hadi yaaaaa,pozitif düşünce,pozitif sonuç yaneee,ne güzel,inş.öylesindir canım,test almadın mı?
bana haber vermedenmi aşkol yani tuğçem
:roflol::roflol::roflol::roflol:kardeloşum pardon kuzum... saat 11 den beri kaotırmışımkendimi... bi geldim yoktunuz sizi beklerken dalmışım.... gözlerim kan çanağına döndü.... hep ebrarın yüzünden ama....
ya olanlar bunlar işte canım ama çok kaptırmıyorum..o bıçak batması adet öncesi de oluyo saymıyom onu...ne biliyim işte ya bakalım hayırlısı..umut fakirin ekmegi derler anacım :)test bi önceki gün yaptım canım bişey çıkmadı..okumadın sanırsam alsanaalsanasmile
ya olanlar bunlar işte canım ama çok kaptırmıyorum..o bıçak batması adet öncesi de oluyo saymıyom onu...ne biliyim işte ya bakalım hayırlısı..umut fakirin ekmegi derler anacım :)test bi önceki gün yaptım canım bişey çıkmadı..okumadın sanırsam alsanaalsanasmile
inşallahhh ..sende hep öyle de canım..inşallah hamileyizzzzzz:)hoşgeldin balım nasılsın?
anam hamişmisin kuzu
inşallah ya bende böyle diyeyim pozitif enerji yüklenelim
buarada cidden hayır olsun inşallah var cano
selam hoşgeldin aleynacımmmopuyorumnanaktanherkese selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anam anammm 3 saattir oynuyon hee..bende bi zamanlar çok oynuyodum okey yaa.yatmak bilmiyodum valla...kardeloşum pardon kuzum... saat 11 den beri kaotırmışımkendimi... bi geldim yoktunuz sizi beklerken dalmışım.... gözlerim kan çanağına döndü.... hep ebrarın yüzünden ama....
ohh iyi etmişsin:))helallll kimin arkadası:)kız sen dün dedin ya canım çekti... face de oynadım ama mynetten alıyo heralde.... üttüm milleti geldim... ohhhh rahatladım heeee.....:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bensiz oynarsan olacağı bu işte
insan beklemezmi arkideşini alsanaalsanasmile
hamişsin kuzum hamişsin
hadi sende bi müjde patlatıcan sonra tuğçem
topicimiz dolacak taşıcak hmişlerle
yok facedeki hoş değil vallakız sen dün dedin ya canım çekti... face de oynadım ama mynetten alıyo heralde.... üttüm milleti geldim... ohhhh rahatladım heeee.....:roflol:
bende çok pozitifim ama sadece yumurtlamamdan bi hafta sonraya kadar,ikinci hafta beni hala heyecan sarıyo,yani döllenmiş olsa bile garibim o heyecandan rahme yerleşemez,o kadar,acaba oldu mu,acaba oldu mu?
kurtulmak istiyorum bu duygudan,psikolağa mı gitsem acaba?gerçi ne dicek,hayatın tek amacı çocuk değil vs vs,onu bende biliyom.
:roflol::roflol::roflol::roflol:okudumda,üç gün geçti,sen şimdiye bi düzine alıp yapardın,malum şey kabında hazır ve nazırdır.
kuzu biz bunu biara yine yapmıştık hatırlıyonmu diğer topicdeykeninşallahhh ..sende hep öyle de canım..inşallah hamileyizzzzzz:)
selam hoşgeldin aleynacımmmopuyorumnanaktan
anam anammm 3 saattir oynuyon hee..bende bi zamanlar çok oynuyodum okey yaa.yatmak bilmiyodum valla...
ohh iyi etmişsin:))helallll kimin arkadası:)
walla benim pek içime doğmuyo ebrarım yaaa ne biliym olmadı gibi sanki... hayırlısı....
hadeeee bakem kardeloş.... inşallah... bi ben olumlu düşünemiyom yaaaaffffffsonrada ben patlatcam müjdeyi,mademn olumlu düşünüyoz,bende hamileyim bu ay inş.
bu arada liste için istenilen tarihim 6 yada 7 ekim,sen 7 yaz istersen ebroş.
sonrada ben patlatcam müjdeyi,mademn olumlu düşünüyoz,bende hamileyim bu ay inş.
bu arada liste için istenilen tarihim 6 yada 7 ekim,sen 7 yaz istersen ebroş.
canım valla bak rahat olmaya çalış..umutlu olmak başka bişey rahat olmak başka çünkü...sen acaba olmuş mudur düşüncesinden kurtulmaktan ziyade,ondan kurtulmaya çalışmak düşüncesinden sıyrıl gülüm.inşallah anlatabilmişimdir...yani varsın olmuş mudur diye düşün bişey olaz o da umudun bi parçası..çok aşırı takıntı yapmadıgın sürece normal yani böyle düşünmek.bende çok pozitifim ama sadece yumurtlamamdan bi hafta sonraya kadar,ikinci hafta beni hala heyecan sarıyo,yani döllenmiş olsa bile garibim o heyecandan rahme yerleşemez,o kadar,acaba oldu mu,acaba oldu mu?
kurtulmak istiyorum bu duygudan,psikolağa mı gitsem acaba?gerçi ne dicek,hayatın tek amacı çocuk değil vs vs,onu bende biliyom.
inşallah kıss..hepimiz kalıcaz inşallah yakında...kız derin inşallah hamilesindir anam mavi de hamile bu ay nufüs patlaması yaşıcaz inşallah....
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bensiz oynarsan olacağı bu işte
insan beklemezmi arkideşini alsanaalsanasmile
hamişsin kuzum hamişsin
hadi sende bi müjde patlatıcan sonra tuğçem
topicimiz dolacak taşıcak hmişlerle
bu akşamda benim kolum ağrıyo,sağ dirsekten alt,bileğe doğru,üst kol.