Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

nurum hayırdır talım ?dualarımız seninle heyecanladım bizede söyle bakıyım..

hmm derinimde gelmiş ama kaçırmışım, ne var ne yok..
kızlar dualarım kabul oluyo galiba ama tam belli değil ben bi aşılama topiclerine bakınayım çook çokk dua edin bana olurmu :Saruboceq:

allah gönlüne göre versinn canım allah muradına erdirsin:Saruboceq:

saol ezgim iyiyim cannım çok şükür kocişle film izliyoduk bakayım dedim kızlar napıyo die:)

canım ni demek sen bizim canımızsın..herşey çok gzüel olacak ebrarım.bu topic herkese ugurlu gelsin inşallah..nolcak oradada muhabbet ederik burdada.

iyi yapmışsın delümm .çok yeme dobişko olacaksın kaydirigubbakcemile3

ezgim sanada selam tatlım .naaptın bakalım?
derinim saol kuzum hoşbuldum nevar neyok ?başınmı ağrıyo canım yaa?geçmiş olsun ..
he yaff agrır durur başım napcam bilmiyom canım((
hmm derinimde gelmiş ama kaçırmışım, ne var ne yok..
kızlar dualarım kabul oluyo galiba ama tam belli değil ben bi aşılama topiclerine bakınayım çook çokk dua edin bana olurmu :Saruboceq:

kız söyle hele çatlatma adamı.aşılamaya mı geçtin yoksammmmohaoldumsmile

gökcem canım arkadaşım gitcem dediğin için şimdiden kutlamak istedim nice mutlu senelere iyki varsın doğum günün kutlu olsun bitanemmmmopuyorumnanaktan

ezgim sanada selam tatlım .naaptın bakalım?
derinim saol kuzum hoşbuldum nevar neyok ?başınmı ağrıyo canım yaa?geçmiş olsun ..

ıyılık canım ne olsun... bugun regl gunumdu ya adet olmadım ama yemek ten bu yana anı kramplar gırıo kasıklarıma hemende gecıo oyy ıyıce umuıtlendım normalde her zaman gunumden 1-2 gun once adte olurdm bu sefer gunum gecıo olmadım daha yarında olmassam bakalım test yaparım belkım ılk defa test yapmıs olacam ınsallah husrana ugramam yaaa...

nurum hayırdır talım ?dualarımız seninle heyecanladım bizede söyle bakıyım..

allah gönlüne göre versinn canım allah muradına erdirsin:Saruboceq:

amin canlarım..
bugün eşim ablası ile karşılaşmış bu güya beni şikayet ediyormuş eşime nur niye gelmiyor gitmiyor diye..
eşimde demişli işte çocuk için çok üzülüyor ağlıyor bir yere çıkmıyor..
ablasıda sende inat etme aşılamayı yaptır yaşın geçiyor demiş...
eve geldi dediki hastane dr araştır aşılama için..
inanmıyorum ilk defa azından böyle bişey çıktı kesin olaraktan..
ama çok kzıdım ben okadan ağlıyom okadan sızlıyom sen kabul etmiyon erkek dr olur diye..
şimdik ablan dedi diye istiyon dedim ağladım..
oda yok ağlama valla araştır dedi..
ne olur dua edin rabbim bu yolda bana yardım etsin..

canım ni demek sen bizim canımızsın..herşey çok gzüel olacak ebrarım.bu topic herkese ugurlu gelsin inşallah..nolcak oradada muhabbet ederik burdada.
saol bitanem yaa heralde iki taraftada muhabbete devam inşallah ..opuyorumnanaktan
he yaff agrır durur başım napcam bilmiyom canım((

kız söyle hele çatlatma adamı.aşılamaya mı geçtin yoksammmmohaoldumsmile

canım kıyamam yaa adet olucaksınya ondanmı acaba ya ?
inşallah olmazsın kuzum..

selam kızlar cıktım ama tekrar geldim nurunayn canım hayırdır bişey mi oldu yoksa yine bişeyi mi kacırdım mı ya

bitanem benim sende hoşgelmişsin hep gel olurmu haziran ayı topicte ollmazsam burdayımdır ebroş kanka olurda benim:) canım benim rabbimçektigin tüm sıkıntıların karşılıgında gönderdi minigin berat ımız kocaman olcak o büyüdükçe inş anneside unutucak o günleri:) darısıda bana olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızz delüü geldin mi sen buraya hoşgelidn canım benim rabbim inş maviumutla sanada nasip etcek yeniden rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşşşş :1hug:

tatlım adet olmamışsın inşallah hamilesindir ya:Saruboceq:
yarın hemen yap bi test bakalım hadi hayırlısı.

ay ne kadannn sevindimmm nurummm hadi hayırlı ugurlu olsun datluşşşşşş kociş yola geldi hee:teytey:

yok derin ama en önemli adımı attık galiba karara vererekten
bu arada OKADAN lafımı sizler için kullandım mikemmelll bi topic oldu burası..

selam kızlar cıktım ama tekrar geldim nurunayn canım hayırdır bişey mi oldu yoksa yine bişeyi mi kacırdım mı ya

tok canım bişey kaçırmadın adam yola geldi yolaa

evet derinim bende okadan sevindimki valla okadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…