Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tamam melegim görüşürüz canım...bu topic inşallah size ugurlu gelir tatlım...iyi geceleropuyorumnanaktan
gökçemmm neediyon delüşş:))))

kızlar ben cıkıorum öptüm sizii saolun yarın inşallah güzel haberlerle gelirim keşke hemen uyusam yarın olsa sonucumda pozitif olsa ne cok sey istedim değilmi:hulya: neyse kızlar öptüm sizi bbopuyorumnanaktan

inşallah herşey gönlünce olur cnm tanışmadık senle çıkıyosan yarın tanışırızz iyi geceler inaşllah yarınn sonucun pozitif çıkar cnm inşallahhhhhh:Saruboceq:

kızlar selmmmmm iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr herkese

derinim iyiyim datlum diger topic te yazmışsın hastamışsın şimdi nasılsın dellümmm
ezgim hoşgeldin canım nasılsın ?
emoş sende hoşgeldin :)

derinim iyiyim datlum diger topic te yazmışsın hastamışsın şimdi nasılsın dellümmm
ezgim hoşgeldin canım nasılsın ?
emoş sende hoşgeldin :)

evet canım başım yine hafiften agrıyor ama çok kötü degilim sagol gökçem.
adete de 2 gün kaldı karnım agrıyorboshayallersmile

selam ben geldimmmm
derinim hoşgeldin canım çok saol allah razı olsun desteğin için.inşallah uğurlu gelir kuzum..
gökcemm hoşgeldin canom sen nerelerdesin asıl?ben biraz mola verdim eşim geldi şimdide bakıyım dedim ...
meleğim güle güle iyi geceler canım inşllah yarın pozitif haberini alırsın .
aleyna sanada iyi geceler canım allaha emanet ol...
emoss selam tatlım...

ezgim sanada selam tatlım .naaptın bakalım?
derinim saol kuzum hoşbuldum nevar neyok ?başınmı ağrıyo canım yaa?geçmiş olsun ..

hmm derinimde gelmiş ama kaçırmışım, ne var ne yok..
kızlar dualarım kabul oluyo galiba ama tam belli değil ben bi aşılama topiclerine bakınayım çook çokk dua edin bana olurmu :Saruboceq:

hoşşbuldukk kızlarrrrrrrrrropuyorumnanaktan

valla bende gündüz öyle oldum bi oraya bi buraya feleğim şaştı resmen kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin ebroşum valla napıyım kocişle yemek yedikten sonra mayıştık iyice çok yedim galiba sonrada aşkı memnu başladı ona baktık:) geldim ama biraz sonra da giderim :KK43:
derinim kız az kalmış adete ama senin düzensizdi demi:KK43: inş hiç gelmezzzzzzz gelirsede vaktinde gelir

X