Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derinim bunu bana demiycektin kuşumtopicdesaatlercebekleyipkimsegelmeyinceçıkan benim malesef.ordada gecelerce muhabbet ettiğimiz çok oldu kuzum inşallah yine ederiz problem yok..

heee kızz bende aynı şekildee...yanlış anlama canım benim,hani günlerdir orada buluşamadık ya,bende bekleyip bekleyip çok çıktım..böyle olunca sevindim ondan valla...ederiz tabii bitanem ne farkederki...Şeniz

aleyna ,pelin yeliz kızlar sesiniz çıkmıyo hadi muhabbete yoruldunuzmu yoksam?

ayy evet canım yaaa.zaman ne çabuk geçiyor dimii...kucagına aldıgın günleride görücez inşallah canom.Şeniz

bak allahın işine bizede bugün mşisafir geldi kız 8 aylık evli 8 aylık hamile karnı kocaman olmuş çok özendim evlilik yıldönümlerinde bebeki kucağında olacak..
napalım bizede böyle yazılmış alnımıza..

ay nurum cok sevındım cnm ya bak ugur getırdı sana topık zemuszemus
hadı hayırlısı cnm ınsallah sonu gelır:Saruboceq:

aleynacım sen haziran ayında aşılama yapanlar topigindeydin demi canım ? ordan hatırlıyom seni galiba

bu arada ismini yeni gördügüm diger arkadaslarım hepinize merhabaaaopuyorumnanaktan

yok kuzum yaa yanlış anlamıyorum artık birbirimizi yanlış anlıyacağımız zamanlar geçti çünkü uzun zamandır arkadaşız kankayız..opuyorumnanaktan

gokcen dogum gunu kutlu olsun guzelım Rabbım hayırlı omur versın sevdıklerınle beraber...

yok kuzum yaa yanlış anlamıyorum artık birbirimizi yanlış anlıyacağımız zamanlar geçti çünkü uzun zamandır arkadaşız kankayız..opuyorumnanaktan

sagol canım benim ..biliyosun zaten benim içimi..kendimi ifade etmeme bilem gerek yok dimiŞeniz

kızlar maşallah çok kalabalığız inanın takip etmekte güçlük çekiyorum

ıyıkı doğmus gökcemız senı sevıyoruz fıstıgım ay negüzel seneye bebişte yanında olcakopuyorumnanaktan
saol datlım inş rabbim o günleride görmeyi nasip eyler inşşşşşşşşş bende sizlerin hamiş oldugu günleride görürüm inşşş

ezgim_ez, yelizipucu, richberry, DerinSu, nurunayn, pelin67, GokceRana23, ebrar_53, aleyna84

masallah kıslar yaaa cokk kalabalık olmusz nazarlar degmesın...

hadı hayırlsıı ezgım ınsallah yrn müjdeyı verırsın tatlım:Saruboceq:

canlar ben kaçıyorum şimdi..yatmadan ugrayabilirsem ugrarım...
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
ebuş kusuruma bakma canım benim başım iyi degil az yatayım.gelebilirsem gelirim.öptüm cano.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…