saol canım ben iletiyim portiyeKızlar ayşenin duasını okundu yazabilirsiniz
ŞÜKÜRLER OLSUN İYİYİM işteyim bende zaman geçirmeye çalışıyorum işte
valla canım doktoruna göre değişiyo galiba çünkü benim 21de vurmuşlardı
ama çok kişidende 18 de 16 da vurduklarını duydum
yani artık doktoruna kalmış
hayırlısı olsun inşallah bıuay biçok hamiş çıkar başındada sen olursun
şimdiye kadar sirkede koyardı ama bu sefer aynen eskisi gibi,tuz ve sarmısakla yapmış,güzel olmuş,biz turşuyu kavurarak yediğimizden sirkeli olmayan daha hoş geldi bana,ama salata gibi yenilene azıcık katıyo,herkezin yaptığı gibi işte,bi değişiklik yok,eminim senin yaptığında güzel olurdur.
tüpten önce son bi denemem kaldı canım,onuda denim ki,içimde kalmasın,sonrada artık sırasıyla aşılama,peşinede tüp koydurup,göbüşümüzü doldurmak dileğimiz.
rabbim dileğimize hayırlısıyla kavuştursun inş.
ebuşun görümcesine nolmuş,neyden zehirlenmiş.?
Hayırlısı inşallah canım. rabbim herkese versin....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyy otobüsdeki halim aklıma geltikçe gülüyorum. uyumuşum şehiriçi otobüsde..:)))
ya dün bugün benim yumurtlama günüm,acaba nerde satılıyo o şırınga,hemen gidip alsam mı ki,benimde bi arkadaş yapmıştı,ama şimdi ona soramam.
ben açıklıyım istersen kuzum
hastanede yanlış iğne yapmışlar malesef iki kere kalbi durdu 3 gün yoğunbakımdaydı şimdi çıktı şükür
ya neoluyo yerinizde durmuyosunuz hiç sende diğer kızlarda anam başımı döndürdünüz kaydirigubbakcemile3
gerçekten mi,zaten kalbinde sorun vardı dimi o nun,çok geçmiş olsun canım yaaaaa.
çıkmayın hemennn
Şeniz hoşbulduk canım,evet döndüm nihayet,aslında işler bitmedi ama,malum,yımırtlama günlerini kaçırmim dedim,sanki tedaviyle nile olmuş gibi
saol kuzum yaa kız özledim seni yav gel bi öpem sen beni öpmedin ama ŞenizŞenizŞeniz
geldim geldimmm
du bidk alıntılara cvp verem :)
yaa ben çıkıyım eniyisi kimse konuşmuyo küstüm işte yaa
kızlar bugün kötü bir rüya gördüm etkisindeyim hala ya hayırlara çıksın inşallah
geçmişi okumamışın işte,oysa öptüydüm seni,ahanda delilim.
ama gel bidaha öpim,öpmeynen dudak aşınmaz kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz
hayırdır inş.rüya deyip geç,şuna buna yorma,rüyayı neye yorarsan ona çıkar.
inşaalhh dahada büyürr ve çatlarrr canımmm hayırlısı inşallahhh tekrar geçmiş olsun canım çalışırkende zorrr hastalık ya istirat edemiyo insannmrb kızlar nasılsınız,
akşam gece 12 de adamı kaldırdım vicks aldırdım, göğsüme vicks sürdüm, o biraz rahatlattı göğsümü. zorla işe geldim. sabah 11 de doktora gittim yumurtam 15 mm olmuş. cuma tekrar gidecem bakalım. sol taraftaki yumurta büyüyordu, sağdakilerde hareketlenme yoktu, bugün gittiğimde soldakiler yatışa geçmiş sağdaki 15 mm olmuş...
kuzummmmmmm hoşgeldinn nasılsınnnn bol bol hasret giderr kardeşinle kuzummmhe he he ben geldim
arkamdan biri çekiştirmiş beni ivettt çok geziyom buara ama nedeni var yav
kardeşim gidiyo okuluna kaç ay daha göremiycem oyüzden hergün annemlerdeyim
konuşuruz datluşlarım merak etmeyin
saoll canımm benimmm agrım gene devam ediyoooo kesip atacammm başımııı hahahacanım saol yaa valla öyle şimdi almıyolar yanına akıllandılar
sen nasıl oldun kuzum başın ağrıyomuş çok geçmiş olsun çok zor yaa baş ağrısı
allahım şifa versin
azracım sen nasılsın,, sağol canım. bugün daha iyiyim ama akşam göğsümden uyuyamadım. yatınca tıkanıyorum, oturarak uyudum, onda da uyunurmu, 10-15 dakika aralarla uyudum. çok uykusuuz. sabah hastaneye giderken bindiğim otobüsde 20 dakika uyumuşum kızlar yaa,, ayy dedim yaa sema ne hallere düştün...