Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım nasılsın?
ben sabah erken kalkacağımdan o saatte duaya katılamam ama şimdiden
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum canım Allah razı olsun.
birde karnım ağrıyor zor ayakta duruyorum. bugün adet oldum. :gitme:
umutlar kaldı gene başka aylara
Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canlarım....

canım yaa kıyamam demek geldi kırmızılar hayırlısı olsun inşallah duan vesile olur diğer aya gelir minişin çok öptüm

kızlar BONCUĞUMUN hepinize çok selamı var işleri varmış gelemiyo .
haber vermemi istemiş

yk kuzum burdayım mutfağa kadar gittim... kaynak buldum kuzum artık seçtim birini napiim... bir sürü kaynak var ticaret olmuş bu iş....

Ay dedim nerde bu yoksam yine kkda sorunmu oldu
sevindim canım bulmana inşallah işine yarar
herşey para kuzum malesef

TUĞÇEM VALLA KİMSE YOK ZATEN İKİ LİSTEDEDE EKSİK VAR YARINA KALICAK GALİBA
SAOL DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN DUYARLI ARKADAŞIM BENİM opuyorumnanaktan

olsun canım yaa yarın olsun geç olsun da güç olmasın inşallah.... ben de kendime başladım birde bugün 70.000 tevhid okuyorum... gerçi daha 2.000 oldu ama bitme süresi koymadım.... hem bebek hem sınav için.... kız ebrar ben galiba hamileyim yaaa... çok umutlanmak istemiyorum aslında biliyosun hamile kalmaktan sonra devamı sorun benim için... yani kalp atşını duysam rahatlıcam ama iki gündür baya bir belirti başladı benim hep öyle oluyo zaten.... erkenden başlıyo belirti vermeye... adetime daha bir hafta var.... test falan yapmıcam gerçi ama....... en az 1 hafta geçsin öyle test yapıcam 2 hafta geçince de doktora gidicem....

tuğçem hayırlısı olsun çok iyi yapmışın kuzum rabbim kabul etsin niyetlerini
inşallah vesile olur bitanem
dua her kapıyı açar inanıyorum

tamam tuğçem çok öptüm seni görüşürüz sonra
bende kocişle ilgileniyim nazlı bebek oldu hepten

dopru diyosun canım... allah hayırlısını versin hepimiz için... hadi ben kaçtım kuzum çok öptüm seni... gelmeyenlere yarın ceza keseriz artık....sempatiksalakcinni

bende iyiyim canım sagol ruyan cok guzelmıs bende her aksam bebek goruyorum ruyamda bılıncaltına yerlestırdıgım ıcın heralde... ıns ruyalarımız hayra cıkar dualarımız kabul olur hepımız hamile kalırız tatlım...
canım yaa sende görüyosun demek...ya ben bu kadar görmüyodum canım..takıldıgım nokta da;bebek görmem degil de,rüyada hep bebek kurtarıyorum ve her seferinde degişik şekillerde kurtarıyorum canım hayır olsun inşallah..ve ben durumun böyle oldugunu geçen rüyamdan sonra farkettim..5-6 kere belki daha fazla degişik şekillerde kurtardım hep..hayırlısı bakalım...
kızlar, çok hastayım. 38 derece ateşim var. yattığım yerden sevtun un 40 tane ayetelş kürsiyi okudum.
ay kıyamam yaa ateş çok kötü kızz..doktora gitmedin mi cnm benim niye duruyosun hala:KK43:( çok geçmiş olsun samyelim yaaa...
canım nasılsın?
ben sabah erken kalkacağımdan o saatte duaya katılamam ama şimdiden
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum canım Allah razı olsun.
birde karnım ağrıyor zor ayakta duruyorum. bugün adet oldum. :gitme:
umutlar kaldı gene başka aylara
Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canlarım....
canım ya adet oldun demek saglık olsun napalım..hem sana okunan dualar inşallah önümüzdeki ay için vesile olacaktır canım...öpüyorumŞeniz
canım çok saol allah razı olsun
özledm seni görüşemiyoruz hayırdır ne uykusu canım yoksam bişeylermi var inşallah öyledir çok öpüyorum müjde bekliyorum senden tatlım

canım ben çıkmışım sen yazmışsın kolay gelsin bitanem işin zor
inşallah gönlüne göre bulursun öptüm çok

derinim başın ağrıyomuş geçmiş olsun kuzum
kocişin çektirmemiş emar hayırlısı cano erkekler inat dediğim dedik kendileri bilir tabi
kuzu sen testi tekrarlasan nasıl olur belkim bebiş var bellimi olur rüyalarda görüyosun buara ama gerçekten rüyaların çok tuhaf bilen birine yorumlatsan keşke sürekli bebek kurtarıyosun boshayallersmile
daha gelmemişsin cano yoksam yinemi uyudun

canım derda bana mesaj attı hala adetliymiş okuyamamış
ya yarın yapalım yada bugece birimiz okuyalım gelde bikarar veririz artık

evet bitanem görüşemedik iyisin inşallah
evet görümcem yine fena olmuş şimdilik iyi inşallah iyi olcak dualarınız için saolun canlarım

çok geçmiş olsun semam allah iyilik versin
hasta hasta okumuşsun hakkını helal et keşke deseydin okurduk yerine

bersum saol bitanem canım arkadaşım benim opuyorumnanaktan
sagol bitanem..agrı kesici içmemek için zor tuttum kendimi..nolur nolmaz diye içemiyom hiç biliyosun..minosetim de kalmamış aksilik..
ah canım yaa..ben haber vermeden çıktım evden akşam çok özür dilerim gerçekten..eve gelince dua aklıma geldi.böyle yapmam biliyosun ama oldu işte...
derdam okuyamıyo demek...neyse ben okurum onunkini canım..sen zaten fazladan okudun hep..yarın gecede duasını yaparız olur mu?daha saglam olur..şimdi sen belki okuyup yatmışsındır bende okursam fazla olar ok canomŞeniz

ya rüyayı sorma be canım..bende düşünüyom iyi bilen birine yorumlatsam mı acep ama kimeCADIARZUteste gelince bilmiyom kuzum,yapsammı ki sence..bugün alıcaktım da..aman dedim yaaa her ay aynı şeyi yapıyom bişey çıktıgı yok..boşa para harcamaıyım dedim..bazen cimriligim tutuyo biliyosunkaydirigubbakcemile2bakalım yarın belki alırım cnm..
olsun canım yaa yarın olsun geç olsun da güç olmasın inşallah.... ben de kendime başladım birde bugün 70.000 tevhid okuyorum... gerçi daha 2.000 oldu ama bitme süresi koymadım.... hem bebek hem sınav için.... kız ebrar ben galiba hamileyim yaaa... çok umutlanmak istemiyorum aslında biliyosun hamile kalmaktan sonra devamı sorun benim için... yani kalp atşını duysam rahatlıcam ama iki gündür baya bir belirti başladı benim hep öyle oluyo zaten.... erkenden başlıyo belirti vermeye... adetime daha bir hafta var.... test falan yapmıcam gerçi ama....... en az 1 hafta geçsin öyle test yapıcam 2 hafta geçince de doktora gidicem....
ay tugçemm inşallahh yaa valla heyecan yaptım öyle dedin de..inşallah hamilesindir..valla bende hep aynı şeyi diyorum belirti aramıyorum ama her ay aklımdan acabalar geçmiyo degil..bu ay da adet olcak gibiyim gerçi ama hayırlısı inşallah bakalım nolcak...
valla ceza diyoruzda kimse yok ortada ceza kesicek:))
hadi öptüm kuzum

ahada geldim kes cezamı hakim abla bilmiyorumkismile

X