Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

cano iltihaplanma var kolumda şimdide omzumda sorun var artık orayadamı geçti bilmem
bugün çok fenaydım yaa
haklısın canım kan testi hem garanti hemde bikerede öğrenyosunda çıkmayıncada koyuyo işte
tamam canım ben yazarım okey

canım ya geçmiş olsun..anamm bizde boyun fıtıgıda var dikkat etmeliyiz.ondanda agrıyo olabilir canım benim heryere vuruyo benim tutulunca((

ay kızlar kızmayın nolur..kavak yellerine bakayım..reklam arasında mutfagı toplarım buraya bakarım bişeyler yaparım idare ediverin:))

birsencim,bi değişiklik yok,aynıyız,bildiğin tavuk modunda yaşıyoz,bi gün çıkartcaz o yumurtayı ama ne zaman acep?
derincim,keşke saati geri alıp kaldırsaydın,bundan sonra öyle yap.delikafadulden

[DERİN için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20
kardelen...............20
aleyna.................20
boncuk................20
derda...................20
leylamecnun.........20
samyeli................20
pelin....................20
turkuaz.................20bitti
ayşen...................20
bulut.....................20
maviş....................20
nigarve zeyno....................20
azra......................20
tuğçe....................20
makber...................13

kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin

haklısın pelinim ya bide ben alışabilsem çok iyi olcak yaa

canım bıde sabah erken kalkınca erken uykum gelıyo bende senın gıbı gec yatınca gec kalkıyodum cocuk yok bısey yok nıye erken kalkayım uyuyodum valla...bu arada gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne ebrarım...

pelincim,bende çok düzenli izleyemiyom,benim kaçırdığım günler oluyo hep önemli şeyler,malesef ben özetleyemicem,biri banada özetlese iyi olur.

kız ebrar gittin demi bana şimdi okutmuyon ayetel kürsiyleri sonra kendine gelince 313 ü birden okutacan demiii neyse bu şakaydı öpüyorum herkesi iyigeceler

Gule gule ebrarım kızlar bende cıkıyorum cok uykum geldı ıyı geceler opuyorum hepinızi...

pelincim,bende çok düzenli izleyemiyom,benim kaçırdığım günler oluyo hep önemli şeyler,malesef ben özetleyemicem,biri banada özetlese iyi olur.

tamam kardelencım derınım ozetlıycektı ama ısı var heralde bende cıkıyorum yarın gelınce okurum artık...

kızlar çogunuz gitmişsiniz yaa..reklam çıktı da geldim bende..ama gidiyom yine..dizi bitsin bi duş alıp yatıcam erkenden heralde..belli de olmaz uykum gelmezse gelirim...

PELİNİM evet şerifin ailesi görmeye gittiler...emine tabi durumu çaktırmadı hiç yine...
yanlız bende galiba 1 bölümü kaçırdım izinli günümdü heralde doktordaydım o gün.
bugün de ilkayın kardeşi dna testi yaptırdı babasıyla..gerçekten kızlarıymış...
muzaffer eminenin ölmedigine inanmaya başladı..mehtabada söyledi.
nazlı ve borisi göremedim bu bölümde yarım yamalak izledim çünkü.
müşteri geliyo arada bakamıyom rahat ondan canım...
he işte şerif geldi eve bu kız kim dedi..kardeşin dedi babası..bagrınmaya başladı şerif benim kardeşim yok diye...

şerif eminenin şöförü oldu biliyosundur..bugün onu sözde eminenin mezarına götürdü...işte emine burda yatıyo dedi..keşke karşımdaki emine olsaydı bana "ben emineyim" deseydiniz keşke falan dedi..söyletmeye çalışıyo yani:))
tugçe ve levente nefes aldırmıyo adiloş cadısı da:)))
başka aklma gelmiyo şuanda canım idare et:))

ayy deli bu kızz walla bide yazdığı yeri de diyo hay cadııı.... walla Allah kolaylık versin kaynanatörle zor işi şimdi kuzumun.....

ayyy kız benimkide öyle walla... herşeyi yer hiç ayırmaz bamya hariç ama değişik bir baharat falan koyiim hemen anlar.... daha kapıdan girerken yemekte ne var anlar kokusundan.... ama hiç ayırmaz hiçde kapris yapmaz yemekle ilgili her gün makarna yapsam yer kuzu kuzu.... ayyy özledim kocişi yaaa... son iki((

ay kızlar bu rada bugün adet olmam gerenkti olmadım..kaç aydır ilaçla erken gelmesine alıştım..bu defa gelmedi..olabilir mi acep yaaaa.

ahh derinim inşallah gelmiştir canım miniğin göbüşüne... o kırmızıları istemiyoruz....

tamam derinim kolay gelsin
ya benimde kolum çok fena zor yazıyorum tuttu yine benim meret

ebrarım bak benim kolum da kötüydü yaaa volteren sürdüm bide melox diye bir ilaç içtim.... egzersiz programı verdi dr 15 gün falan yaptım... şimdi maşallah çok iyi... senle aynı galiba bizim sorunumuz... aslında egzersiz programını sana göndersem ama nasıl göndercem.... bak pazartesi eşime veriim tarayıcıdan geçirsin o sana mail atalım olur mu öyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…