Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar hepinizi öpüyorum benim mutfağa doğru yol almam gerekiyor size iyi muhabbetlerrrr

ah cnm gecmıs olsun bende cokl olmasada 2 ayda 3 ayda bır yasıyorum senın gıbı acıllerde ıgne vuruldugumu hap üstüne hap yuttugumuda hatırlıyorum bunu nedenı ıse kendımızı sıcak tutmamamız ve kalsıyum agırlıklı gıda tüketmememızmış ben mesela süt ve yoğurttan nefret ederım.bıde aslında sancılanmak normalmıs yumurtlamanın ıyı oldugunuda gösterırmıs ama sıddetlısı öylemı bılmıyorum

bende sutten yoguttan haz almam canım ama yınede yemege calısıyorum adetlıyken falan sut ıyı gelıyo agrılarıma sancılarım normalde azdı cok fazla sancım olmaz bu defa cok agrım oldu... hıc ıgne falan vurulmama gerek kalmazdı normalde bı hap alsam gecıodu bu sefer ıgne yetmedı bıde serum aldım kusmalarım da vardı tansıyonum dusmus bırsuru sey ıste... Allah saglık sıhhat versın herseyden once canım benım o olmayınca tadı olmuyo hıc bırseyın....

cnm ayaklarını falan soğuk tutmussundur bu ay belkıde dıkkat et kendıne bende 3 hap üst üste yutmustum tıreme kusama ölüyodum 1 sene önce doktora gıttıgımde zehırlendıgım anladılar serum zor getırmıstı kendıme bıde yenı evlıydım belkıde onun etkısıde olmustur ama annelerımzın dedıklerı dogru ayakların sıcak tutulması cok öneml

slm kızlar...
bugün test yapmama gerek kalmadı.
adet oldum.
benide 29 mayısa yazın kızlar.

dogrudr bıtanem dıkkat etmıyoz kendımıze har zaman...

HAYIRLI UGURLU OLSUN KIZLAR
Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

MAYIS AYI LıSTEMIZ

YUSNES: 1 MAYIS
ıNCıMEŞE: 2 MAYIS
YELıZıPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVı2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELıN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
SAMYELı26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZıZE1: 29 MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
HAZıRAN AYI LıSTEMıZ

GELıNCıK37_34: 4-5 HAZıRAN

KIZLAR UMARIM HEPIMIZE UGUR GETIRIR BU LISTE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

GECMIS OLSUN AZIZEM HAYIRLISI:Saruboceq:INSALLAH GELECEK AY HAMIS LıSTESINE GECERSINIZ BUAY SON YAZMAM OLUR:Saruboceq:

hayırlısı olsun canım bende adet oldum bugun bır daha kı ay beraberce hamıs olruz ınsaallh patlama yaparız....

inşallah tatlım yaaaa :Saruboceq: avatar resmindeki gibi bi kızım olur inşallahhhhhhhhhh ALLAHIMIN izninle :Saruboceq: offf yaa böyle aysonu kalmak çok zor bilmiyorumkismile bekle bekle geçmez şimdi ohaoldumsmile

inşallah tatlım yaaaa :Saruboceq: avatar resmindeki gibi bi kızım olur inşallahhhhhhhhhh ALLAHIMIN izninle :Saruboceq: offf yaa böyle aysonu kalmak çok zor bilmiyorumkismile bekle bekle geçmez şimdi ohaoldumsmile

benım deay sonu yakın canım bekle bekle gecmez vallahh affffff afffff bızede hamıs olmayı nasıp ett yarabbım.....:Saruboceq::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…