Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bugun kımseler yok mu nee... ben mı sesizlge denk geldım acep...

Son düzenleme:
meleğim çok üzüldüm ama yüreğini ferah tut her inişin bir çıkışı olur Allahın izniyle yüreğimiz de dualarımızda tüm bebiş isteyenlere....
SAOL MAVİCİM İNŞALLAH CANIM SAOLUN DESTEGİNİZ İÇİN KIZLAR AMİN BİTANEM RABBİM İSTEYEN HERKESE HEPİMİZE NASİP ETSİN
canım stresten gecikmiştiir adetin rahat ol stres yapma kendi kendimize zarar veriyoruz melegim aklımıza takınca hic olmuyo o yüzden aklından cıkarmaya calış üzülme lütfen

HAKLISIN CANIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN İNSALLAH SAOL BİTANEM DESTEGİNİZ İÇİN olumunekankayizsmile

slm kıslar nasılsınz ben kırmısıları gordum yaabu topıgın ılk hamısi ben olcaktım ama malesef sekerler olmadı artık bı f-daha kı aya...

olsun ezgım gelecek ay olursun tatlım ınsallah resımdekı gıbı tatlımı tatlı bı kızın olur cok tatlı ya:Saruboceq:

selam hanımlar dicem ama kimseler yok dünkü yoğunluğa nazar mı değdi yoksa ????????????
neyse bende bu akşam evde değilim ctesi görüşürüz inşallahhhh

melegım benımkı stresten gecıkmıstı cnm bıde sehır degısıklıgı ve mevsım gecıslerınde gecıkıyo belkıde senınkıde oyüzdendır stres yapma cnmkaydirigubbakcemile5

bersum ben burdayım:icecream:
buarada dün ılk gün heyecanıydı sanırım bgnde 100 sayfa olmayı beklemıyoruz ama hıc bellı olmaz:dance:
görüşürüz cnm kiba.s.

bende iyiyim kızlar yemek işine girişmeden bi bakayım dedim bu arada cumanız hayırlı dualarınız kabul olsun

bu agrılarım gecmıyo ya kıslar sabahtan berı ne haldeyım valla bugun ıse bıle gııtmedım sabah 7 ıgne vuruldm acılde gecmedı sonra saat 11 de serum yedım sabahkı kadar degıl ama yıne agrılarm basladı.. bu kadar agrım ılk defa oluyoooo cookk kotuu yaa her zaman bu agrıyı cekenlere Rabbım sabır vrsın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…