Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ya listeyi alıyım dedim düzenledim yok göndermedi
buarada derinim çıkmış görüşürüz kuzum öptümm

buralardayım kızlar..yemek yedik sofrayı kaldırdım geldim..ama gidicem yine..bi bakayım dedim...mutfagı toplayım...sonrada kavak yelleri başlıyacak onu izlerim...sonrasını bilemiyom:))

ebrar_53+, kardelen5233+, pelin67 slm kk nın güzel hatunları ne var ne yok ben yarın anneannemlere köye gidecem artık çok bunaldım kafayı yememe ramak kaldı dr um bugün klomen başlattı bu ay aşılama yapacam dedi nasıl oluyo anlatsanıza ama 1 kere yapacakmış neyse hayırlısı kırmızılarda daha gitmedi neden olduysa klomenden sonra düzene girip çoğaldılar

ay kızlar bu rada bugün adet olmam gerenkti olmadım..kaç aydır ilaçla erken gelmesine alıştım..bu defa gelmedi..olabilir mi acep yaaaa.

ebrar_53+, kardelen5233+, pelin67 slm kk nın güzel hatunları ne var ne yok ben yarın anneannemlere köye gidecem artık çok bunaldım kafayı yememe ramak kaldı dr um bugün klomen başlattı bu ay aşılama yapacam dedi nasıl oluyo anlatsanıza ama 1 kere yapacakmış neyse hayırlısı kırmızılarda daha gitmedi neden olduysa klomenden sonra düzene girip çoğaldılar

canım hoşgeldin iyi edersin git tabi biraz kafan rahatlar
demek başlıyosun çok sevindim canım inşallah tutar aşılaman
buarada listeden siliyorum seni canım adetin bitmeiş tamam canım

o ne ya çift gönderiyonuz :)))) hee anladım göndermedi sanıp bi daha yolluyonuz dimii ay sinir bozucu oluyo öyle yaaa.

canım hayırlı ugurlu olsun inşallah.git dinlen.inşallah herşey iyi olur senin için.

iyide,yumurta takibi yapcakya dr un,köye ne zaman gidip gelcen,dr unla konuşmadan bi yere gitme,aşılama hiç zor bişey değilmiş ayrıca.
bu arada selam demeyi unuttum,gidiyom deyince,hemen yazim dedim.
ay kızlar bu rada bugün adet olmam gerenkti olmadım..kaç aydır ilaçla erken gelmesine alıştım..bu defa gelmedi..olabilir mi acep yaaaa.

derinim,inş.canım,bu sefer olmuştur.
bu arada unutma benide ilkay la ali nerelerde,ben göremiyomda onları.sempatiksalakcinni

derinim bellimi olur be kuzum sen bi test daha yap kuzum inşallah busefer tutunmuştur minişin
canım dün yaptım..topicede yazmıştım gözünden kaçtı sanırım..çıkmadı bişey malesef ..
iyide,yumurta takibi yapcakya dr un,köye ne zaman gidip gelcen,dr unla konuşmadan bi yere gitme,aşılama hiç zor bişey değilmiş ayrıca.
bu arada selam demeyi unuttum,gidiyom deyince,hemen yazim dedim.

derinim,inş.canım,bu sefer olmuştur.
bu arada unutma benide ilkay la ali nerelerde,ben göremiyomda onları.sempatiksalakcinni

aliyle ilkay tatile gittiler canım 1 haftalıgına:))

kızlar siz yazışa durun arada bakıcam..benimki kızmasın dolanayım oralarda..mutfagı hemen toplarım şimcik..

canım dün yaptım..topicede yazmıştım gözünden kaçtı sanırım..çıkmadı bişey malesef ..

aliyle ilkay tatile gittiler canım 1 haftalıgına:))

yooo ben gördüm hatta sana yazdım kuzum cevap
hayır şimdi değilde birkaç gün sonra yaparsın

pelinim iyi yapıyosun aslında biraz kafan dağılır ama çalışmak yoruyo insanı
allah kolaylık versin canım

cok sagol canım... evet ebrarım bıraz kafam dagılıyo ıyı oluyo yani... ablamla konusuyodum o yuzden gec cevap yazdım kusura bakma canım..

X