amin canım inşallah hepimizeTeşekkür ederim hoşbulduk sizlere selam olsun Allah hayırlı evlatlar nasip etsin...
datlum bende diyorum nerelerdesiteye girmem yasaklanmıştı keşke girmeseymişimde bu haberi almasaymışm,sinirim bozuldumafoldumben
sevtunum bitanem şuan ne diceğimi inan bilmiyorum canım,Allah dayanma gücü versin bitanem,isyan etme sakın ne olur,hayırlısı olsun herşeyin
herşeyde bi hayır vardır biliyorsunmafoldumben
canım saol ağzına sağlıkcnm ben açıncada virüs çıktı onu görünce dedi girmyin diye
kızlar bu arada ben 20ayetel okudum derin için dün,sıra onda diye...
Allah kabul etsin inş dualarımızı
canım hadi gözünaydın çok sevindimmrb kızlar,,
yumurtam 17 mm olmuş. pazar sabah tekrar çağırdı, pazar günü çatlatma iğnesini ne zaman yapacağımızı söyleyecek.
mavişim özledim seni nasılsın ?selam canlar nasılsınız
selam derin,naber canım,ya bu ebroş niye hiç uğramıyo?
selam canım hoşgeldin.bi yandan esramla konuşuyom:))
canım öyle oluyo yaa yaparsın boşver sen dinlenemedinki hep işlerle uğraşıncapelincim,sanada selam canım.
ebroşum,ben hala eve alışamadım,sanki misafirim gibi geliyo,bi türlü işlerin bi ucundan tutup başlayamadım,yarım yarım yapıp bırakıyorum,bi gün biter zaaaar.
Selam canlarım ben geldım nasılsınız...
ebroşum,azranın selamı var,kaynanatörü ondaymış,pc yi alıp,wc den yazdı bana.:roflol::roflol:
alem bu kız,olduğu yerde bile alem yani.
giremiyomuş bi türlü,kaynanatörü suratın niye asık diyomuş,üstüne alınmış hatun,bidaha demiş,bi arkadaşım bebeğini kaybetti,ona üzgünüm,üstüne alınma diye.
Selam kardelencım nasılsın canım
olabildiğimiz kadar iyiyiz pelincim,napalım,herkezin bi imtihanı var şu dünyada.