Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ay canım derinim yaa çok saol bitanem kocişini ektin yani
fedakar arkadaşım benim ama hadi git kuzum
bende kaçtım canlar iyi geceler

hadi kaçtık kızlar
buarada kardeloşumda gelmiş kimse olmayınca erken çıkmış bi konuşamadık
kk fırsat vermiyoki hep sorun valla

he kız derdam çıkamadık gitti yaf..hadi öptüm kocaman ikinizide hoşçakalın...

bu arada ebrarım olsun canom o alışkın ekmelerime benim:
hadi kaçtım...

herkeze merhaba arkadaşlar ne yapıyosunuz diye baktım allah razı olsun bana destek verdiginiz için canlarım allahım bana sabır versin arkadaşımın dedigi gibi eyüp sabrı senağlama kızlar moralim çok bozuk çok aglamaktanmı üzülmektenmi ne çarpıntım oluyo kalpten gitmezsem iyi yani eve geldim ev adam almadı allah razı olsun hepsinden başsaglıgına gelmişler hastanede doluydu kız bu kadar sevildigimi bilmiyodum herkez destek verdi ama boş kaynanam eve gitmişti dedim anne 1 gün evimde kalıyım gelirim kadının içine dolmuş bana bişey olucagı kadın aksam geri geldi millet burdaydı sormaya başladılar neoldu diye allahtan kaynanam vardı milleti susturdu sormayın demiş acısı çok taze millet gitti tuvalete gittim kanamam çok hemde agrım var tuvaletten çıktım eşim dedi üstünümü ısladın sen dedi bide ne göriyim sütlerim akmış ıslanmış baktım süt gelmişmi diye akmış gerçekten başladım aglamaya eşim hemen geldi yanıma yapma dedi destek oldular bana ne çare başladım aglamaya dedim eşime bak sütleriem nasılda akıyo bu yavrumada nasip olmadı emziriyim eşim kaynanam zor zapdetti, beni sinir krizi geçirmişim eşim dedi yapma ne olur deyip çok agladı diyorum bebegin cennete abisinin yanına gittisenağlamasenağlama bak orda sana şefaatçi olacak seni ve babasını cennet kapısında beklicek diye kendimi teselli ettim ama ne çare ana yüregi işte çok aglıyorum çok kötüyüm çok kendimi zapdedemiyorum acısı çok zor öteki bebegimde böyle kanama böyle agrım olmamıştı çok kötüyüm çok kaynanam bırakmıyo götürüyo seni lohusa lohusaburda bırakmam diyo kırkım 2 kasımda çıkıyo bir müddet görüşemezsem merak etmeyin bebegimi patoloji sonuçları 12 ekimde çıkıyo sonuçları alıp gidicez beni kürtaj eden kadın beni çagırdı 15 sonra gel bakalım eski yeni sonuçlarını getir bakalım dedi rahim filimi yenden istedi açıklık varsa çıkıyomuş bakalım allahtan hayırlısı ne çıkıcak dua edin ne olur herşeyim güzel çıksında acısı geçmeden mercimeg,me hamile kalıyım acısını unutamam ama ne çare senağlamasenağlama allah bana sabır versin eger ispatlaya bilirsem sonuçlardan sonra o gerizekalı doktora götürüp gözüne sokucam adam dediki rahimim bir müddet sonra bebegi kabul etmiyomuş kusuyomuş ondan ölmüş eşimi kaynımı zor zapdettim adamı az kalsın gebertiyolardı allahtansa rabbim sabır versin eger doktordan olduysa allaha havale ettimsenağlamasenağlama

sevtuncum,inş.bunun peşine hemen hamile kalırsın canım,sen hiç bişey demesen bile,eğer hatası,dikkatsizliği varsa,o dr u rabbim mutlaka cezalandırır zaten,nolur biraz daha iyi olmaya çalış,ne dicemide bilemiyorum ki,keşke yakında olsaydık,gelirdim yanına mutlaka.

siz siz olun benim düştügüm hataya düşmeyin ne deyim herşeyi iyi araştırın dogum yaptıgımamı üzüleyim acı kekip kürtaj oldugumamaı üzüleyim ellerim gene boş kaldı onamı üzüleyim ne yapacagımı şaşırdım vallahi senağlamasenağlama allah kimseyi benim gibi yapmasın eşim bebege aldıkların ne varsa bütün delilleri yok etmiş garibim bir şey hariç tabi mercimege kumbara yapmıştım onu görünce çıldırdım pcde delil bırakmamış bebekle olan şeyleri silmiş aldıklarımı kaldırmış adam herşeyi düşünmüş anşıcagınız allah eşimden razı olsun çok destek veriyo sana bişey olmasın sen lazımsın gene olur bebegimiz dedi tam teşekkürlü bir hastaneye gidip araştırılıcak ondan sonra hamile kalırım işşallah ben çıkıyorum kahvaltı yapmama lazım ilaç içicem allaha emanet olun hepinizi çok seviyorm destek verdiginiz için allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız kardeşlerim benim:teselli:

sevtunum bak ne güzel sana destek olan bir eşin kayınvaliden var aile seni seven yardımına koşan insanlar var....yine de bunun için Allah'a şükretmelisin arkadaşım.... keşke yakın olabilseydik inan bende gelirdim koşa koşa....
bunun acısı hiç bitmez ama senin rahatsızlığını iyice bir araştırdıktan önlemini aldıktan sonra tez vakitte yenşden hamile kalıp bebeğini sağlıla kucağına alırsın inşallah arkadaşım...yat bol bol dinlen uyumaya çalış.... ev işi bilmem ne falan yapma hiç ne bileyim kitap oku el işi biliyosan öyle bişeylerle uğraş.... yalnız evde yalnız kalma olur mu bebem kaynanan falan biri kalsın yanında.... Allah sabır versin gülüm....

yy kkda virüs var galiba
hemen yazıp çıkıyorum virüs programı engelliyo anlamadım gitti

sevtunum bacım allah sabrını artırsın okuyunca fena oldum yine
enkısa zamanda yeni bir mucizeyle karşılaşırsın dilerim aklımız sende inanki dualarımızda
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

ebrarım günaydın sabah bana da aynı uyarıyı verdi... girdim çıktım şimdi vermiyo artık....

sevtunum canım benim herşeyde vardır bir hayır mevlama sığın napalım gülüm rabbim bizide böğle sınıyo bitanem askerde evlatlarını kaybeden analr var her zaman daha kötüsü vardır üzülme demek kolay başkasına ateş düştüğü yeri yakar ama unutma derdi veren mevlam dermanda veririr elbet ona sığın mevlma tez vakitte bir evlat veriri inşallah sana elbette unutulmaz gidenler ama acın onunla hafifler inşallah edilen dualar hürmetine mevlam yardım edicek inşallah canım benim üzme kendini hasta olursun kendine iyi bak eminim mevlam bir gün dolduracak kollarımızı ama sabır lazım mevlam fatıma annemizin hürmetine yardımcın olsun seni seviyoruz unutma herzaman yanındayım dularımla seni seviyorum canım unutma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…