Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Teşekkür ederim hoşbulduk sizlere selam olsun Allah hayırlı evlatlar nasip etsin...

sevtun RABBİM yardımcın olsun sabır versin sana ALLAHIM

EN KISA ZAMNDA HAMİLE KALIRSINDA ACIN HAFİFLER CANIM
Teşekkür ederim hoşbulduk sizlere selam olsun Allah hayırlı evlatlar nasip etsin...

HOŞGELDİN YENİ ARAMIZA KATILDIN GALİBA

siteye girmem yasaklanmıştı keşke girmeseymişimde bu haberi almasaymışm,sinirim bozuldumafoldumben
sevtunum bitanem şuan ne diceğimi inan bilmiyorum canım,Allah dayanma gücü versin bitanem,isyan etme sakın ne olur,hayırlısı olsun herşeyin
herşeyde bi hayır vardır biliyorsunmafoldumben

sevtun2, çok üzüldüm canım Allah sabırlar versin, dayanma gücü versin.İnşallah en kısa sürede Allah hayırlı bir evlat nasip etsin sana. İnşallah bana ve tüm isteyenlere de...

canım benim şuan işteyim inan yazdıklarını okurken gözyaşlarıma engel olmadım
yaşadıklarını hafifletmeye yetecek sözlerim yok ne desek boş ama dualarımızdasın onu söyleyebilirim iki günden beri biran olsun aklımdan çıkmıyo Mevlam yar ve yardımcın olsun canım tez vakitte atlatırsın inşAllah yaşadıklarını

selam turkuazcım nasılsın
hayırdır no oldu niye yasaklandın

mrb kızlar,,
yumurtam 17 mm olmuş. pazar sabah tekrar çağırdı, pazar günü çatlatma iğnesini ne zaman yapacağımızı söyleyecek.

hayırlı akşamlar canlar opuyorumnanaktan
nasılsınız görüşmeyeli, işyerindeyim biraz yoğunluk var geçmişi de okuyamadım
sevtundan haber varmı, inşaallah toparlanmıştır biraz.
Rabbim sabrını artırsın.....

kızlar,ben çıkıyorum,yemek yapmadım,herifin iş çıkış vakti geldi,bi makarna koyim acele gene,Allahtan en sevdiği yemek.

kızlar selam..site banada yamuk yaptı bi süre:))girdim okudum alıntı yaptım ama tekrar girdim alıntılar gitmiş..

KARDELOŞUM kusura bakma canım...kaçırdım seni ya..ebroşu bilmiyom kuzu işleri vardır heralde canım..

SAMYELİM çatlama ignesi inşallah işe yarıcak gülüm..Allahım emegini boşa çıkarmasın hayırlısıyla gelsin minigin inşallah.

SEVTUNUM...insan nasıl dayanır bu üzüntüye ya(dedigin gibi doguma mı yanasın doktorun ettigine mi hangi birine( inan hala daha çok üzgünüm.dicek bişey bulamıyom..Allah büyük..inşallah tetkikler sonucunda herşey daha güzel olcak canım..güçlü olmaya çalış..biliyorum zor ama napıcan..eşin için en azından..bak adam üzüntüsünden neler yapıyo kıyamıyo sana..kaynıvaliden de Allah razı olsun nasıl sahipleniyo anlıyo seni...inşallah bundan sonrası çok güzel olur senin için canım..önlemini alsınlarda bi daha böyle üzüntüler yaşama((

TURKUAZIM canım..duamı okumuşsun ALLAH RAZI OLSUN tatlım.okuyan dilin dert görmesin..bana okudugunun bin katı sevabını versin sana Allahım..evin çocuk sesiyle şenlensin aminnnn...
ayrıca duam hepiniz için geçerli canlarım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…