bu agrılarım gecmıyo ya kıslar sabahtan berı ne haldeyım valla bugun ıse bıle gııtmedım sabah 7 ıgne vuruldm acılde gecmedı sonra saat 11 de serum yedım sabahkı kadar degıl ama yıne agrılarm basladı.. bu kadar agrım ılk defa oluyoooo cookk kotuu yaa her zaman bu agrıyı cekenlere Rabbım sabır vrsın.....
amın cnm tam günündemı geldı adetın pekı gelecek ay kacına yazım senı listeye
ah cnm gecmıs olsun bende cokl olmasada 2 ayda 3 ayda bır yasıyorum senın gıbı acıllerde ıgne vuruldugumu hap üstüne hap yuttugumuda hatırlıyorum bunu nedenı ıse kendımızı sıcak tutmamamız ve kalsıyum agırlıklı gıda tüketmememızmış ben mesela süt ve yoğurttan nefret ederım.bıde aslında sancılanmak normalmıs yumurtlamanın ıyı oldugunuda gösterırmıs ama sıddetlısı öylemı bılmıyorum
kızlar hepinizi öpüyorum benim mutfağa doğru yol almam gerekiyor size iyi muhabbetlerrrr
cnm ayaklarını falan soğuk tutmussundur bu ay belkıde dıkkat et kendıne bende 3 hap üst üste yutmustum tıreme kusama ölüyodum 1 sene önce doktora gıttıgımde zehırlendıgım anladılar serum zor getırmıstı kendıme bıde yenı evlıydım belkıde onun etkısıde olmustur ama annelerımzın dedıklerı dogru ayakların sıcak tutulması cok önemlbende sutten yoguttan haz almam canım ama yınede yemege calısıyorum adetlıyken falan sut ıyı gelıyo agrılarıma sancılarım normalde azdı cok fazla sancım olmaz bu defa cok agrım oldu... Hıc ıgne falan vurulmama gerek kalmazdı normalde bı hap alsam gecıodu bu sefer ıgne yetmedı bıde serum aldım kusmalarım da vardı tansıyonum dusmus bırsuru sey ıste... Allah saglık sıhhat versın herseyden once canım benım o olmayınca tadı olmuyo hıc bırseyın....
slm kızlar...
bugün test yapmama gerek kalmadı.
adet oldum.
benide 29 mayısa yazın kızlar.
cnm ayaklarını falan soğuk tutmussundur bu ay belkıde dıkkat et kendıne bende 3 hap üst üste yutmustum tıreme kusama ölüyodum 1 sene önce doktora gıttıgımde zehırlendıgım anladılar serum zor getırmıstı kendıme bıde yenı evlıydım belkıde onun etkısıde olmustur ama annelerımzın dedıklerı dogru ayakların sıcak tutulması cok öneml
hayırlısı olsun azızem ınsallah gelecek ay verırsın müjdeyı bızlere:Saruboceq:
slm kızlar...
bugün test yapmama gerek kalmadı.
adet oldum.
benide 29 mayısa yazın kızlar.
inşallah canmm ALLAHIN izninle :Saruboceq:
daha ilk denememizdi zaten.
kürtaj olmuştum dr.um 3ay verdi. hemen olur zannettim ama olmadı.
hayırlısı olsun canım bende adet oldum bugun bır daha kı ay beraberce hamıs olruz ınsaallh patlama yaparız....
GECMIS OLSUN AZIZEM HAYIRLISI:Saruboceq:INSALLAH GELECEK AY HAMIS LİSTESINE GECERSINIZ BUAY SON YAZMAM OLUR:Saruboceq:
GECMIS OLSUN AZIZEM HAYIRLISI:Saruboceq:INSALLAH GELECEK AY HAMIS LİSTESINE GECERSINIZ BUAY SON YAZMAM OLUR:Saruboceq:
inşallah tatlım yaaaa :Saruboceq: avatar resmindeki gibi bi kızım olur inşallahhhhhhhhhh ALLAHIMIN izninle :Saruboceq: offf yaa böyle aysonu kalmak çok zor bilmiyorumkismile bekle bekle geçmez şimdi ohaoldumsmile
bakalım cnm bekliyorum bitanem inşallah olurum dahada gecikmeden