Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

onlar birleşebildiler mi,nasıl oldu,çok saçma bi diziyi takip ettiğime inanamıyorum.
evet canım birleştiler..boris psikopatı igne yaptı ilkaya..aliyi hatırlaması için..nazlı istedi.hatırlasın ki acı çeksin dedi ilkyın kardeşiyle şeetti ya ali ondan yaniakannehir ay aynen kuzu ya bende bugün hem söylendim hem izledim..eminenin olayı falan herşey çok sacmaya döndü yaaa.
yooo ben gördüm hatta sana yazdım kuzum cevap
hayır şimdi değilde birkaç gün sonra yaparsın

yaa unutmuşum bitanem özür dilerim yaa..tamam yaparım cnm benim..kanda baktırasım var ama bilmiyom.aman cnm ya her ay aynı şeyler be sıkılıyom haaaa.ohaoldumsmile

derinim birsen okuyamıycak onu makbuşa yazıyorum haberin ola kuzum
13 ayetel kürsi haber verirsin tamam

evet canım birleştiler..boris psikopatı igne yaptı ilkaya..aliyi hatırlaması için..nazlı istedi.hatırlasın ki acı çeksin dedi ilkyın kardeşiyle şeetti ya ali ondan yaniakannehir ay aynen kuzu ya bende bugün hem söylendim hem izledim..eminenin olayı falan herşey çok sacmaya döndü yaaa.

yaa unutmuşum bitanem özür dilerim yaa..tamam yaparım cnm benim..kanda baktırasım var ama bilmiyom.aman cnm ya her ay aynı şeyler be sıkılıyom haaaa.ohaoldumsmile

yok kuzu nedemek yaa hepimiz buara herşeyi unutur olduk
allah sonumuzu hayır etsin yav .
valla canım tabi sen bilirsin ben kanda baktırnca 0 yazısı beni derinden yaralıyo oyüzden yaptırmıyom hiç

ben birazdan kaçarım kızlar kociş gelcek
yemek filan hazırlıycam gece gelirim heralde
gerçi herkes artık erken yatıyo malesef

ebrar_53+, kardelen5233+, pelin67 slm kk nın güzel hatunları ne var ne yok ben yarın anneannemlere köye gidecem artık çok bunaldım kafayı yememe ramak kaldı dr um bugün klomen başlattı bu ay aşılama yapacam dedi nasıl oluyo anlatsanıza ama 1 kere yapacakmış neyse hayırlısı kırmızılarda daha gitmedi neden olduysa klomenden sonra düzene girip çoğaldılar

iyiyım canım sen nasılsın asılaman ıns tutar bebısın gelır bırsencım... sımdıden hayırlı yolculuklar...

ben birazdan kaçarım kızlar kociş gelcek
yemek filan hazırlıycam gece gelirim heralde
gerçi herkes artık erken yatıyo malesef

erken yatıyoruz,çünkü hormonlar iyice şaşırdı,bide benim kociş,beni anneme şikayet etmiş,daha onun acısını çıkarmadım ondan.:mymeka:

tamam derinim kolay gelsin
ya benimde kolum çok fena zor yazıyorum tuttu yine benim meret
cnm ya niye öyle oluyo ki senin ebuşum?
Derinım iyiyım bıtanem sen nasılsın...
iyiyim tatlım nolsun..hergünki şeyler işteboshayallersmile
yok kuzu nedemek yaa hepimiz buara herşeyi unutur olduk
allah sonumuzu hayır etsin yav .
valla canım tabi sen bilirsin ben kanda baktırnca 0 yazısı beni derinden yaralıyo oyüzden yaptırmıyom hiç
öyle valla canım ben normalde de unutkanım zate biliyon:)
test konusunda da aynısını düşünüyorum bitanem..sevmiyom sıfırı görmeyi aynen..ama bi yandan da durmadan test yapmaktansa bi kere okurum onu bilirim noldugunu o da var...
tamam bersuya yazdığımı onlara dağıtırsın
isim neyazıyımki listede

öyle yap canım sana zahmetŞeniz
nigar ablası ve zeynep yazabilirsin canım:)

yok kız şekerler biizm köy ankaranın içinde çubuk diye bi yer evime arabayla 45 dk falan sürüyo bugün 5, günüm klomene başladım amam ebrarım pazara kadar biter adetim pazar okurum okuyamasamda okuturum sen merak etme o yüzden listeden silme zaten ne zamandır okuyamadım sen sadece duayı ne zaman yapacan onu haber ver

erken yatıyoruz,çünkü hormonlar iyice şaşırdı,bide benim kociş,beni anneme şikayet etmiş,daha onun acısını çıkarmadım ondan.:mymeka:

kaydirigubbakcemile3 benimkide sabah fırçaladı beni..saat 2 de geldin kaldırdın beni dedi..ben sandım görmedi saatiboshayallersmilebilmiyorumkismile

yaaa anam senin kocanda fenaymış yaa
benimki yapmaz öyle şeylşer yoksakötükedihüsoalsanaalsanasmile:mymeka:

benimki daha benim cısss ı görmedide ondan,geceyarısına kadar uyumuyomuşum,internette takılıyomuşum,tabi annem tam olarak anlamayınca,dahada kızdı.:sinifsinif:

yok kız şekerler biizm köy ankaranın içinde çubuk diye bi yer evime arabayla 45 dk falan sürüyo bugün 5, günüm klomene başladım amam ebrarım pazara kadar biter adetim pazar okurum okuyamasamda okuturum sen merak etme o yüzden listeden silme zaten ne zamandır okuyamadım sen sadece duayı ne zaman yapacan onu haber ver

ee bugün klomenin son günü o zaman dimi canım..5 gün içiliyo ya...inşallah işe yarar tatlım yaa..

bu arada unutmadım derinimle kardeloşum sizler nasılsınız anlatın bakem

iyiyim canım sagol...evden işe işten eve valla he bide arada kaynanama :))
seni sormucam okudum demin çünkü bin kere aynı baskı olmasın:)))

kızlar bu arada mutfak hayla duruyo..kocişin yanına gittim demin biraz uzandım geldim genekaydirigubbakcemile3

X