- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
ya bide benim aşılamadankalma tüp bebekten kalma ignem var tarihleri geçmeden ben onları napsam acaba nuruncum senin kesinleşse sana gönderir dim igneleri:)
pelincim,kumsalcım sizleride görüyorum altta iyisiniz inşallh ...
RİCHİM dün çok yazı yazdık ondandır inan bende yazı filan yazdım...kaydirigubbakcemile3
hayırlı cumalarr...rabbim ezanların yüzü suyu hürmetine en yakın zamanda hayırlısıyla bebek sahibi yapsın hepimiziii.....AMİN....
hadı richi kaçarrr
ay bunu cıvcıvım cok yapardı:çok üzgünüm:
yeliz pelin sizler nasılsınız kusura bakmayın ilk başta sizleri karıştırabilirim siz kaç yıllık evlisiniz bebek ne zamandır istiyorsunuz hikayenizi anlatın:)
yoksa gece kaçırdımmı sizi..
yelizcim hoşgeldin cnım allah razı olsun seninde cuman mübarek olsun...
pelincim saol tatlım bende iyiyimşükür kocişin kalkmasını bekliyorum kahvaltı yapıcazda..
nurcum o hırlaşmalar her evde oluyo tatlım ama bişeylerin yoluna girmesine çok sevindim..topic uğurlu geldi işte bide hamile kalsan..
canım dünde sormuştun yazmıştım ama görmedin heralde ben 9 aylık evliyim 5 aydır bebiş istiyorum inşallah hepimizin en kısa zamanda bebişleri göbüşüne konaropuyorumnanaktan
hayırlı cumalarr...rabbim ezanların yüzü suyu hürmetine en yakın zamanda hayırlısıyla bebek sahibi yapsın hepimiziii.....AMİN....
nurunayn canım 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz...bir kimyasal gebelik geçirdim,3 ay önce felan...1,5 ay önce de fsh değerimin çok yüksek olduğunu öğğendim...gittiğim doktor erken menopoz dedi...şimdi beklemedeyim,hayıt felan içiyorum..bu arada 33 yaşındayım canımm