ebrar_53+, kardelen5233+, pelin67 slm kk nın güzel hatunları ne var ne yok ben yarın anneannemlere köye gidecem artık çok bunaldım kafayı yememe ramak kaldı dr um bugün klomen başlattı bu ay aşılama yapacam dedi nasıl oluyo anlatsanıza ama 1 kere yapacakmış neyse hayırlısı kırmızılarda daha gitmedi neden olduysa klomenden sonra düzene girip çoğaldılar
ebrar_53+, kardelen5233+, pelin67 slm kk nın güzel hatunları ne var ne yok ben yarın anneannemlere köye gidecem artık çok bunaldım kafayı yememe ramak kaldı dr um bugün klomen başlattı bu ay aşılama yapacam dedi nasıl oluyo anlatsanıza ama 1 kere yapacakmış neyse hayırlısı kırmızılarda daha gitmedi neden olduysa klomenden sonra düzene girip çoğaldılar
ay kızlar bu rada bugün adet olmam gerenkti olmadım..kaç aydır ilaçla erken gelmesine alıştım..bu defa gelmedi..olabilir mi acep yaaaa.
iyide,yumurta takibi yapcakya dr un,köye ne zaman gidip gelcen,dr unla konuşmadan bi yere gitme,aşılama hiç zor bişey değilmiş ayrıca.ebrar_53+, kardelen5233+, pelin67 slm kk nın güzel hatunları ne var ne yok ben yarın anneannemlere köye gidecem artık çok bunaldım kafayı yememe ramak kaldı dr um bugün klomen başlattı bu ay aşılama yapacam dedi nasıl oluyo anlatsanıza ama 1 kere yapacakmış neyse hayırlısı kırmızılarda daha gitmedi neden olduysa klomenden sonra düzene girip çoğaldılar
ay kızlar bu rada bugün adet olmam gerenkti olmadım..kaç aydır ilaçla erken gelmesine alıştım..bu defa gelmedi..olabilir mi acep yaaaa.
canım dün yaptım..topicede yazmıştım gözünden kaçtı sanırım..çıkmadı bişey malesef ..derinim bellimi olur be kuzum sen bi test daha yap kuzum inşallah busefer tutunmuştur minişin
iyide,yumurta takibi yapcakya dr un,köye ne zaman gidip gelcen,dr unla konuşmadan bi yere gitme,aşılama hiç zor bişey değilmiş ayrıca.
bu arada selam demeyi unuttum,gidiyom deyince,hemen yazim dedim.
derinim,inş.canım,bu sefer olmuştur.
bu arada unutma benide ilkay la ali nerelerde,ben göremiyomda onları.sempatiksalakcinni
peloşş napıyosun canım selam vermedim sana galiba...
sen nasılsın kardelenimm.
o ne ya çift gönderiyonuz :)))) hee anladım göndermedi sanıp bi daha yolluyonuz dimii ay sinir bozucu oluyo öyle yaaa.
he kıss aynen..msn de de konuşamadık bayadır..iyiyim canım,senlede bi sohbet edemedik,özledim yaaaa.Şeniz
ne çifti kuzu anlamadım yav
ay delircem şimdi bu kkdan sempatiksalakcinni
canım dün yaptım..topicede yazmıştım gözünden kaçtı sanırım..çıkmadı bişey malesef ..
aliyle ilkay tatile gittiler canım 1 haftalıgına:))
canım dün yaptım..topicede yazmıştım gözünden kaçtı sanırım..çıkmadı bişey malesef ..
aliyle ilkay tatile gittiler canım 1 haftalıgına:))
pelinim iyi yapıyosun aslında biraz kafan dağılır ama çalışmak yoruyo insanı
allah kolaylık versin canım