Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nurcum iğnelr göbekten vurulanda var kalçadan vurulanda var tırsma yaa bebiş için neler yapıyoruz inşallah şifa olur .. pelinim saol tatlım siz erkencisiniz negüzel benimki geç gidiyo işe böyle geç vakte kalıyoruz..
canım sabah akşam bir tatlı kaşıgı yiyosun ben bitmeden üstüne ekliyorum ama 3 ,4 gün gidiyo bide buna adetinin ikinci günü başlıyosun 12 inci günde bırakıyosun fazlası cocugun düşmesine sebeb oluyomuş canım
canım sabah akşam bir tatlı kaşıgı yiyosun ben bitmeden üstüne ekliyorum ama 3 ,4 gün gidiyo bide buna adetinin ikinci günü başlıyosun 12 inci günde bırakıyosun fazlası cocugun düşmesine sebeb oluyomuş canım