o sen böyle dersen gıtme tedavıye ozaman 1-0 yenık baslıyosun bıraz umutlu ol cnm benım belkıde allahım bunla vesıle etcek evladınıvereliniortak
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
kızlar geçmişi okucaktım vazgeçtim ne kadar ilerlemiş sayfalar gecekuşlarının çeneleri düşmüş:))
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah hepbirlikte çok güzel haberler alıcaz allahın izniyle
incemeşe nasılsın
ah nurum ah allah korusun cnm ya cok stres yapıyosun farkındasın dımı rüyalarına bıle gırıyor artıkbilmiyomki dün gece rüyamda gördüm hamileymişim ama dış gebelikmiş mafoldumben
allah allah günümde değişti diyom ben richiye hangi tarihi verecemki diyom kaydirigubbakcemile3 tövbe tövbe güleyimmi ağlayayımmı.
amin çok sağol ama valla usandım artık bende her şey için bayan dr secerim ama kadın doğum uzmanı ile inferlite uzmanları bir olurmu???
bak 5 sene olacak evleneli senelerimiz heba oldu mafoldumben moralim okadar bozukki anlatamam..
bu huyu yüzünden ben bebek düşürdüm, hamile olduğumu bilmiyordum kanamam başladı gece acilde erkek dr var diye baktırmadı izmirde bayan dr aradı gece gece bende sersefil oldum allahtan bişey olmadı, hasılı tam seviniyorum ama ardından ne sevinç ne bişey kalıyor, bu ne zaman kadar sürecek ilmiyorumalsanaalsanasmile
GÜNAYDIN PELINCIGIM SANADA HAYIRLI CUMALAR SEN NASILSIN opuyorumnanaktan
sagol canım iyiyim gecmişi okudum muhabbet güzelmiş hep böyle olur inşallah opuyorumnanaktan
INSALLAH PELINCIGIM :Saruboceq:buarada bal tarcı cörekotu kürünü sen mı kullanıyodun yoksa yalnısmı hatırladımCADIARZU
evet canım dogru hatırlıyosun hatta hatırlattıgın icin sagol hemen yiyiyp geliyim kaydirigubbakcemile3