cnm ya niye öyle oluyo ki senin ebuşum?
iyiyim tatlım nolsun..hergünki şeyler işteboshayallersmile
öyle valla canım ben normalde de unutkanım zate biliyon:)
test konusunda da aynısını düşünüyorum bitanem..sevmiyom sıfırı görmeyi aynen..ama bi yandan da durmadan test yapmaktansa bi kere okurum onu bilirim noldugunu o da var...
öyle yap canım sana zahmetŞeniz
nigar ablası ve zeynep yazabilirsin canım:)
Ay kızlar o dızıyı bende ızlıyodum kac gundur ızleyemıyorum bı ozet gecsenız:)
cano iltihaplanma var kolumda şimdide omzumda sorun var artık orayadamı geçti bilmem
bugün çok fenaydım yaa
haklısın canım kan testi hem garanti hemde bikerede öğrenyosunda çıkmayıncada koyuyo işte
tamam canım ben yazarım okey
nereden beri izlemiyon kuşum ona göre özetleyim:)))
Ebrosum erken yatıyorum malum calısma gunlerım ıyı degerlendırmek lazım canım:)
haklısın pelinim ya bide ben alışabilsem çok iyi olcak yaa
pelincim,bende çok düzenli izleyemiyom,benim kaçırdığım günler oluyo hep önemli şeyler,malesef ben özetleyemicem,biri banada özetlese iyi olur.
ebroşum,azranın selamı var,kaynanatörü ondaymış,pc yi alıp,wc den yazdı bana.:roflol::roflol:
alem bu kız,olduğu yerde bile alem yani.
giremiyomuş bi türlü,kaynanatörü suratın niye asık diyomuş,üstüne alınmış hatun,bidaha demiş,bi arkadaşım bebeğini kaybetti,ona üzgünüm,üstüne alınma diye.
domates ve soğanla vede salçayla,üstüne bide baharatlarla hazırlanan sosla yaparsam,sadece yoğurtla yer,yemek konusunda çok şanslıyım,tek çeşitde yer benim herif,seçmez,ama tadındanda çok anlar,en ufak bi eksikliği bulur.
ay kızlar bu rada bugün adet olmam gerenkti olmadım..kaç aydır ilaçla erken gelmesine alıştım..bu defa gelmedi..olabilir mi acep yaaaa.
tamam derinim kolay gelsin
ya benimde kolum çok fena zor yazıyorum tuttu yine benim meret