hmm derinimde gelmiş ama kaçırmışım, ne var ne yok..
kızlar dualarım kabul oluyo galiba ama tam belli değil ben bi aşılama topiclerine bakınayım çook çokk dua edin bana olurmu :Saruboceq:
yavaş uç bebeği düşün hoplayıp zıplma kaydirigubbakcemile3
selam ben geldimmmm
derinim hoşgeldin canım çok saol allah razı olsun desteğin için.inşallah uğurlu gelir kuzum..
gökcemm hoşgeldin canom sen nerelerdesin asıl?ben biraz mola verdim eşim geldi şimdide bakıyım dedim ...
meleğim güle güle iyi geceler canım inşllah yarın pozitif haberini alırsın .
aleyna sanada iyi geceler canım allaha emanet ol...
emoss selam tatlım...
he yaff agrır durur başım napcam bilmiyom canımezgim sanada selam tatlım .naaptın bakalım?
derinim saol kuzum hoşbuldum nevar neyok ?başınmı ağrıyo canım yaa?geçmiş olsun ..
hmm derinimde gelmiş ama kaçırmışım, ne var ne yok..
kızlar dualarım kabul oluyo galiba ama tam belli değil ben bi aşılama topiclerine bakınayım çook çokk dua edin bana olurmu :Saruboceq:
ezgim sanada selam tatlım .naaptın bakalım?
derinim saol kuzum hoşbuldum nevar neyok ?başınmı ağrıyo canım yaa?geçmiş olsun ..
nurum hayırdır talım ?dualarımız seninle heyecanladım bizede söyle bakıyım..
allah gönlüne göre versinn canım allah muradına erdirsin:Saruboceq:
saol bitanem yaa heralde iki taraftada muhabbete devam inşallah ..opuyorumnanaktancanım ni demek sen bizim canımızsın..herşey çok gzüel olacak ebrarım.bu topic herkese ugurlu gelsin inşallah..nolcak oradada muhabbet ederik burdada.
he yaff agrır durur başım napcam bilmiyom canım((
kız söyle hele çatlatma adamı.aşılamaya mı geçtin yoksammmmohaoldumsmile
bitanem benim sende hoşgelmişsin hep gel olurmu haziran ayı topicte ollmazsam burdayımdır ebroş kanka olurda benim:) canım benim rabbimçektigin tüm sıkıntıların karşılıgında gönderdi minigin berat ımız kocaman olcak o büyüdükçe inş anneside unutucak o günleri:) darısıda bana olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşslm kızlar gokceranam hazıran ayı asılama topıgıne adresı yazınca bende ıcımı dokuyum dedım.2007 mart ayında evlendık esımle kasım ayında korunmayı bıraktık bebek gelır dıye bekledık fılmlerdekı gıbı hemen oluverecek sandık.aılemde daha once hıc bu sekılde sıkıntı ceken olmamıstı nerden bılebılırdım bu yolda savas verecegımı derken 2008 aralık ayında dr da bulduk kendımızı hıstereskopı amelıyatı oldum rahımde perde varmıs 4 5 ay daha bekledık kendılıgınden olur mu dıye fakat ıs sandıgımızdan daha da zordu.esımın sperm analızı hıc ıyı degıldı lokosıt sayısını bır turlu dusuremedık derken asılama yolunda bulduk kendımızı.benım esım sehır dısında calısıyo bırde ayda 2 gun ızne gelır bu yolda hep yalnız yurumek zorunda kaldım.kendı aıleme soyleyemedım esımın aılesıne asılama olacagım dedım oralı bıle olmadılar sorun ogullarında olmasına ragmen.asılamada negatıfı gordugun gun aglaya aglaya elımde test sonucumla odaya kapandım kayınvalıdem ıse gıyındı kusandı carsıya gezmeye gıttı.ıcımdekı evlat hasretı onların ınadına daha da alevlenmıstı dr uma tup bebek ıstıyorum dedım bu kez kayınvalıdemlerede haber vermedım asılamanın ertesı ayı ogluma gıden yolculugum baslamıs oldu sırınga gorunce korkudan elı ayagı uyusan ben kendı kendıme gobekten ıgne yapmaya basladım kalcalarımda ıgnelerden bezeler olustu ama hıc bırını hıssetmıyordum yumurta gelısımını dr um esımın ızın gunune denk gelecek sekılde ayarladı bu sekılde dıkkat cekmemıs olacaktık.kayınvaıldemlerde tatıle gıtmıslerdı derken ardından yumurta toplama transfer ve gecmek bılmeyen 12 gun.10.gunde adet belırtılerının hepsını yasadım umudum ıyıden ıyıye tukenmıstı ya olmamıssa hem maddı hem manevı olarak yıkım olacaktı benım ıcın.yasım kucuk oldugundan dolayı ssk hıc bır masrafı karsılamadı.12çgun test sonucunu almaya gıderken ayaklarım gerı gerı gıdıyordu.ama cok sukur pozıtıftı.ıkız bebeklerım olacagını ogrendım.fakat 6.haftada melegımın bırı bızı terkettı.pıhtılasma sorunumu ogrendım.zorlu gecen 5 aydan sonra 24.haftada sancılarım basladı erken dogum rıskıyle karsı karsıyaydım bu kez allahıma bınlerce sukur dr umun tecrubesı sayesınde sancılarım durduruldu ama yatacaktım sureklı hamılelıgımın en keyıflı son 3 ayını hastanelerde sancı durdurucu serumlar alarak gecırdım.cok sukur ki 37.haftayı bulduk zar zor sıkıntılı gunlerden sonra sımdı oglum yanımda rabbime hamdolsun bınlerce kez.bebegını o kadar sıkıntıdan sonra kucagına alabılen sanslı annelerden bırıyım.rabbim bu duyguyu meleklerını bekleyen tum annelere en kısa zamanda yasatsın sorunsuz saglıklı bır sekılde hep dua edıyorum evlat hasretı ceken arkadaslarıma aynı yollardan bende gectım bunun ne demek oldugunu cok ıyı bılırım.allahım kımseyı bu zorlu yolda kucagı bos bırakmasın darısı sızlerın basına :Saruboceq:
saol canım inşallah gökçeyi bizim topikten tanıyorum haziran ayında aşılama yaptırackalra diey bi topiğimzi var geçen yıldan beridir ben aynı topikteyim topiket herkes hamile kaldı şu an 2 kişi kaldık sadece 1 yıl içinde ikimzide hamiel kalmıştık ama kaybettik şimdi kızlar bizi bekliyoo :)) ben topiğime sadığımdır anam aldatmam asla başka topiklere takılıptalmaz:
tatlım adet olmamışsın inşallah hamilesindir ya:Saruboceq:ıyılık canım ne olsun... bugun regl gunumdu ya adet olmadım ama yemek ten bu yana anı kramplar gırıo kasıklarıma hemende gecıo oyy ıyıce umuıtlendım normalde her zaman gunumden 1-2 gun once adte olurdm bu sefer gunum gecıo olmadım daha yarında olmassam bakalım test yaparım belkım ılk defa test yapmıs olacam ınsallah husrana ugramam yaaa...
amin canlarım..
bugün eşim ablası ile karşılaşmış bu güya beni şikayet ediyormuş eşime nur niye gelmiyor gitmiyor diye..
eşimde demişli işte çocuk için çok üzülüyor ağlıyor bir yere çıkmıyor..
ablasıda sende inat etme aşılamayı yaptır yaşın geçiyor demiş...
eve geldi dediki hastane dr araştır aşılama için..
inanmıyorum ilk defa azından böyle bişey çıktı kesin olaraktan..
ama çok kzıdım ben okadan ağlıyom okadan sızlıyom sen kabul etmiyon erkek dr olur diye..
şimdik ablan dedi diye istiyon dedim ağladım..
oda yok ağlama valla araştır dedi..
ne olur dua edin rabbim bu yolda bana yardım etsin..
selam kızlar cıktım ama tekrar geldim nurunayn canım hayırdır bişey mi oldu yoksa yine bişeyi mi kacırdım mı ya
tatlım adet olmamışsın inşallah hamilesindir ya:Saruboceq:
yarın hemen yap bi test bakalım hadi hayırlısı.
ay ne kadannn sevindimmm nurummm hadi hayırlı ugurlu olsun datluşşşşşş kociş yola geldi hee:teytey: