Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tuğçem saol kuzum düşündüğün için az önce voltaren diye bi ilaç vardıonu içtim iyi geldi biraz daha iyi şimdi
ya omzumdan geliyo çok fena romatizmamı ne anlamadım gerçi romatizma tahlillerimde yapılmıştı ama
nasıl bir egzersiz programı kuzum .kociş masaj yapıcakta istemiyorum daha fena olur diye

hoşgeldin kuzum... yaaa omuz ağrısı için bazı egzersizler var 15 günlük bir program... günde 10 taneyle başlıyosun her gün 2 arttırark devam ediyo da şimdi burdan anlatmam zor olur... ben pazartesi sana mail olarak atarım... burda üniversite hastanesinde vermişlerdi bana hakkaten iyi geldi....

yok kız şekerler biizm köy ankaranın içinde çubuk diye bi yer evime arabayla 45 dk falan sürüyo bugün 5, günüm klomene başladım amam ebrarım pazara kadar biter adetim pazar okurum okuyamasamda okuturum sen merak etme o yüzden listeden silme zaten ne zamandır okuyamadım sen sadece duayı ne zaman yapacan onu haber ver
canım olsun ya sonuçta adetlisin daha okuncak çok kişi var okursun bitanem
pazara belki bitmez oyüzden başkasına yazdım canım diğer sefere artık olurmu
kaydirigubbakcemile3 benimkide sabah fırçaladı beni..saat 2 de geldin kaldırdın beni dedi..ben sandım görmedi saatiboshayallersmilebilmiyorumkismile
çok konuştuk cano dün gece vaktin farkına varmıyoruzki msnye dalınca
canım bıde sabah erken kalkınca erken uykum gelıyo bende senın gıbı gec yatınca gec kalkıyodum cocuk yok bısey yok nıye erken kalkayım uyuyodum valla...bu arada gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne ebrarım...
canım valla öyle çoluk çocuk yok uyuyorum işte bide kocişde geç yattıoğı için mecbur yani onu bırakıp uyuyamam ee sabah erken kalksam o uyuyo işe geç gittiği için .aman kötü oluyoda napalım yaa sefamız olsun
kız ebrar gittin demi bana şimdi okutmuyon ayetel kürsiyleri sonra kendine gelince 313 ü birden okutacan demiii neyse bu şakaydı öpüyorum herkesi iyigeceler

canım okutucam tabi okumazmısın arkadaşına :))
yanlız benim sıra bitti sen yoktun galiba ozaman yani bana okundu canım :))

hoşgeldin kuzum... yaaa omuz ağrısı için bazı egzersizler var 15 günlük bir program... günde 10 taneyle başlıyosun her gün 2 arttırark devam ediyo da şimdi burdan anlatmam zor olur... ben pazartesi sana mail olarak atarım... burda üniversite hastanesinde vermişlerdi bana hakkaten iyi geldi....

ay bitanem çok saol valla çok iyi olur ay düngece üstüne yatmayım diye doğru dürüst uyumadım ya ama yine ağrıyo 3 gündür böyle bugün daha fazlalaştı .sen bibakda yolluyabilirsen sevinirim .eee naaptın canım kasıkların ağrıyomu hala

biri daha var topicde kim acep?
ya azramıda özledim yaa kayganası varmış off
yelizimide özledim kuzumda dönseydi tatilden

[DERİN için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20
kardelen...............20
aleyna.................20
boncuk................20
derda...................20
leylamecnun.........20
samyeli................20
pelin....................20
turkuaz.................20bitti
ayşen...................20
bulut.....................20
maviş....................20
nigar ve zeyno....................20
azra......................20
tuğçe....................20
makber...................13

kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin
PAZAR AKŞAMI DUAMIZ VAR

yok canım bugün iyiyim Allah'a şükür... napiim canım kardeşimle bir de onun yakın bir arkadaşıyla dışarı çıktık acık kız kıza takıldık....gerçi baya üşüdük çay bahçesine gittik dışarda oturduk.... kocişde olmayınca hehehe... biraz zor izin aldım ama walla 1 haftadır ilk kez çıktık dışarı inan bunalmıştım cok iyi geldi.....oda ondan izin verdi yoksa hayatta izin vermez kız kıza çıkmama...

tuğçem iyi yapmışsınız kuzum arada değişiklik iyi oluyo
kafan dağılmıştır ya buarada havalar iyce soğudu gece artık yorgan örtüyoruz

canım ben çıkıyorum hadi iyi geceler zaten kimsenin geleceği yok
aleynada uğramıyo nerelerdeyse merak ettim

günaydın kızlar,,
ya beni bu öksürük mafediyor.. gece uyutmuyor.. bu öksürük için napayım yaa,,

günaydın canım,geçmiş olsun acil şifalar.bal ye sürekli ve bitki çaylarına şeker yerine 1 çay kaşığı bal kullan.boğazlarını yumuşatır.eğer kuru kuru öksürünce boğazın çok acıyosa bir çay kaşığı bal ve bir çay kaşığı karabiberi karıştır sade yemek zor olur bir lokma ekmekle bunu ye.ciğerlerinden balgam söktürüp getirir.1 günde geçer.tekrar geçmiş olsun.

kızlar çogunuz gitmişsiniz yaa..reklam çıktı da geldim bende..ama gidiyom yine..dizi bitsin bi duş alıp yatıcam erkenden heralde..belli de olmaz uykum gelmezse gelirim...

PELİNİM evet şerifin ailesi görmeye gittiler...emine tabi durumu çaktırmadı hiç yine...
yanlız bende galiba 1 bölümü kaçırdım izinli günümdü heralde doktordaydım o gün.
bugün de ilkayın kardeşi dna testi yaptırdı babasıyla..gerçekten kızlarıymış...
muzaffer eminenin ölmedigine inanmaya başladı..mehtabada söyledi.
nazlı ve borisi göremedim bu bölümde yarım yamalak izledim çünkü.
müşteri geliyo arada bakamıyom rahat ondan canım...
he işte şerif geldi eve bu kız kim dedi..kardeşin dedi babası..bagrınmaya başladı şerif benim kardeşim yok diye...

şerif eminenin şöförü oldu biliyosundur..bugün onu sözde eminenin mezarına götürdü...işte emine burda yatıyo dedi..keşke karşımdaki emine olsaydı bana "ben emineyim" deseydiniz keşke falan dedi..söyletmeye çalışıyo yani:))
tugçe ve levente nefes aldırmıyo adiloş cadısı da:)))
başka aklma gelmiyo şuanda canım idare et:))

derinım cok guzel ozetlemıssın canım cok sagol izlemıs kadar oldum valla:)) bekleyemedım kusura bakma canım cok uykum gelmıstı...opuyorumnanaktan

tuğçem saol kuzum düşündüğün için az önce voltaren diye bi ilaç vardıonu içtim iyi geldi biraz daha iyi şimdi
ya omzumdan geliyo çok fena romatizmamı ne anlamadım gerçi romatizma tahlillerimde yapılmıştı ama
abla internette okudum boyun fıtıgı olabilirmiş benimde kolum agrıyo ya arıştırıyom

kolda iltihap nasıl oluyo ilk kez duydum cok gecmiş olsun
tugce bana da yolla kız sana zahmet benimde kolum cok agrıyo diş agrısı gibi benimki
tugce banada yollasana sana zahmet canı m ya
benimde kolum cok agrıyo bende yaparım
canım ben çıkıyorum hadi iyi geceler zaten kimsenin geleceği yok
aleynada uğramıyo nerelerdeyse merak ettim
abla artık eşim kızıyo cok geclere kalamıyom dün zorla uyudum hiçte uykum yoktu aklım burdaydı yani
günaydın kızlar,,
ya beni bu öksürük mafediyor.. gece uyutmuyor.. bu öksürük için napayım yaa,,

gecmiş olsun aşılama yapılmadan öksürüyünü kessen iyi olur aslında

bal iyi geliyo diye biliyorm ben

ayyyyyy karışmışşşşşşşşşşşşşşşş alıntılar

abla sana gecmiş olsun diycektim senin mesajın içine girmiş yazdıklarım

bu editi niye kaldırmışlar anlamadım yaaaaaa

X