Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hadi yaaaaa,pozitif düşünce,pozitif sonuç yaneee,ne güzel,inş.öylesindir canım,test almadın mı?

ya olanlar bunlar işte canım ama çok kaptırmıyorum..o bıçak batması adet öncesi de oluyo saymıyom onu...ne biliyim işte ya bakalım hayırlısı..umut fakirin ekmegi derler anacım :)test bi önceki gün yaptım canım bişey çıkmadı..okumadın sanırsam alsanaalsanasmile

bende çok pozitifim ama sadece yumurtlamamdan bi hafta sonraya kadar,ikinci hafta beni hala heyecan sarıyo,yani döllenmiş olsa bile garibim o heyecandan rahme yerleşemez,o kadar,acaba oldu mu,acaba oldu mu?
kurtulmak istiyorum bu duygudan,psikolağa mı gitsem acaba?gerçi ne dicek,hayatın tek amacı çocuk değil vs vs,onu bende biliyom.

kız derin inşallah hamilesindir anam mavi de hamile bu ay nufüs patlaması yaşıcaz inşallah....

kardeloşum pardon kuzum... saat 11 den beri kaotırmışımkendimi... bi geldim yoktunuz sizi beklerken dalmışım.... gözlerim kan çanağına döndü.... hep ebrarın yüzünden ama....
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bensiz oynarsan olacağı bu işte
insan beklemezmi arkideşini alsanaalsanasmile

hamişsin kuzum hamişsin
hadi sende bi müjde patlatıcan sonra tuğçem
topicimiz dolacak taşıcak hmişlerle

okudumda,üç gün geçti,sen şimdiye bi düzine alıp yapardın,malum şey kabında hazır ve nazırdır.

hoşgeldin balım nasılsın?

anam hamişmisin kuzu
inşallah ya bende böyle diyeyim pozitif enerji yüklenelim
buarada cidden hayır olsun inşallah var cano
inşallahhh ..sende hep öyle de canım..inşallah hamileyizzzzzz:)
herkese selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam hoşgeldin aleynacımmmopuyorumnanaktan
kardeloşum pardon kuzum... saat 11 den beri kaotırmışımkendimi... bi geldim yoktunuz sizi beklerken dalmışım.... gözlerim kan çanağına döndü.... hep ebrarın yüzünden ama....
anam anammm 3 saattir oynuyon hee..bende bi zamanlar çok oynuyodum okey yaa.yatmak bilmiyodum valla...
kız sen dün dedin ya canım çekti... face de oynadım ama mynetten alıyo heralde.... üttüm milleti geldim... ohhhh rahatladım heeee.....:roflol:
ohh iyi etmişsin:))helallll kimin arkadası:)

walla benim pek içime doğmuyo ebrarım yaaa ne biliym olmadı gibi sanki... hayırlısı....

kız sen dün dedin ya canım çekti... face de oynadım ama mynetten alıyo heralde.... üttüm milleti geldim... ohhhh rahatladım heeee.....:roflol:
yok facedeki hoş değil valla
demek üttün ha iyi bari deymiş gözlerinin ağrıdığına kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa ben gibi ol rahat relaks boşver unut gitsin takma kuzum

sonrada ben patlatcam müjdeyi,mademn olumlu düşünüyoz,bende hamileyim bu ay inş.
bu arada liste için istenilen tarihim 6 yada 7 ekim,sen 7 yaz istersen ebroş.

okudumda,üç gün geçti,sen şimdiye bi düzine alıp yapardın,malum şey kabında hazır ve nazırdır.
:roflol::roflol::roflol::roflol:
buna koptum maum şey haaa
kuzu biz bunu biara yine yapmıştık hatırlıyonmu diğer topicdeyken
nebiliyim ondanda bişey çıkmadı ama inşallah gerçeğe dönüşücek
walla benim pek içime doğmuyo ebrarım yaaa ne biliym olmadı gibi sanki... hayırlısı....

belli olmaz canım hayırlısı inşallah

sonrada ben patlatcam müjdeyi,mademn olumlu düşünüyoz,bende hamileyim bu ay inş.
bu arada liste için istenilen tarihim 6 yada 7 ekim,sen 7 yaz istersen ebroş.

evet bencede canım gelmiycek 7 ekimde beklenen adet alsanaalsanasmile
ben yinede ekliyim listeye seni :roflol::roflol::roflol:

canım valla bak rahat olmaya çalış..umutlu olmak başka bişey rahat olmak başka çünkü...sen acaba olmuş mudur düşüncesinden kurtulmaktan ziyade,ondan kurtulmaya çalışmak düşüncesinden sıyrıl gülüm.inşallah anlatabilmişimdir...yani varsın olmuş mudur diye düşün bişey olaz o da umudun bi parçası..çok aşırı takıntı yapmadıgın sürece normal yani böyle düşünmek.
kız derin inşallah hamilesindir anam mavi de hamile bu ay nufüs patlaması yaşıcaz inşallah....
inşallah kıss..hepimiz kalıcaz inşallah yakında...

ebuşum o salak eczaneden aynı testi aldım gene yaa.deli miyim neyim..turkuazımın dedigi gibi var o markada bişeyalsanaalsanasmileminicik ekranı bide zor görüyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…