Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derincim,sen kaçırmadın beni,site attı ,yani sayfa açılmadı,tuhaf bişeyler çıktı,hatta msjımın gönderildiğini bile bilemedim,neyse inş.en kısa sürede kk de eski formunu bulur.
ebroşum,canım benim,nabersin?

ya beni merak etmişsiniz valla bugün yoğun birgündü çocuk baktım hiç fırsatım olmadı
annem kuzenin oğluna bakıyo annem kızkardeşimle gitti oğluş bana kaldı bugün okuldan aldım dolaştık filan sonra onu teslim edip evime geldim yemek filan derken busaat oldu .bide korktum giremedim sabah sürekli virüs uyarısı verdi dedim nolur nolmaz .
kardeloşum ,derinim sizler nasılsınız canlar

pelincim,sanada selam canım.
ebroşum,ben hala eve alışamadım,sanki misafirim gibi geliyo,bi türlü işlerin bi ucundan tutup başlayamadım,yarım yarım yapıp bırakıyorum,bi gün biter zaaaar.

Teşekkür ederim hoşbulduk sizlere selam olsun Allah hayırlı evlatlar nasip etsin...
amin canım inşallah hepimize
datlum bende diyorum nerelerde
galiba izinli bu dedim bide sevtun hepimizin aklını aldı başından çok kötüydük girmek bile istemiyodum canım
cnm ben açıncada virüs çıktı onu görünce dedi girmyin diye

kızlar bu arada ben 20ayetel okudum derin için dün,sıra onda diye...
Allah kabul etsin inş dualarımızı
canım saol ağzına sağlık
mrb kızlar,,
yumurtam 17 mm olmuş. pazar sabah tekrar çağırdı, pazar günü çatlatma iğnesini ne zaman yapacağımızı söyleyecek.
canım hadi gözünaydın çok sevindim
hadi darısı aşılamaya ve minişin tutunmasına
selam canlar nasılsınız
mavişim özledim seni nasılsın ?
biz gördüğün gibiyiz moraller sıfır yani
selam derin,naber canım,ya bu ebroş niye hiç uğramıyo?

ebroş kendini kaybetti ay çok yorgunum
anlattığım gibi işte kuzu sen nasılsın

ebroşum,azranın selamı var,kaynanatörü ondaymış,pc yi alıp,wc den yazdı bana.:roflol::roflol:
alem bu kız,olduğu yerde bile alem yani.
giremiyomuş bi türlü,kaynanatörü suratın niye asık diyomuş,üstüne alınmış hatun,bidaha demiş,bi arkadaşım bebeğini kaybetti,ona üzgünüm,üstüne alınma diye.

selam canım hoşgeldin.bi yandan esramla konuşuyom:))

hoşbuldum cano
selam söyle esoşuma öpüyorum onuda selinimide
pelincim,sanada selam canım.
ebroşum,ben hala eve alışamadım,sanki misafirim gibi geliyo,bi türlü işlerin bi ucundan tutup başlayamadım,yarım yarım yapıp bırakıyorum,bi gün biter zaaaar.
canım öyle oluyo yaa yaparsın boşver sen dinlenemedinki hep işlerle uğraşınca
olsun dinlende ev işi yapılır cano
Selam canlarım ben geldım nasılsınız...

selam pelinim hoşgeldin nasılsın canım

aleykümselam ya varya bende onu merak ediyodum hatta sana yazınca diycektim azra nerde merak ettim diye .kalp kalbe karşıymış
ayyy kayganası onda demek amanin allah yardımcısı olsun

domates ve soğanla vede salçayla,üstüne bide baharatlarla hazırlanan sosla yaparsam,sadece yoğurtla yer,yemek konusunda çok şanslıyım,tek çeşitde yer benim herif,seçmez,ama tadındanda çok anlar,en ufak bi eksikliği bulur.

pelinim iyi yapıyosun aslında biraz kafan dağılır ama çalışmak yoruyo insanı
allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…