derinim bunu bana demiycektin kuşumtopicdesaatlercebekleyipkimsegelmeyinceçıkan benim malesef.ordada gecelerce muhabbet ettiğimiz çok oldu kuzum inşallah yine ederiz problem yok..
pelincim hoşgeldin :) nasılsın,?
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın?
saol derinim yarın dogum günüm geçen sene sizlerle kutlamıştık o zaman aşılama yaptırmıştım heyyy gidi günler heyyyyy rabbim şimdi minigimle birlikte kutlamayı nasip ediyo inşş seneye minik kucagımda olur inş
heee kızz bende aynı şekildee...yanlış anlama canım benim,hani günlerdir orada buluşamadık ya,bende bekleyip bekleyip çok çıktım..böyle olunca sevindim ondan valla...ederiz tabii bitanem ne farkederki...Şeniz
yok kuzum yaa yanlış anlamıyorum artık birbirimizi yanlış anlıyacağımız zamanlar geçti çünkü uzun zamandır arkadaşız kankayız..opuyorumnanaktan
saol datlım inş rabbim o günleride görmeyi nasip eyler inşşşşşşşşş bende sizlerin hamiş oldugu günleride görürüm inşşşıyıkı doğmus gökcemız senı sevıyoruz fıstıgım ay negüzel seneye bebişte yanında olcakopuyorumnanaktan
saol canım çok şükür iyiyim bi yaş daha yaşlanıyorum yarın arkadaşlar da kutluyolar saolsunlar:)olumunekankayizsmilepelincim hoşgeldin :) nasılsın,?
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın?
ayy evet canım yaaa.zaman ne çabuk geçiyor dimii...kucagına aldıgın günleride görücez inşallah canom.Şeniz
off offf hem oldum 29 hemde mutluyum genede rabbim herkese güzel günler görmek nasip etsin inşş Şeniz geçen sene aşılamam negatifti nede aglamıştım sizler destek oldunuz bana:)
hadı hayırlsıı ezgım ınsallah yrn müjdeyı verırsın tatlım:Saruboceq:ıyılık canım ne olsun... bugun regl gunumdu ya adet olmadım ama yemek ten bu yana anı kramplar gırıo kasıklarıma hemende gecıo oyy ıyıce umuıtlendım normalde her zaman gunumden 1-2 gun once adte olurdm bu sefer gunum gecıo olmadım daha yarında olmassam bakalım test yaparım belkım ılk defa test yapmıs olacam ınsallah husrana ugramam yaaa...
ay nurum cok sevındım cnm ya bak ugur getırdı sana topık zemuszemus
hadı hayırlısı cnm ınsallah sonu gelır:Saruboceq: