Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boshayallersmile evet cnm yarın kanda baktırıcam kızlar google ye hatalı laboquık testi yazdım kkdan arkdslarımız neler yazmıs hepsi hatalı pozitif sonuc verior yazmıs moralm altüst oldu şok oldum!!!
canım bn geçmişi okuyamadım daha malum aşkı memnuukaydirigubbakcemile3 kaç gün gecikti senin kırmızılarbilmiyorumkismile
fazla okuma canım, kafan karışır...
evet biliordum hiç gözükmeyeckti:umursamaz: ama belli arkdaslar bakınca görüyorum yani eczacıda baktı pozitif dedi ama sabah idrarımdki hemen cıktı ikitane öğlen yaptım bişii yoktu şimdide iki tane cıkmıs burda o testtede off bilemiorum kızlar cok kötüyümm bu testten herks şikayetçi
ebrarcım bilmiyodum canım inan cok üzüldüm inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve bebişin sıkıca tutunur sana canım
kaydirigubbakcemile3 haklısın cnm bende moral bozuk die izleyemedm mafoldumben 7gün geçti cnmboshayallersmile
cnm inşallah ya inşallah hamileyimdir arkadaslar sürekli hatalı pozitif sonuc veriyor yazmıs boshayallersmileüzülme canım bütün testlerde bozuk deglidir heralde inşallah hamilesindir yarın kan testi yaptır ve güzel haberlerle dön bize canımopuyorumnanaktan
kanda baktır yarın belli olur zaten varsa hemen.inşallah hamişsindir tatlımmmm:Saruboceq:
bikere bende yaşamıştım testte ikinci cizgi silik cıktı ama belli oluyodu cok sevinmiştim ama ertesi gün regl oldum büyük hayal kırıklıgıydı benim icin testler bozuk cıkabiliyo kesin sonuc kan testi...
meleyim kanda baktırdın mı hiç baktırdıysan sonuc kac cıktı canım
canım bende yaptırmıştım 00.1 cıkmıştı negatifti
düşük cıkmış canım ama İNŞALLAH katlanır yarına kadar ALLAHTAN ümit kesilmez canım