Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Hayırlısı inşallah canım. rabbim herkese versin....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyy otobüsdeki halim aklıma geltikçe gülüyorum. uyumuşum şehiriçi otobüsde..:)))

ben açıklıyım istersen kuzum
hastanede yanlış iğne yapmışlar malesef iki kere kalbi durdu 3 gün yoğunbakımdaydı şimdi çıktı şükür
ya neoluyo yerinizde durmuyosunuz hiç sende diğer kızlarda anam başımı döndürdünüz kaydirigubbakcemile3

ya dün bugün benim yumurtlama günüm,acaba nerde satılıyo o şırınga,hemen gidip alsam mı ki,benimde bi arkadaş yapmıştı,ama şimdi ona soramam.

Hayırlısı inşallah canım. rabbim herkese versin....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyy otobüsdeki halim aklıma geltikçe gülüyorum. uyumuşum şehiriçi otobüsde..:)))

amin canım inşallah
ay kıyamam yaa hasta olunca demekki için geçti olsun bidaha görmüycekler seni sonuçta kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gerçekten mi,zaten kalbinde sorun vardı dimi o nun,çok geçmiş olsun canım yaaaaa.

azraaaaaaaaaaaaa kuzummmmmmmmm yinemi sorun var yoksam gelde iki muhabbet edelim çıkıcam birazdan

yaa ben çıkıyım eniyisi kimse konuşmuyo küstüm işte yaa
kızlar bugün kötü bir rüya gördüm etkisindeyim hala ya hayırlara çıksın inşallah

Şeniz hoşbulduk canım,evet döndüm nihayet,aslında işler bitmedi ama,malum,yımırtlama günlerini kaçırmim dedim,sanki tedaviyle nile olmuş gibi

saol kuzum yaa kız özledim seni yav gel bi öpem sen beni öpmedin ama ŞenizŞenizŞeniz

geçmişi okumamışın işte,oysa öptüydüm seni,ahanda delilim.
ama gel bidaha öpim,öpmeynen dudak aşınmaz kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz

geçmişi okumamışın işte,oysa öptüydüm seni,ahanda delilim.
ama gel bidaha öpim,öpmeynen dudak aşınmaz kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz

pat diye delili sundun valla senden korkulur canım
neyse olsun özlemişsindir birazdaha öpsen ne olcek
dur bende öpeyim bidaha ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşaalhh dahada büyürr ve çatlarrr canımmm hayırlısı inşallahhh tekrar geçmiş olsun canım çalışırkende zorrr hastalık ya istirat edemiyo insann
he he he ben geldim
arkamdan biri çekiştirmiş beni ivettt çok geziyom buara ama nedeni var yav
kardeşim gidiyo okuluna kaç ay daha göremiycem oyüzden hergün annemlerdeyim
konuşuruz datluşlarım merak etmeyin
kuzummmmmmm hoşgeldinn nasılsınnnn bol bol hasret giderr kardeşinle kuzummm
canım saol yaa valla öyle şimdi almıyolar yanına akıllandılar
sen nasıl oldun kuzum başın ağrıyomuş çok geçmiş olsun çok zor yaa baş ağrısı
allahım şifa versin
saoll canımm benimmm agrım gene devam ediyoooo kesip atacammm başımııı hahaha

oyyyyy kıyamamm yaa demek otobüstee uyudunnnn 20 dk 20 dk dır canımm en azından azda olsa almışındır uykunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…