Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kusura bakma be canım ekşam elektirik kesilince kaçırmış olabilirim belkide sizi karıştırmışda oalabilirim..
amiin göbüşümüze bebiş kaçversin kaydirigubbakcemile3

önemli degil canım az önce burda da ışıklar gitti öyle şeyler olabiliyo inşallah kacıverir bebişler göbüşümüze canımkaydirigubbakcemile3

nurcum iğnelr göbekten vurulanda var kalçadan vurulanda var tırsma yaa bebiş için neler yapıyoruz inşallah şifa olur ..
pelinim saol tatlım siz erkencisiniz negüzel benimki geç gidiyo işe böyle geç vakte kalıyoruz..

kusura bakma canım tam yazarken ışıklar gitti amim sagol:Saruboceq:

yazayım hemen 2corba kaşıgı balın icine 1tatlı kaşıgı tarcın 1 tatlı kaşıgı cörek otu katıp karıştırıyosun sabah akşam tok karnında yiyorsun canım

tesekkür ederım cnm pekı bu karısım kac gün gıdıyo

evet ebrarcım sana bişey soracam bu iğneler nereye vuruluyo ben iğneden çok tırsarım :sinifsinif: göbeğe değil demi??

tatlım bak ıgnelerı ücretle alıcaksan bety de ıgne varmıs ıhtıyacı olana vercem dedı sen bıran önce gıt doktora bety den alırsın belkım ıgnelerı

tesekkür ederım cnm pekı bu karısım kac gün gıdıyo

canım sabah akşam bir tatlı kaşıgı yiyosun ben bitmeden üstüne ekliyorum ama 3 ,4 gün gidiyo bide buna adetinin ikinci günü başlıyosun 12 inci günde bırakıyosun fazlası cocugun düşmesine sebeb oluyomuş canım

canım sabah akşam bir tatlı kaşıgı yiyosun ben bitmeden üstüne ekliyorum ama 3 ,4 gün gidiyo bide buna adetinin ikinci günü başlıyosun 12 inci günde bırakıyosun fazlası cocugun düşmesine sebeb oluyomuş canım
öylemı cnm söyledıgın ıyı oldukaydirigubbakcemile5tesekkür edrım ınsallah vesıle olur ıkımızede:1hug:

tatlım bak ıgnelerı ücretle alıcaksan bety de ıgne varmıs ıhtıyacı olana vercem dedı sen bıran önce gıt doktora bety den alırsın belkım ıgnelerı

sağol richim benim gökçemde aynını dedi bi görüşelimde dr ne diycek dua edin bana olurmu.
şimdik kaçayım dışarı çıkacağım allaha emanet olun..

ne yiyon kıss bende yiyeyim çakıldım kaldım bi çıkamadım..

kızlar biyandan kahvaltı ediyorum biyandanda size bakıyorum ..
pelincim buna adetliyken başlanıyo değilmi ?benim geçti de..

X