Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Üzüldüm canım
Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Sende ilerleme oldu mu?
hoşgeldin canım sende bizim gibi dertlisin galiba bu konuda
bu ay gitmedim,zaten bayrama gelmişti,bidahaki ay da elimdeki iğneleri kullancam,olmassa tüp bebek aşamasına geçiyorum artık,daha beklemicem.

iNŞALLAH hayırlısı olur kardelen tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın İNŞALLAH

ooooo kimleri görüyorum kaçak dönmüş aramıza
hoşgedin bacım nasılsın?şükür kavuşturana özledim yaaa

herkese selam canlarım hepinize güzel birgün diliyorum
annemlere gidicem kociş beni bekliyo daha sonra girerim inşallah şimdilik hoşçakalın öpüyorum sizi

Gunaydın tugce nasılsın canım...

iyiyim canım sen nasılsın??? birz geç oldu amam hehe o zaman görmemişim kusura bakma....

bu arada herkeslere günaydınlar olsun
birde ben bişe dicem kızlar,bnm bu aralar yumurtlama günlerim tahminimce dün bugundü sanırsam ben iş yaptım:)
hastayım ya bu ayı boş geçmeyelim diye aşılama gibi bişe yaptım,şırıngayla içime yanisempatiksalakcinni
şimdi size sormak istediğim eğer döllenme gibi bişe olursa kalitesiz bi sperm dölleme yapamaz değil mi?ya da dölledi diyelim sanırım düşük olur,sağlıksız bi bebeğim olmaz değil mi pişman oldum ya ama bazı doktorlar spermler yıkanmadan da yapıyor bildikleri bişe vardır değil mi...
bana akıl verin yaaakannehir

kız nasıl yaptın öyle yauw ben anlamadım haaa... nerene yaptın iğneyi???

herkese selammmmm

tugce hayırlıSI olsun kız İNŞALLAH hamilesindir

ama dr gitmiycem demişsin bence git canım kan tewstini yaptır cünkü erkenden dr müdahale eder ilac falan verir

sen sakın ihmal etme adetine yakın git dr erkenden ögrenmiş olursun hemde dr ilac verir sizin sorun neydi hatırlayamadım ama

pıhtılaşma falan varsa kanında hap verir igne verr önceden almış olursun önlemini

ahhh aleynam pıhtılaşma falan yok bende kuzum 3 ününde kalbi atmadı düşük oldu... bende en azından 7 haftalık olana kadar doktora gitmek istemiyorm... git gel oluyo sonra stress oluyorm çok.....

bu ay gitmedim,zaten bayrama gelmişti,bidahaki ay da elimdeki iğneleri kullancam,olmassa tüp bebek aşamasına geçiyorum artık,daha beklemicem.

kardeloş adet olmuşsun balım geçen gün okudum sen yokken.... hayıorlısı olsun balım... umarım tüpe gerek kalmadan iğnelerde bu ay olur balım... dualarım seninle....

herkese selam canlarım hepinize güzel birgün diliyorum
annemlere gidicem kociş beni bekliyo daha sonra girerim inşallah şimdilik hoşçakalın öpüyorum sizi

ebrarım nere gittin kızzz???? ben geldim sen gitmişsin pehhhh....

hoşgeldin canım sende bizim gibi dertlisin galiba bu konuda

iNŞALLAH hayırlısı olur kardelen tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın İNŞALLAH

Hoşbulduk canım
Asında bu siteyi uzun zamnadan beri takip ediyom ama yeni üye oldum.

Bizde de hareket problemi var.
kurlere başlıcam inş

herkeze selam,ben geldim kızlar,nerdesiniz?özledim sizi yavvvv,gelin haydikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ŞenizŞeniz hoşgeldin canımmm özlettin kendini,nasılsın nasıl geçti bakalımm anlatsana:)

turkuzazcım nasıl şırıngayla yaptın orayı anlamadım ama kendimiz evde aşılama yapabilirmiyiz hiç düşünmemeiştim kız aklıma hiç gelmemişti ama olabilir aslında

şimdi soruna gelince bişe olmaz ALLAHIN izniyle

ama sende alerji yapar ben öyle okumuştum bazı dr yıkanmadan verince spermı kadında alerji yapıyomuş ama ne alaka dimi herzamn yıkıyomuyuz yani ilişki zamanı o bana sacma gelmişti

İNŞALLAH sende işe yarar ya bak yarar sa bende yaparım
kuzum ben preseed almıştım şırınga dediğim apilikatör diyorlardı sanırım,ince uzun bişe onunla biraz derine gördüm işte malum sıvıyı ama umudum olduğundan değil hani bi ihtimal belki olur diye:) birde geçen ay boş geçti ya adet gününü heyecanla beklemek güzel oluyor o bakımdan :)kaydirigubbakcemile3

ALLAH iyiliğini versin,her duyduğunu denicen illa dimi?
turkuazcım bişey olmaz korkma,arkadaşta yapmıştı,eşinde sperm sayısı düşük olduğu için,inş.sen başarılı olmuşundur
kaydirigubbakcemile3 ayyy kuzum hayırlısı olsun olmasada olur bu ay önümüzdeki ay başlıcam nasipse çalışmalara biraz uğraşıyım bu ara iyice saldım kendimi...
senin içinde hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm bnm
kız nasıl yaptın öyle yauw ben anlamadım haaa... nerene yaptın iğneyi???....
şeyy işte kıs içime enjektörle gönderdim kısacası:kedi:

kızben bu eboşu dövcem hee( abla kusura bakma benden büyüksün ama) bu kadar gezilir mi yaww bi gelde sohbet edek alsanaalsanasmile

Hoşbulduk canım
Asında bu siteyi uzun zamnadan beri takip ediyom ama yeni üye oldum.

Bizde de hareket problemi var.
kurlere başlıcam inş

canım Allah kolaylık versin inşallah kurler işe yarar tüpe gerek kalmaz canım ne kürü yapacaksın... keçiboynuzumu???

ŞenizŞeniz hoşgeldin canımmm özlettin kendini,nasılsın nasıl geçti bakalımm anlatsana:)

kuzum ben preseed almıştım şırınga dediğim apilikatör diyorlardı sanırım,ince uzun bişe onunla biraz derine gördüm işte malum sıvıyı ama umudum olduğundan değil hani bi ihtimal belki olur diye:) birde geçen ay boş geçti ya adet gününü heyecanla beklemek güzel oluyor o bakımdan :)kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ayyy kuzum hayırlısı olsun olmasada olur bu ay önümüzdeki ay başlıcam nasipse çalışmalara biraz uğraşıyım bu ara iyice saldım kendimi...
senin içinde hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm bnm

şeyy işte kıs içime enjektörle gönderdim kısacası:kedi:

kızben bu eboşu dövcem hee( abla kusura bakma benden büyüksün ama) bu kadar gezilir mi yaww bi gelde sohbet edek alsanaalsanasmile

hmmm wayy be ben 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.... CADIARZUhehheheheheh....hade bakam belli mi olur belki bir aplikatör beben olur senin de kıssss.... bayanssulusmile

hoşbulduk pelin,iyiyim hamdolsun,yeni bir ay,yeni bir umut,hayat hep bvöyle işte.
hayırdır sen topice gelip,yazmadan gittin bi ara,nerelerdeydin.?

hayırlısı olsun canım benim icınde aynı yeni ay yeni umut ins daha fazla bekletmez bebıslerımız... canım ben telefondan yazıyorum ara sıra takılıyo cekmıyo o yuzden yazmadan cıkmısımdır...

ben demin azrayı aşağıda gördüydüm şimdi yok olmuş pehhh kıss slm vermeden nire gittin yoksam ben hayal mi gördüm???

X