Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yaa sende görüyosun demek...ya ben bu kadar görmüyodum canım..takıldıgım nokta da;bebek görmem degil de,rüyada hep bebek kurtarıyorum ve her seferinde degişik şekillerde kurtarıyorum canım hayır olsun inşallah..ve ben durumun böyle oldugunu geçen rüyamdan sonra farkettim..5-6 kere belki daha fazla degişik şekillerde kurtardım hep..hayırlısı bakalım...
ay kıyamam yaa ateş çok kötü kızz..doktora gitmedin mi cnm benim niye duruyosun hala( çok geçmiş olsun samyelim yaaa...
canım ya adet oldun demek saglık olsun napalım..hem sana okunan dualar inşallah önümüzdeki ay için vesile olacaktır canım...öpüyorumŞeniz
sagol bitanem..agrı kesici içmemek için zor tuttum kendimi..nolur nolmaz diye içemiyom hiç biliyosun..minosetim de kalmamış aksilik..
ah canım yaa..ben haber vermeden çıktım evden akşam çok özür dilerim gerçekten..eve gelince dua aklıma geldi.böyle yapmam biliyosun ama oldu işte...
derdam okuyamıyo demek...neyse ben okurum onunkini canım..sen zaten fazladan okudun hep..yarın gecede duasını yaparız olur mu?daha saglam olur..şimdi sen belki okuyup yatmışsındır bende okursam fazla olar ok canomŞeniz
ya rüyayı sorma be canım..bende düşünüyom iyi bilen birine yorumlatsam mı acep ama kimeCADIARZUteste gelince bilmiyom kuzum,yapsammı ki sence..bugün alıcaktım da..aman dedim yaaa her ay aynı şeyi yapıyom bişey çıktıgı yok..boşa para harcamaıyım dedim..bazen cimriligim tutuyo biliyosunkaydirigubbakcemile2bakalım yarın belki alırım cnm..
ay tugçemm inşallahh yaa valla heyecan yaptım öyle dedin de..inşallah hamilesindir..valla bende hep aynı şeyi diyorum belirti aramıyorum ama her ay aklımdan acabalar geçmiyo degil..bu ay da adet olcak gibiyim gerçi ama hayırlısı inşallah bakalım nolcak...
ahada geldim kes cezamı hakim abla bilmiyorumkismile
canım nasılsın?
ben sabah erken kalkacağımdan o saatte duaya katılamam ama şimdiden
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum canım Allah razı olsun.
birde karnım ağrıyor zor ayakta duruyorum. bugün adet oldum. :gitme:
umutlar kaldı gene başka aylara
Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canlarım....
canım çok saol allah razı olsun
özledm seni görüşemiyoruz hayırdır ne uykusu canım yoksam bişeylermi var inşallah öyledir çok öpüyorum müjde bekliyorum senden tatlım
canım ben çıkmışım sen yazmışsın kolay gelsin bitanem işin zor
inşallah gönlüne göre bulursun öptüm çok
derinim başın ağrıyomuş geçmiş olsun kuzum
kocişin çektirmemiş emar hayırlısı cano erkekler inat dediğim dedik kendileri bilir tabi
kuzu sen testi tekrarlasan nasıl olur belkim bebiş var bellimi olur rüyalarda görüyosun buara ama gerçekten rüyaların çok tuhaf bilen birine yorumlatsan keşke sürekli bebek kurtarıyosun boshayallersmile
daha gelmemişsin cano yoksam yinemi uyudun
canım derda bana mesaj attı hala adetliymiş okuyamamış
ya yarın yapalım yada bugece birimiz okuyalım gelde bikarar veririz artık
evet bitanem görüşemedik iyisin inşallah
evet görümcem yine fena olmuş şimdilik iyi inşallah iyi olcak dualarınız için saolun canlarım
çok geçmiş olsun semam allah iyilik versin
hasta hasta okumuşsun hakkını helal et keşke deseydin okurduk yerine
bersum saol bitanem canım arkadaşım benim opuyorumnanaktan
insanların bu kadr anlayışsız olması snr ediyor beni,tamam iyi niyetle gidiyosun ama kadın yeni çıkmış yoğun bakımdan bi görüp çıkmak lazım bence...Allah şifa versin ablammcanım bilmemki aslında biraz belli herkes ziyarete gelmiş
okadarda tembih etmiştim almayın yanına diye ya sende iyi bilirsin memleketimin insanını çok kalabalık ve ağlamak zırlamak onu kötü yapmış gece nerdeyse tekrardan alıyolarmış yoğunbakıma neyseki şuanda herşey normal
canım hakkında hayırlısı olsun herşeyin vakti saati var
bende yumurtlama günlerini kaçırdım kaçırmak zorunda kaldım kociş hasta ve ilaç içiyo tırsttık.sağlık olsun napalım
kuzum erkek milleti böyle işte,vardır bundada bi hayır:)senin testinide i sonraki izninde yaptırırsın kuzum....evet cnm ya sen bebek görün dedin gördüm he:)hiç aklımda yoktu bakalım ne olacak... Şenizcanım benim..gittik doktora..başhekimle görüştük.doktora söyledi emar için sevk yazmasını..yazdı taksim ilk yardımdan randevu alıcaksınız dedi..tam gittik eşim sinirlendi çok trafik vardı...gitmiyorum dedi kızgınlıgından..götüremedim..yolda da çok sinirlenmeye gelmiyo benimki..üstüne düşmedim bende..haftaya özelde çektiririm dedi onlarla mı ugraşıcamboshayallersmilenapim delü adam işte...bu arada ben o testi yaptıramadım çünkü geç kalktık aç karnına kan veriliyo biliyosun :çok üzgünüm:
yazdım bebeem yukarda öptümŞeniz
turkuazım rüyan hayırlara çıksın..kafam dalgın demin ununttum demeyi hayır olsun diye...
bak bebek görün dedim de bebek gördünkaydirigubbakcemile3inşallah bigün kolarında görücen o bebişi canımŞeniz
bende onu soracaktım sana bugun sen görüşüyorsundur diye benden de çok slm söylersin boncukumaaopuyorumnanaktankızlar BONCUĞUMUN hepinize çok selamı var işleri varmış gelemiyo .
haber vermemi istemiş
bu arada herkeslere günaydınlar olsun
birde ben bişe dicem kızlar,bnm bu aralar yumurtlama günlerim tahminimce dün bugundü sanırsam ben iş yaptım:)
hastayım ya bu ayı boş geçmeyelim diye aşılama gibi bişe yaptım,şırıngayla içime yanisempatiksalakcinni
şimdi size sormak istediğim eğer döllenme gibi bişe olursa kalitesiz bi sperm dölleme yapamaz değil mi?ya da dölledi diyelim sanırım düşük olur,sağlıksız bi bebeğim olmaz değil mi pişman oldum ya ama bazı doktorlar spermler yıkanmadan da yapıyor bildikleri bişe vardır değil mi...
bana akıl verin yaaakannehir
kardelen hoşgeldin kız nasılsın özlettin kendini opuyorumnanaktan
olsun canım yaa yarın olsun geç olsun da güç olmasın inşallah.... ben de kendime başladım birde bugün 70.000 tevhid okuyorum... gerçi daha 2.000 oldu ama bitme süresi koymadım.... hem bebek hem sınav için.... kız ebrar ben galiba hamileyim yaaa... çok umutlanmak istemiyorum aslında biliyosun hamile kalmaktan sonra devamı sorun benim için... yani kalp atşını duysam rahatlıcam ama iki gündür baya bir belirti başladı benim hep öyle oluyo zaten.... erkenden başlıyo belirti vermeye... adetime daha bir hafta var.... test falan yapmıcam gerçi ama....... en az 1 hafta geçsin öyle test yapıcam 2 hafta geçince de doktora gidicem....
turkuzazcım nasıl şırıngayla yaptın orayı anlamadım ama kendimiz evde aşılama yapabilirmiyiz hiç düşünmemeiştim kız aklıma hiç gelmemişti ama olabilir aslında
şimdi soruna gelince bişe olmaz ALLAHIN izniyle
ama sende alerji yapar ben öyle okumuştum bazı dr yıkanmadan verince spermı kadında alerji yapıyomuş ama ne alaka dimi herzamn yıkıyomuyuz yani ilişki zamanı o bana sacma gelmişti
İNŞALLAH sende işe yarar ya bak yarar sa bende yaparım
hoşbulduk canım,bende özledim sizi,nasılsın,gelişmelert var mı topicte,okuyamadım geçmişi,bitmezdi çünkü.
hoşbulduk canım,bende özledim sizi,nasılsın,gelişmelert var mı topicte,okuyamadım geçmişi,bitmezdi çünkü.
ALLAH iyiliğini versin,her duyduğunu denicen illa dimi?
turkuazcım bişey olmaz korkma,arkadaşta yapmıştı,eşinde sperm sayısı düşük olduğu için,inş.sen başarılı olmuşundur
bende iyiyim aynı tas aynı hamam herşey bıraktıgın gibi
topikte
sevtunun düşük tehlıkesi var yatıyo
ebrarın görümcesi yogunbakındaydı cıktı galiba zehirlenmiş
nanelişerin görümcesinin sorunları var kocasıyla
yani güzel haber hatırlayamadım şimdi
canım benimde eşimde sprem sayısı ve hareketi az..
bizde iki yıl bekledik işte. benim eşim ancak iki yılın sonunda test yaptırmayı kabul etti
üstelik görümcelerim bana kısır gelin muamelesinde bulundular.
:gitme: :gitme: :gitme:
bizde çeşit çeşit kürler duyuyoruz
deniyoruz bişiyler ama bakalım sonuçlar nasıl olacak bilmiyorum