Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

iyi yapmışsın delümm .çok yeme dobişko olacaksın kaydirigubbakcemile3
dogumgunu100122rs.jpg

gökcem canım arkadaşım gitcem dediğin için şimdiden kutlamak istedim nice mutlu senelere iyki varsın doğum günün kutlu olsun bitanemmmmopuyorumnanaktan

saol bitanem gerçi daha 12 olmDI SAAT looo ama düşündügün için saol çok mutlu oldum canım benim allah razı olsun rabbim saglıklı mutlu huzurlu evlatlarımızın yanımızda oldugu yıllarıda görmeyi nasip etsin sizlerle birlikte inşş canım:kedi::1hug:Şeniz

saol bitanem yaa heralde iki taraftada muhabbete devam inşallah ..opuyorumnanaktan

canım kıyamam yaa adet olucaksınya ondanmı acaba ya ?
inşallah olmazsın kuzum..

yok bitanem olam heralde..ama bu agrı afedersin ishal agrısı gibi..zaten ishal gibiyim ayıp söylemedi:KK43:((kasıklarda da batma var mayıs 2 benim adet.kesin gelmesi gerek ilaç içiyorum iki aydır biliyosun düzenleyiciboshayallersmile2 mayısta gelmezse ümitlenebiliriz cano:))

amin canlarım..
bugün eşim ablası ile karşılaşmış bu güya beni şikayet ediyormuş eşime nur niye gelmiyor gitmiyor diye..
eşimde demişli işte çocuk için çok üzülüyor ağlıyor bir yere çıkmıyor..
ablasıda sende inat etme aşılamayı yaptır yaşın geçiyor demiş...
eve geldi dediki hastane dr araştır aşılama için..
inanmıyorum ilk defa azından böyle bişey çıktı kesin olaraktan..
ama çok kzıdım ben okadan ağlıyom okadan sızlıyom sen kabul etmiyon erkek dr olur diye..
şimdik ablan dedi diye istiyon dedim ağladım..
oda yok ağlama valla araştır dedi..
ne olur dua edin rabbim bu yolda bana yardım etsin..

sositosositosositosositosositosositosositososito
ohhh sonunda çok şükür hadi gözünaydın canım inşallah kararından dönmez hayırlısıyla başlarsınız tedaviye çok sevindim senin adına ..

bı gıttım 20 sayfa ılerlemıs nekadan sevındım anlatamam
derınımde gelmıs hoşgeldın fıstıgım

yok derin ama en önemli adımı attık galiba karara vererekten
bu arada OKADAN lafımı sizler için kullandım mikemmelll bi topic oldu burası..

tok canım bişey kaçırmadın adam yola geldi yolaa

evet derinim bende okadan sevindimki valla okadan...

kaydirigubbakcemile3 valla benimde dilimden düşmiyo şu abiye kuzunun lafları:roflol:

maşallah okuyan koşuyo meğer ne kadan çok bebek sahibi olamayan kızçeler varmış kk bunu gösterdi ayy devlet başkanları okusada aşılamaya tüpe indirim yapsalar yada beleşe bağlasalar sempatiksalakcinni

gökçe doğum gününmü yoksa iyiki doğdun kardeşim sağlıkla mutluılukla yaşayasın inaşallah..

bı gıttım 20 sayfa ılerlemıs nekadan sevındım anlatamam
derınımde gelmıs hoşgeldın fıstıgım

hoşbulduk fıstıkımmm ayy eski günlere mi döndük nedir..:teytey:
ebuşş neredeydin daha önce...nannn makbuşumun topice niye doluşmazsınız böyle günlerdirrr:eek:klava:kaydirigubbakcemile3

gökcem biliyorum biraz erken oldu ama gidecem diyince bende hemen koymak istedim pastada koydum güya amayineçıkmadı.rabbimgelecek yıl kucağında minişinle kutlamayı nasip etsin canım..

nuruncum çok sevindim bitanem senin adına rabbim gönlüne göre versin inş adamın aklına girmişken bu ay hemen yaptır aşılamayı:)

amin canlarım..
bugün eşim ablası ile karşılaşmış bu güya beni şikayet ediyormuş eşime nur niye gelmiyor gitmiyor diye..
eşimde demişli işte çocuk için çok üzülüyor ağlıyor bir yere çıkmıyor..
ablasıda sende inat etme aşılamayı yaptır yaşın geçiyor demiş...
eve geldi dediki hastane dr araştır aşılama için..
inanmıyorum ilk defa azından böyle bişey çıktı kesin olaraktan..
ama çok kzıdım ben okadan ağlıyom okadan sızlıyom sen kabul etmiyon erkek dr olur diye..
şimdik ablan dedi diye istiyon dedim ağladım..
oda yok ağlama valla araştır dedi..
ne olur dua edin rabbim bu yolda bana yardım etsin..

canım hayırlısı olur İNŞALLAH bebeyin sana gelir :emir_bebek:

ah ah bu erkekler aynı bende aşılama yaptırdıgımda okadar dedim banamısın demedi kayınvalidem konuşunca tamam dedi
araştır canım en iysine yaptır olumunekankayizsmile

canım hayırlısı olur İNŞALLAH bebeyin sana gelir :emir_bebek:

ah ah bu erkekler aynı bende aşılama yaptırdıgımda okadar dedim banamısın demedi kayınvalidem konuşunca tamam dedi
araştır canım en iysine yaptır olumunekankayizsmile

ahhh bn neler yaşadım bu huyu yüzünden anlatamam canım araştıracam sen hangi yıl yaptırdın sebebiniz ne idi..

gökçemm canım dogum günün müüü...ohaoldumsmiledogum günün kutlu olsun canım benim..nice güzel senelere minigin ve eşinle birlikte...:Saruboceq:

gökçe doğum gününmü yoksa iyiki doğdun kardeşim sağlıkla mutluılukla yaşayasın inaşallah..
evet bitanem çok saol yarın dogum günüm ebroşum gece 12 den önce kutladı sagolsun ilk kutlama k iç.in
gökcem biliyorum biraz erken oldu ama gidecem diyince bende hemen koymak istedim pastada koydum güya amayineçıkmadı.rabbimgelecek yıl kucağında minişinle kutlamayı nasip etsin canım..

erken olması önemli deil datlum biraz daha burdaydım ama olsun mutlu oldum geçen sene bebek bekliyordum bu sene göbüşümde rabbim seneyede inş kucagımda kutlayı nasip eyler amin....

derinim bunu bana demiycektin kuşumtopicdesaatlercebekleyipkimsegelmeyinceçıkan benim malesef.ordada gecelerce muhabbet ettiğimiz çok oldu kuzum inşallah yine ederiz problem yok..

saol derinim yarın dogum günüm geçen sene sizlerle kutlamıştık o zaman aşılama yaptırmıştım heyyy gidi günler heyyyyy rabbim şimdi minigimle birlikte kutlamayı nasip ediyo inşş seneye minik kucagımda olur inş

nuruncum çok sevindim bitanem senin adına rabbim gönlüne göre versin inş adamın aklına girmişken bu ay hemen yaptır aşılamayı:)

inşallah ama canım araba kaza yaaptı ya ee işe çıkamıyo bu ay omazda mayısa inşallah çünküm ben güne girdim oradan bana azda olsa para gelecek işte o zaman çıkaracam al sana bak ben biriktirdim diyecem; ya inşallah tutar ama düşünerek siterese girmeyecem ..

ıyıkı doğmus gökcemız senı sevıyoruz fıstıgım ay negüzel seneye bebişte yanında olcakopuyorumnanaktan

X