Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

oy kıyamam datluma benimkide enson kutlayan olur yani bu erkekler doğum gününü sadece akşam kutlanır sanıyolar galiba .takma bidenem akşama iki öpücük kondurur yanağına..

ya bide benim aşılamadankalma tüp bebekten kalma ignem var tarihleri geçmeden ben onları napsam acaba nuruncum senin kesinleşse sana gönderir dim igneleri:)

ah canıım benim sen ne zaman oldun birde iğneden iğneye farkedermi
işte ben bi adet olayım beyfendi öyle gelin dedi sağpl canım benim sen bana çok dua et haberleşiriz

hayırlı cumalarr...rabbim ezanların yüzü suyu hürmetine en yakın zamanda hayırlısıyla bebek sahibi yapsın hepimiziii.....AMıN....

pelincim,kumsalcım sizleride görüyorum altta iyisiniz inşallh ...
RİCHİM dün çok yazı yazdık ondandır inan bende yazı filan yazdım...kaydirigubbakcemile3

iyiyim ebrarcım aniden ışıklar gitti yoktum ben aşşada niye gözüküyodumki sen nasılsın canım

yeliz pelin sizler nasılsınız kusura bakmayın ilk başta sizleri karıştırabilirim siz kaç yıllık evlisiniz bebek ne zamandır istiyorsunuz hikayenizi anlatın:)
yoksa gece kaçırdımmı sizi..

yelizcim hoşgeldin cnım allah razı olsun seninde cuman mübarek olsun...
pelincim saol tatlım bende iyiyimşükür kocişin kalkmasını bekliyorum kahvaltı yapıcazda..
nurcum o hırlaşmalar her evde oluyo tatlım ama bişeylerin yoluna girmesine çok sevindim..topic uğurlu geldi işte bide hamile kalsan..

yeliz pelin sizler nasılsınız kusura bakmayın ilk başta sizleri karıştırabilirim siz kaç yıllık evlisiniz bebek ne zamandır istiyorsunuz hikayenizi anlatın:)
yoksa gece kaçırdımmı sizi..

canım dünde sormuştun yazmıştım ama görmedin heralde ben 9 aylık evliyim 5 aydır bebiş istiyorum inşallah hepimizin en kısa zamanda bebişleri göbüşüne konaropuyorumnanaktan

yelizcim hoşgeldin cnım allah razı olsun seninde cuman mübarek olsun...
pelincim saol tatlım bende iyiyimşükür kocişin kalkmasını bekliyorum kahvaltı yapıcazda..
nurcum o hırlaşmalar her evde oluyo tatlım ama bişeylerin yoluna girmesine çok sevindim..topic uğurlu geldi işte bide hamile kalsan..

evet ebrarcım sana bişey soracam bu iğneler nereye vuruluyo ben iğneden çok tırsarım :sinifsinif: göbeğe değil demi??

şimdiden afiyet olsun ebrarcım biz eşimle sabah yaptık kahvaltımızı benimki erken gidiyo işe canım

nurunayn canım 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz...bir kimyasal gebelik geçirdim,3 ay önce felan...1,5 ay önce de fsh değerimin çok yüksek olduğunu öğğendim...gittiğim doktor erken menopoz dedi...şimdi beklemedeyim,hayıt felan içiyorum..bu arada 33 yaşındayım canımm

canım dünde sormuştun yazmıştım ama görmedin heralde ben 9 aylık evliyim 5 aydır bebiş istiyorum inşallah hepimizin en kısa zamanda bebişleri göbüşüne konaropuyorumnanaktan

kusura bakma be canım ekşam elektirik kesilince kaçırmış olabilirim belkide sizi karıştırmışda oalabilirim..
amiin göbüşümüze bebiş kaçversin kaydirigubbakcemile3

nurunayn canım 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz...bir kimyasal gebelik geçirdim,3 ay önce felan...1,5 ay önce de fsh değerimin çok yüksek olduğunu öğğendim...gittiğim doktor erken menopoz dedi...şimdi beklemedeyim,hayıt felan içiyorum..bu arada 33 yaşındayım canımm

anladım allah şifanı versin inşallah seninde göbüşüne bebiş kaçıversin kaydirigubbakcemile3

X