Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ahh derinim keşke bende hamilemiyim acaba diye heyecan yapabilsem... ben de korku oluyor tam tersine....

evet derinım ya senin ruyan farlı keske yorumlatabilsen canım... ben sadece bebekler goruyorum hepsi bırbırınden guzel keske ruyalarımız hayra cıksa da hamile kalsak...sen adet olmamıssın canım ins guzel haberler verırsın bizlere...

amin...uzulme canım ıns dualarımız kabul olur bıdaki aya minısın gelır hayırlısıyla tatlım...

bende iyiyım ebrarım sagol canım...esimın dukkanında ona yardım edıyorum... bugun erken geldım ama cok uykum var... aksamda gec yatmıstık... sende iyısındır ıns bitanem...

insanların bu kadr anlayışsız olması snr ediyor beni,tamam iyi niyetle gidiyosun ama kadın yeni çıkmış yoğun bakımdan bi görüp çıkmak lazım bence...Allah şifa versin ablamm
Şeniz
kuzum erkek milleti böyle işte,vardır bundada bi hayır:)senin testinide i sonraki izninde yaptırırsın kuzum....evet cnm ya sen bebek görün dedin gördüm he:)hiç aklımda yoktu bakalım ne olacak... Şeniz
kızlar BONCUĞUMUN hepinize çok selamı var işleri varmış gelemiyo .
haber vermemi istemiş
bende onu soracaktım sana bugun sen görüşüyorsundur diye benden de çok slm söylersin boncukumaaopuyorumnanaktan

bu arada herkeslere günaydınlar olsun
birde ben bişe dicem kızlar,bnm bu aralar yumurtlama günlerim tahminimce dün bugundü sanırsam ben iş yaptım:)
hastayım ya bu ayı boş geçmeyelim diye aşılama gibi bişe yaptım,şırıngayla içime yanisempatiksalakcinni
şimdi size sormak istediğim eğer döllenme gibi bişe olursa kalitesiz bi sperm dölleme yapamaz değil mi?ya da dölledi diyelim sanırım düşük olur,sağlıksız bi bebeğim olmaz değil mi pişman oldum ya ama bazı doktorlar spermler yıkanmadan da yapıyor bildikleri bişe vardır değil mi...
bana akıl verin yaaakannehir

herkeze selam,ben geldim kızlar,nerdesiniz?özledim sizi yavvvv,gelin haydikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

turkuzazcım nasıl şırıngayla yaptın orayı anlamadım ama kendimiz evde aşılama yapabilirmiyiz hiç düşünmemeiştim kız aklıma hiç gelmemişti ama olabilir aslında

şimdi soruna gelince bişe olmaz ALLAHIN izniyle

ama sende alerji yapar ben öyle okumuştum bazı dr yıkanmadan verince spermı kadında alerji yapıyomuş ama ne alaka dimi herzamn yıkıyomuyuz yani ilişki zamanı o bana sacma gelmişti

İNŞALLAH sende işe yarar ya bak yarar sa bende yaparım

tugce hayırlıSI olsun kız İNŞALLAH hamilesindir

ama dr gitmiycem demişsin bence git canım kan tewstini yaptır cünkü erkenden dr müdahale eder ilac falan verir

sen sakın ihmal etme adetine yakın git dr erkenden ögrenmiş olursun hemde dr ilac verir sizin sorun neydi hatırlayamadım ama

pıhtılaşma falan varsa kanında hap verir igne verr önceden almış olursun önlemini

ALLAH iyiliğini versin,her duyduğunu denicen illa dimi?
turkuazcım bişey olmaz korkma,arkadaşta yapmıştı,eşinde sperm sayısı düşük olduğu için,inş.sen başarılı olmuşundur

hoşbulduk canım,bende özledim sizi,nasılsın,gelişmelert var mı topicte,okuyamadım geçmişi,bitmezdi çünkü.

bende iyiyim aynı tas aynı hamam herşey bıraktıgın gibi
topikte
sevtunun düşük tehlıkesi var yatıyo

ebrarın görümcesi yogunbakındaydı cıktı galiba zehirlenmiş

nanelişerin görümcesinin sorunları var kocasıyla

yani güzel haber hatırlayamadım şimdi

ALLAH iyiliğini versin,her duyduğunu denicen illa dimi?
turkuazcım bişey olmaz korkma,arkadaşta yapmıştı,eşinde sperm sayısı düşük olduğu için,inş.sen başarılı olmuşundur

napalım kız herşeyi deniyoruz artıkın

sen ne yaptın adet oldun dr gidicenmi tekrardan

Allahım şifa versin.
kimseye kocasıyla sorun yaşatmasın inş.

Üzüldüm canım
Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Sende ilerleme oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…