Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

mrb hatunlar
cumamız mubarek olsun rabbim günahlarımızı affeylesin dualarımızı kabul etsin saglıgı mutlulugu huzuru evladı ailemizi evimizden eksik etmesin inşallahh

gökçem hoşgeldın cnm bıarada olsaydık pasta yapardık kutlardık doğumgününü ne muhtesem olurdu:gitme:

mrb hatunlar
cumamız mubarek olsun rabbim günahlarımızı affeylesin dualarımızı kabul etsin saglıgı mutlulugu huzuru evladı ailemizi evimizden eksik etmesin inşallahh

datlum seninde cuman mübarek olsun .tüm dileklerine amin diyorum ..

eee nasılsın yaşlanmak nasıl oluyomuş ?kaydirigubbakcemile3

ebrosum ben ara ara gırerım ama benımde bgn ısım var tatlısım ya
ama kızlar umarım yalnız bırakmazsınız topıgımızıolumunekankayizsmile

ben kacıyorum kızlar kahvaltı yapcam kendınıze ıyı bakın cok öptümopuyorumnanaktan

HAYIRLI UGURLU OLSUN KIZLAR
Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

:nazar:MAYIS AYI LıSTEMIZ:nazar:

YUSNES: 1 MAYIS
ıNCıMEŞE: 2 MAYIS
YELıZıPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVı2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELıN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
SAMYELı26: 26MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
:nazar:HAZıRAN AYI LıSTEMıZ :nazar:

GELıNCıK37_34: 4-5 HAZıRAN

KIZLAR UMARIM HEPIMIZE UGUR GETIRIR BU LISTE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:nazar::nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:nazar::nazar:

NURUM buarada çok sevindim aşılama için görüşmüşsün merkezle ay hadi ilk adımı attın gerisi gelicek inşallah tatlım.herşey gönlünce olsun..

gökçem hoşgeldın cnm bıarada olsaydık pasta yapardık kutlardık doğumgününü ne muhtesem olurdu:gitme:
mrb canım ahhh keşkemmm yakın olsak da pasta olmasada olur du ::) canım benim
datlum seninde cuman mübarek olsun .tüm dileklerine amin diyorum ..

eee nasılsın yaşlanmak nasıl oluyomuş ?kaydirigubbakcemile3

ya hiç sorma ebroş yaaa yaşlanmak kötü bi duygu ve henüz daha kociş dogum günümü kutlamadı:KK43:alsanaalsanasmile uyussss bugün müfettiş gelcekti iş yerine onun aklı orda galiba :mymeka: arkadaşlarımdan utan diyom oda diyo nie utanayım demedim dogum günümü kutlamdın die:) yegenimle ablam aradı onlar utladı benim kociş den daha tık yok:eek:klava:

güle güle richim git kahvaltını et gel datlım aç kalma geç oldu vakit
nuruncum sen napıyon datluş yaa

ah nurum ah allah korusun cnm ya cok stres yapıyosun farkındasın dımı rüyalarına bıle gırıyor artık

ha kıss birde dün buraya çok sevindim yaa sende girdin bak :)

kız nur nerelrde gezdın geldın senı gözetledımkaydirigubbakcemile3:eek:klava:

canımcım kızma amaa smyrnayı araştırdım aklıma yattı içime sindi galiba burası olacak regly günü gelin dediler bakalım..

NURUM buarada çok sevindim aşılama için görüşmüşsün merkezle ay hadi ilk adımı attın gerisi gelicek inşallah tatlım.herşey gönlünce olsun..

sağol ebrarım evet biraz hırlaştık ama allah sonumuzu hayretsin..

ya kızlar diger lojmandan arkadaş aradı kahve içmeye çagırdı beni canlar kocişte yemegini yerken bendee duş alıcam kaçıyorum kib öptm görüşürüz güzeller gelirim akşam üstü bysssssssssssssssss

ıyı ye cnm sıfa olsun ınsallah:Saruboceq:
buarada mıktarlarını banada yazarmısınbuyrunnnnnnnnn

kusura bakma canım tam yazarken ışıklar gitti amim sagol:Saruboceq:

yazayım hemen 2corba kaşıgı balın icine 1tatlı kaşıgı tarcın 1 tatlı kaşıgı cörek otu katıp karıştırıyosun sabah akşam tok karnında yiyorsun canım

ya bide benim aşılamadankalma tüp bebekten kalma ignem var tarihleri geçmeden ben onları napsam acaba nuruncum senin kesinleşse sana gönderir dim igneleri:)

X