlı ilerliyor sayfa bu gidişle geçmiş ikimsed eokuyamıycak valla çözüm bulalım bu işe yoksa kimse kimseden haberi olmuycak

canım evet çok hızlı maşallah topiğimiz .buarada hoşgeldin .nasılsın canım?
nasıl bir çözüm bulsak bilmemki tatlım?

slm canım hoşgeldin gercekten bir cözüm bulsak iyi olcak gecmişi okuyım diyorum ama bitmek bilmiyo yarıda bırakıyorum bazı yazıları bile kacıyoruz maşallah topigimize:nazar:

incemeşecim sen geldin ben gidiyorum kusura bakma tatlım işlerim var sonra görüşürüz olurmu .çok öptüm senide..

valla en güzeli bence uzun yazmak gereksiz yazmamak onlar sayfa dolduruyoo...bide sinriliyim bugun sormayın... herhalde yarın bir gün başlar benim kırmızılar belim ağrımaya başladı ama bakalım.p.tesine randevumu bilem aldım kendimi haızrladım adet olmaya valla.. bu ay dr iğnelere başlıycak tedavide bakalım neler olacak oda olmazsa 4 cü aşılama hakkım var onu kullanacak.......

X