Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

gecmiş olsun ALLAH bidaha yaşatmasın canım sen şanslısın hamile kalabiliyosun şükret bence tatlım

meleyim kac yaşındasın kac yıllık evlisin eski sayfalar bakamadım belki anlatmıisındır ama göremedim canım

meleğim şuan bence kafandan kötü şeyleri geçirme, bebeğin varsa onu kötü etkileyebilirsin canım...

canım daha cok küçüksün erken eevlendin galiba

ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim hic korunmadım ve hiç hamile kalamadım canım

canım daha cok küçüksün erken eevlendin galiba

ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim hic korunmadım ve hiç hamile kalamadım canım

YASIM GENC AMA İNAN İŞİN İÇİNDE BEBEK OLUNCA:umursamaz: BEN İLK 6AY KORUNDM 4AY İLAÇLA 2AY EŞİM KORUDU 1SENE SONRA GEBE KALABİLDİM

oooooooo iyi geceler kızlarrr bende diyorum kaçaklar nerede:))))
ebrarım canım arkadasım benim topicin hayırlı ugurlu olsun.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın:Saruboceq:

canım hamile kalmışsın korkma tekrar hamile kalırsın ıNŞALLAH
eşinde de sende de sorun yok ki hamile kalabilmişsin canım darısı biziim başımıza tatlım

canım hamile kalmışsın korkma tekrar hamile kalırsın İNŞALLAH
eşinde de sende de sorun yok ki hamile kalabilmişsin canım darısı biziim başımıza tatlım
OLMAZMI CANIM YA EŞİMDE VARİKOSEL VARDI HAMİLE KALDIM BEN AMELİYAT OLMADI BİLE..BENDEDE NE VAR BİLMİORUM BENDE HORMONLARLA UGRASIYORUM EN SON PKO VAR GİBİ DEDİLER AMA SEKERİM İNSULİNİM NORMAL CIKTI YUMURTLAMA TAKİBİNDEDE BİŞELER DEDİLER AMA NEBİLİM CANIM İNŞALLAH CANIM ALLAH BÜYÜKTÜR BİRGÜN ANNE OLURUZ İİNŞALLAH

oooooooo iyi geceler kızlarrr bende diyorum kaçaklar nerede:))))
ebrarım canım arkadasım benim topicin hayırlı ugurlu olsun.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın:Saruboceq:

DERİNİM HOŞGELDİN DERTLEŞİYORUZ KUZUM YA HEPPİMİZ DERTLİİ DERTLİ:1no2:

kızlar ben cıkıorum öptüm sizii saolun yarın inşallah güzel haberlerle gelirim keşke hemen uyusam yarın olsa sonucumda pozitif olsa ne cok sey istedim değilmi:hulya: neyse kızlar öptüm sizi bbopuyorumnanaktan

kızlar bende cıkıyorum herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere ALLAHA emanet olun

slm güzellerrrrr herkesler dizide galiba bende bakıyım dedim yatmadan :) ama kaçmışlar yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler:)
ebroşşş topigi bıraktın gittin delüüüüü nirdesin :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…