Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşbulduk azram,mavişim,nasılsınız?yediklerim kilo yaptı,şimdide vercem diye aç kalıyom,sabah başladım rejime,sık yicem,az yicem ama çok acıktım,gördüğümn tek yer se fındık dalları malesef.

aç kalma kuzumm az ye sık ye açlıkla olmaz bide canımm limonlu su içç sana tavsiyemm ben öyle 10 kilo verdimm canımmm bana gelince kuzumm nasılsın demişin üstnüzden uzakk başımm kötü yattıgım yerden yazıyomm dünde misafrim vardı gecede geç yattıkk ilaç falan içtim ama fayda etmedi kuzum kızılcık geldi 4 kilo onu açıkladım bide bu başla tuzladım kızılcık tarhanası yapacam 3 4 gün kalması lazım tuzda ayıklamasamda kötü olurlardı ziyan olurdu napaim kuzumm sende bol bol fındık toplayıp yemişindirr kuzumm artıkkk bu kadarr fındıga olurr bişeylerr demiii hahahaha

turkuzanımm kız nasıl yaptınn o şırıngaişiniii yanii aklım ermedide canımmm inşallahhh hayırlısı olurrr bakarsınnn vesile olurrr kendi aşılamamı kendimm yaptım dersinn kuzumm allahımm tez zamanda yollasınn bebişini inşallah canımm benimmm bu bebilerr nelerr yaptırıyoo insana yaaa

ebrarımmmm kuzummm nerdesinnnnnnnnnnnnn

derinimm canımmm geçmişş olsunn kuzenine canımm inşallah rabbimmm bebişini sag v saglıkla kucana almayı nasip ederrr rabbimm korusunn ikisinide kuzummm
benim komşumunda öyleydi hani bayarama yakın dogum yapanın çokk şükürr ikisidee saglıklı inşallahh seninn kuzeninde atlatacakk alacakk bebişini kıucana

samyelimmmmm canımmm çokk geçmişş olsunnn dikkat et kendine kuzumm ateşinn çoksa bi dr gitt ihmal etme bi tanemm allahım şifa versin tez zamanda toparla kendini ıhlaur iç canım içine tarcın at elma dogra ayva yapragıı att ohhh bi güzell içç bunlarıı kuzummm şifa olsun inşallahh gögsünü yumuşatırrr kuzumm çok geçmişş olsunnn

aç kalma kuzumm az ye sık ye açlıkla olmaz bide canımm limonlu su içç sana tavsiyemm ben öyle 10 kilo verdimm canımmm bana gelince kuzumm nasılsın demişin üstnüzden uzakk başımm kötü yattıgım yerden yazıyomm dünde misafrim vardı gecede geç yattıkk ilaç falan içtim ama fayda etmedi kuzum kızılcık geldi 4 kilo onu açıkladım bide bu başla tuzladım kızılcık tarhanası yapacam 3 4 gün kalması lazım tuzda ayıklamasamda kötü olurlardı ziyan olurdu napaim kuzumm sende bol bol fındık toplayıp yemişindirr kuzumm artıkkk bu kadarr fındıga olurr bişeylerr demiii hahahaha

benimde fasülyem var,onu ayarlamalıyım,dolaba koycam,turşumu annem yapıyo sağolsun.
fındık bahçede olduğuna mıdır nedir,öyle çok yemem ben,hep ulaşılamayan tatlı olur ya,benimkisi o hesap,bide yaş fındık çok dokunur insana.ama artık bişeyler fayda etmeli,rabbim şifamızı versin inş.
çok geçmiş olsun,baş ağrısı çok zor yaaaa.

ebrarımmm kuzummm almasınlarr ziyaretcii görümcenin yanına kuzummm insanlarr anlamıyoo hasta ziyaretindenn peygamber efendimiz bile ziyaretin kısa olanı makbull demişşş gir 2 dk geçmişş olsun de çıkk ne kalıyonn çok fazlaaa bide bizi insanlarda biraz merak varr illa hastaya soracaklarr ne oldu naıl oldu neyin varmışşş tamam sorun sorun da hasta bi kendine gelsin evine çıksınn öyle sorunn demii ama daha yogun bakımdan yenii çıkmışş bırakınn dinlensinnn kuzummm inşallahh kısa zamanda toplar ve evine çocuklarının başına dönerrr rabbim tez zamanda şifa versinnn

benimde fasülyem var,onu ayarlamalıyım,dolaba koycam,turşumu annem yapıyo sağolsun.
fındık bahçede olduğuna mıdır nedir,öyle çok yemem ben,hep ulaşılamayan tatlı olur ya,benimkisi o hesap,bide yaş fındık çok dokunur insana.ama artık bişeyler fayda etmeli,rabbim şifamızı versin inş.
çok geçmiş olsun,baş ağrısı çok zor yaaaa.

kolay gelsin canımm annen nasıl yapıyoo turşuyuuu varmıı bi fikrinnn eskii kadınların yaptıgı turşularr bi başka oluyooo ne bilimm

allahımm herkesee şifa versinn kuzumm en kısaa zamandaaa alalımm bebişlerimizi kucamızaaa

tüpe karar verdin sanırımmm benimde tüpten başka yoluu yokk canımm tümm yollar kapalıı gecemiyooo kiii bebişimm o yollardannn ulaşsınnn göbecimeee bakalımm belkii seneye toparlarızdaa tüplee denerizzz ahhh kuzummm ahhhhh olann memnun deyilll olmayanda aglarr durur bizim gibi allah hayırlısını versinnn

mrb kızlar nasılsınız,
akşam gece 12 de adamı kaldırdım vicks aldırdım, göğsüme vicks sürdüm, o biraz rahatlattı göğsümü. zorla işe geldim. sabah 11 de doktora gittim yumurtam 15 mm olmuş. cuma tekrar gidecem bakalım. sol taraftaki yumurta büyüyordu, sağdakilerde hareketlenme yoktu, bugün gittiğimde soldakiler yatışa geçmiş sağdaki 15 mm olmuş...

he he he ben geldim
arkamdan biri çekiştirmiş beni ivettt çok geziyom buara ama nedeni var yav
kardeşim gidiyo okuluna kaç ay daha göremiycem oyüzden hergün annemlerdeyim
konuşuruz datluşlarım merak etmeyin

ebrarımmm kuzummm almasınlarr ziyaretcii görümcenin yanına kuzummm insanlarr anlamıyoo hasta ziyaretindenn peygamber efendimiz bile ziyaretin kısa olanı makbull demişşş gir 2 dk geçmişş olsun de çıkk ne kalıyonn çok fazlaaa bide bizi insanlarda biraz merak varr illa hastaya soracaklarr ne oldu naıl oldu neyin varmışşş tamam sorun sorun da hasta bi kendine gelsin evine çıksınn öyle sorunn demii ama daha yogun bakımdan yenii çıkmışş bırakınn dinlensinnn kuzummm inşallahh kısa zamanda toplar ve evine çocuklarının başına dönerrr rabbim tez zamanda şifa versinnn

canım saol yaa valla öyle şimdi almıyolar yanına akıllandılar
sen nasıl oldun kuzum başın ağrıyomuş çok geçmiş olsun çok zor yaa baş ağrısı
allahım şifa versin

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, azraperi34+, derdanur+, kardelen5233+, mavi2505+, samyeli26+, tugcal+

yaa bukadar kişi var topicde kimse konuşmuyo hayırdır inşallah boykotmu ediyosunuz beni kaydirigubbakcemile3

mrb kızlar nasılsınız,
akşam gece 12 de adamı kaldırdım vicks aldırdım, göğsüme vicks sürdüm, o biraz rahatlattı göğsümü. zorla işe geldim. sabah 11 de doktora gittim yumurtam 15 mm olmuş. cuma tekrar gidecem bakalım. sol taraftaki yumurta büyüyordu, sağdakilerde hareketlenme yoktu, bugün gittiğimde soldakiler yatışa geçmiş sağdaki 15 mm olmuş...

canım ya çok geçmiş olsun
rabbim şifa versin tam tedavi sırasında hasta olmanda kötü oldu ilaçda alamıyosun ,
hadi hayırlısı baya büyümüş yumoşlar inşallah kocaman olup çatlasında bebişin gelsin canım

azracım sen nasılsın,, sağol canım. bugün daha iyiyim ama akşam göğsümden uyuyamadım. yatınca tıkanıyorum, oturarak uyudum, onda da uyunurmu, 10-15 dakika aralarla uyudum. çok uykusuuz. sabah hastaneye giderken bindiğim otobüsde 20 dakika uyumuşum kızlar yaa,, ayy dedim yaa sema ne hallere düştün...

canım ya çok geçmiş olsun
rabbim şifa versin tam tedavi sırasında hasta olmanda kötü oldu ilaçda alamıyosun ,
hadi hayırlısı baya büyümüş yumoşlar inşallah kocaman olup çatlasında bebişin gelsin canım

inşallah canım... kaç mm olunca çatlatmaiğnesini vuracak bakalım...

kolay gelsin canımm annen nasıl yapıyoo turşuyuuu varmıı bi fikrinnn eskii kadınların yaptıgı turşularr bi başka oluyooo ne bilimm

allahımm herkesee şifa versinn kuzumm en kısaa zamandaaa alalımm bebişlerimizi kucamızaaa

tüpe karar verdin sanırımmm benimde tüpten başka yoluu yokk canımm tümm yollar kapalıı gecemiyooo kiii bebişimm o yollardannn ulaşsınnn göbecimeee bakalımm belkii seneye toparlarızdaa tüplee denerizzz ahhh kuzummm ahhhhh olann memnun deyilll olmayanda aglarr durur bizim gibi allah hayırlısını versinnn

şimdiye kadar sirkede koyardı ama bu sefer aynen eskisi gibi,tuz ve sarmısakla yapmış,güzel olmuş,biz turşuyu kavurarak yediğimizden sirkeli olmayan daha hoş geldi bana,ama salata gibi yenilene azıcık katıyo,herkezin yaptığı gibi işte,bi değişiklik yok,eminim senin yaptığında güzel olurdur.
tüpten önce son bi denemem kaldı canım,onuda denim ki,içimde kalmasın,sonrada artık sırasıyla aşılama,peşinede tüp koydurup,göbüşümüzü doldurmak dileğimiz.
rabbim dileğimize hayırlısıyla kavuştursun inş.

ebuşun görümcesine nolmuş,neyden zehirlenmiş.?

bu arada herkeslere günaydınlar olsun
birde ben bişe dicem kızlar,bnm bu aralar yumurtlama günlerim tahminimce dün bugundü sanırsam ben iş yaptım:)
hastayım ya bu ayı boş geçmeyelim diye aşılama gibi bişe yaptım,şırıngayla içime yanisempatiksalakcinni
şimdi size sormak istediğim eğer döllenme gibi bişe olursa kalitesiz bi sperm dölleme yapamaz değil mi?ya da dölledi diyelim sanırım düşük olur,sağlıksız bi bebeğim olmaz değil mi pişman oldum ya ama bazı doktorlar spermler yıkanmadan da yapıyor bildikleri bişe vardır değil mi...
bana akıl verin yaaakannehir

ay tutiş koptum valla ama ben birinden daha duymuştum kız tutarsa valla bizde deniyelim bellimi olur yav hadi hayırlısı gelsin bebişinde sırayla hepimiz şırıngalanalım kaydirigubbakcemile3
bence hiçbişey olmaz kuzu allahınizniyle hiç korkma

inşallah canım... kaç mm olunca çatlatmaiğnesini vuracak bakalım...

valla canım doktoruna göre değişiyo galiba çünkü benim 21de vurmuşlardı
ama çok kişidende 18 de 16 da vurduklarını duydum
yani artık doktoruna kalmış
hayırlısı olsun inşallah bıuay biçok hamiş çıkar başındada sen olursun

X