canım olsun ya sonuçta adetlisin daha okuncak çok kişi var okursun bitanemyok kız şekerler biizm köy ankaranın içinde çubuk diye bi yer evime arabayla 45 dk falan sürüyo bugün 5, günüm klomene başladım amam ebrarım pazara kadar biter adetim pazar okurum okuyamasamda okuturum sen merak etme o yüzden listeden silme zaten ne zamandır okuyamadım sen sadece duayı ne zaman yapacan onu haber ver
çok konuştuk cano dün gece vaktin farkına varmıyoruzki msnye dalıncakaydirigubbakcemile3 benimkide sabah fırçaladı beni..saat 2 de geldin kaldırdın beni dedi..ben sandım görmedi saatiboshayallersmilebilmiyorumkismile
canım valla öyle çoluk çocuk yok uyuyorum işte bide kocişde geç yattıoğı için mecbur yani onu bırakıp uyuyamam ee sabah erken kalksam o uyuyo işe geç gittiği için .aman kötü oluyoda napalım yaa sefamız olsuncanım bıde sabah erken kalkınca erken uykum gelıyo bende senın gıbı gec yatınca gec kalkıyodum cocuk yok bısey yok nıye erken kalkayım uyuyodum valla...bu arada gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne ebrarım...
kız ebrar gittin demi bana şimdi okutmuyon ayetel kürsiyleri sonra kendine gelince 313 ü birden okutacan demiii neyse bu şakaydı öpüyorum herkesi iyigeceler
hoşgeldin kuzum... yaaa omuz ağrısı için bazı egzersizler var 15 günlük bir program... günde 10 taneyle başlıyosun her gün 2 arttırark devam ediyo da şimdi burdan anlatmam zor olur... ben pazartesi sana mail olarak atarım... burda üniversite hastanesinde vermişlerdi bana hakkaten iyi geldi....
günaydın kızlar,,
ya beni bu öksürük mafediyor.. gece uyutmuyor.. bu öksürük için napayım yaa,,
kızlar çogunuz gitmişsiniz yaa..reklam çıktı da geldim bende..ama gidiyom yine..dizi bitsin bi duş alıp yatıcam erkenden heralde..belli de olmaz uykum gelmezse gelirim...
PELİNİM evet şerifin ailesi görmeye gittiler...emine tabi durumu çaktırmadı hiç yine...
yanlız bende galiba 1 bölümü kaçırdım izinli günümdü heralde doktordaydım o gün.
bugün de ilkayın kardeşi dna testi yaptırdı babasıyla..gerçekten kızlarıymış...
muzaffer eminenin ölmedigine inanmaya başladı..mehtabada söyledi.
nazlı ve borisi göremedim bu bölümde yarım yamalak izledim çünkü.
müşteri geliyo arada bakamıyom rahat ondan canım...
he işte şerif geldi eve bu kız kim dedi..kardeşin dedi babası..bagrınmaya başladı şerif benim kardeşim yok diye...
şerif eminenin şöförü oldu biliyosundur..bugün onu sözde eminenin mezarına götürdü...işte emine burda yatıyo dedi..keşke karşımdaki emine olsaydı bana "ben emineyim" deseydiniz keşke falan dedi..söyletmeye çalışıyo yani:))
tugçe ve levente nefes aldırmıyo adiloş cadısı da:)))
başka aklma gelmiyo şuanda canım idare et:))
günaydın kızlar,,
tugce bana da yolla kız sana zahmet benimde kolum cok agrıyo diş agrısı gibi benimkituğçem saol kuzum düşündüğün için az önce voltaren diye bi ilaç vardıonu içtim iyi geldi biraz daha iyi şimdi
ya omzumdan geliyo çok fena romatizmamı ne anlamadım gerçi romatizma tahlillerimde yapılmıştı ama
abla internette okudum boyun fıtıgı olabilirmiş benimde kolum agrıyo ya arıştırıyom
kolda iltihap nasıl oluyo ilk kez duydum cok gecmiş olsun
tugce banada yollasana sana zahmet canı m yahoşgeldin kuzum... yaaa omuz ağrısı için bazı egzersizler var 15 günlük bir program... günde 10 taneyle başlıyosun her gün 2 arttırark devam ediyo da şimdi burdan anlatmam zor olur... ben pazartesi sana mail olarak atarım... burda üniversite hastanesinde vermişlerdi bana hakkaten iyi geldi....
abla artık eşim kızıyo cok geclere kalamıyom dün zorla uyudum hiçte uykum yoktu aklım burdaydı yanicanım ben çıkıyorum hadi iyi geceler zaten kimsenin geleceği yok
aleynada uğramıyo nerelerdeyse merak ettim
günaydın kızlar,,