Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

boshayallersmile evet cnm yarın kanda baktırıcam kızlar google ye hatalı laboquık testi yazdım kkdan arkdslarımız neler yazmıs hepsi hatalı pozitif sonuc verior yazmıs moralm altüst oldu şok oldum!!!

fazla okuma canım, kafan karışır...

ebrarcım bilmiyodum canım inan cok üzüldüm inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve bebişin sıkıca tutunur sana canım

meleğim ben varya gerçekten idrar testlerie güvenmiyorum artık okadar yanlış çıkıyoki .bende yaşadım daha önce mutluluktan havalara uçtum sonra hüsran.testler bile dalga geçiyo sanki bizimle..

üzülme canım bütün testlerde bozuk deglidir heralde inşallah hamilesindir yarın kan testi yaptır ve güzel haberlerle dön bize canımopuyorumnanaktan

kızlr ben kaçtım gerçekten gözlerim çok yoruldu size bol muhabbetler .hepinizi öpüyorum..

bikere bende yaşamıştım testte ikinci cizgi silik cıktı ama belli oluyodu cok sevinmiştim ama ertesi gün regl oldum büyük hayal kırıklıgıydı benim icin testler bozuk cıkabiliyo kesin sonuc kan testi...

üzülme canım bütün testlerde bozuk deglidir heralde inşallah hamilesindir yarın kan testi yaptır ve güzel haberlerle dön bize canımopuyorumnanaktan
cnm inşallah ya inşallah hamileyimdir arkadaslar sürekli hatalı pozitif sonuc veriyor yazmıs boshayallersmile
kanda baktır yarın belli olur zaten varsa hemen.inşallah hamişsindir tatlımmmm:Saruboceq:

iinşallah bitanem inşallah yarın hemen yazarım

ebrarcim topigin hayirli olsun ... insallah burdan güzel haberler verirsin bizlere...herseyin hayirlisi canimm..rabbim hyirlisiyla versin insallah...

bikere bende yaşamıştım testte ikinci cizgi silik cıktı ama belli oluyodu cok sevinmiştim ama ertesi gün regl oldum büyük hayal kırıklıgıydı benim icin testler bozuk cıkabiliyo kesin sonuc kan testi...

benim kacıncı cnm bu adetim gecikelide 7gün oldumafoldumben

canım bende yaptırmıştım 00.1 cıkmıştı negatifti

düşük cıkmış canım ama ıNŞALLAH katlanır yarına kadar ALLAHTAN ümit kesilmez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…