canım Allah kolaylık versin inşallah kurler işe yarar tüpe gerek kalmaz canım ne kürü yapacaksın... keçiboynuzumu???
hmmm wayy be ben 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.... CADIARZUhehheheheheh....hade bakam belli mi olur belki bir aplikatör beben olur senin de kıssss.... bayanssulusmile
görüşürüz tatlım... yeni avatarın çok güzel olmuş bu arada...Kızlar ben kactım görüşürüz kendinze iyi bakın bayyyyyyyy
iyidir canım sen nasılsın???
iyidir canım sen nasılsın???
hadi kızla ben kaçar size iyi sohbetler... ara vermiştim geri dönüyom ders başına.... ders zili çaldı....:roflol: öpt hepinizi kocaman...opuyorumnanaktan
gle güle cnm Allah zihin açıklığı versnhadi kızla ben kaçar size iyi sohbetler... ara vermiştim geri dönüyom ders başına.... ders zili çaldı....:roflol: öpt hepinizi kocaman...opuyorumnanaktan
selamm kızlarrrrrrrrrrrr çıldırıyomm bi saattir yaa giriş yaptımm sayfayıı göremedimm bembeyazdı sayfaaa ayyyyyyyyyyyyyyy noluyoooo böylee ya başımm agrıyodu daha beterr olduuuu msn açtım hepniz kapalısınızzz soramadımmm ayyyyy fenalıkk geldii içimeee ayolll şükürr şimdi görüdm sayfayıdaa hemen yazam dedim nasılsınız kuzularrr ne va ne yokk gecen gecedn beri zaten nettim yokk cıldırttı iyice 1 saattir de topikk kabusu yaşıyorummmm ayyy başımm çokk fena yaaa ilaçta içtimm banamısın demiyooo biri kessinn başımııı
tamam tatlımm allah zihin açıklıgı versinn canım çok öptümm iyi bak kendineheee ondan mı girip çıkyoduk baken... bennde fesatlık yapmışım bu kız selam vermiyo deyi... balım ben iyiyim ama çıkmam lazım ders çalışmam lazım.... aslında benim msn açıktı da ç. dışıydım kusura bakma bir daha ç. içi olcam seni görürnce.hehehe öpt seni çok datlıum....
gle güle cnm Allah zihin açıklığı versn
hoşgeldin kuzu
hoşbulduk canım yaa,bende sizi özledim ama gelemedim işte,yoğun geçti,bol misafirli ve aynı zamanda fındık toplayarak.kız kardeloş hoşgeldin kuzu.... özledim seni.....nasıl geçti tatil????
ŞenizŞeniz hoşgeldin canımmm özlettin kendini,nasılsın nasıl geçti bakalımm anlatsana:)
kuzum ben preseed almıştım şırınga dediğim apilikatör diyorlardı sanırım,ince uzun bişe onunla biraz derine gördüm işte malum sıvıyı ama umudum olduğundan değil hani bi ihtimal belki olur diye:) birde geçen ay boş geçti ya adet gününü heyecanla beklemek güzel oluyor o bakımdan :)kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ayyy kuzum hayırlısı olsun olmasada olur bu ay önümüzdeki ay başlıcam nasipse çalışmalara biraz uğraşıyım bu ara iyice saldım kendimi...
senin içinde hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm bnm
şeyy işte kıs içime enjektörle gönderdim kısacası:kedi:
kızben bu eboşu dövcem hee( abla kusura bakma benden büyüksün ama) bu kadar gezilir mi yaww bi gelde sohbet edek
hoşbulduk turkuazım,iyi geçti,bayramla fındık denk gelince böyle oldu işte,yoksa şimdiye çoktan gelirdim,ama böyleside iyi oldu,herifim baya bi özlemiş beni.:jeyyar:
hayırlısı olsun canım benim icınde aynı yeni ay yeni umut ins daha fazla bekletmez bebıslerımız... canım ben telefondan yazıyorum ara sıra takılıyo cekmıyo o yuzden yazmadan cıkmısımdır...
hımmm,bizde baya merak ettiydik,niye giriyoda yazmadan çıkıyo bu kız diye.
azram iyi hamdolsun sen nasılsın bitirdin mi işlerini
kardelenimm hoşgeldinn kuzummmmmmmmmmmmmmm
tatilinn nasıll geçtiiiii kuzummmmmm yedigin içtiginn senin olsunn gözümmüzz yokk bize gördüklerinii anlatttt
hoşbulduk azram,mavişim,nasılsınız?yediklerim kilo yaptı,şimdide vercem diye aç kalıyom,sabah başladım rejime,sık yicem,az yicem ama çok acıktım,gördüğümn tek yer se fındık dalları malesef.ooo kardeloşum hoşgeldim özlettin kendini canomopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan