kusura bakma be canım ekşam elektirik kesilince kaçırmış olabilirim belkide sizi karıştırmışda oalabilirim..
amiin göbüşümüze bebiş kaçversin kaydirigubbakcemile3
kusura bakma canım tam yazarken ışıklar gitti amim sagol:Saruboceq:
yazayım hemen 2corba kaşıgı balın icine 1tatlı kaşıgı tarcın 1 tatlı kaşıgı cörek otu katıp karıştırıyosun sabah akşam tok karnında yiyorsun canım
slm kızlar nasılsınızz hepinize hayırlı cumalar
evet ebrarcım sana bişey soracam bu iğneler nereye vuruluyo ben iğneden çok tırsarım :sinifsinif: göbeğe değil demi??
tesekkür ederım cnm pekı bu karısım kac gün gıdıyo
öylemı cnm söyledıgın ıyı oldukaydirigubbakcemile5tesekkür edrım ınsallah vesıle olur ıkımızede:1hug:canım sabah akşam bir tatlı kaşıgı yiyosun ben bitmeden üstüne ekliyorum ama 3 ,4 gün gidiyo bide buna adetinin ikinci günü başlıyosun 12 inci günde bırakıyosun fazlası cocugun düşmesine sebeb oluyomuş canım
tatlım bak ıgnelerı ücretle alıcaksan bety de ıgne varmıs ıhtıyacı olana vercem dedı sen bıran önce gıt doktora bety den alırsın belkım ıgnelerı
canım sabah akşam bir tatlı kaşıgı yiyosun ben bitmeden üstüne ekliyorum ama 3 ,4 gün gidiyo bide buna adetinin ikinci günü başlıyosun 12 inci günde bırakıyosun fazlası cocugun düşmesine sebeb oluyomuş canım
nurum güle güle fıstığım sende allaha emanet ol.öpüyorum