- 3 Şubat 2009
- 5.919
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydın kızlar nasılsınız ebrarım gorumcen hastaneden cıkmıs canım cok sevındım allahım boyle kotu seylerle karsılastırmasın hıc bırımizi insallah optum canım gorusmek uzre...mızmızım seni tebrik edememıstım canım bebisıni saglıklı kucagına almayı nasıp etsın allahım bu arada basın sagolsun canım...bıde havuc ve sogan kurunu nasıl yaptını yazarsan sevınırım optum canım... Sevtuncum bebısının ıyı olmasına sevındım yat dınlen canım mercımegıne bısey olmaz allahımın izniyle optum canım...aysencım annecıgın hastaymıs cok gecmıs olsun allah sıfa versın canım...
nanelısekerım sen kardesıne gıtmıssın kapı acılmamıs bundan sonra bisey yapmana gerek yok bence sen ablalını yapmıssın uzme kendını optum...kızlar gecmısten aklımda kalanlar bunlar yazmadıgım varsa kusura bakmasın hepinızı tek tek opuyorum kendinize iyi bakın...
canım çok sago..dedigin gibi erken dogum riski var zaten..demin geldim yanından..hastanede yatıyo şuanda...çalışamıcakta artık yatıcakmış sürekli..ama doktor demiş 5 hafta daha dayan 30.haftasıymış şuanda..35 haftalık erken dogum olcak büyük ihtimalle:gitme:sagol iyi dileklerin için canım...ayyy canım allah korusun çok dikkat etsin kendine... bebeğin eşinin sıkıştırması kötü yaaa seni üzmek istemem ama benim çok yakın arkadaşımın başına geldi kendine de hiç dikkat etmedi ev işi falan yapıyodu sınunda erken doğum oldu maalesef ölde bebek... akrabana söyle hiç kalkmadan yatsın doktorlar arkadaşıma sürekli yatsaydın sorun olmazdı dediler... hatta mümkünse hastaneye falan yatsın çok ciddi bir sorun çünkü Allah korusun....
iyiyim tatlım napiim yaaa geçmiş olsun kuzum havalar fena bugün burasıda acayip soğuk ve benim de boğazlar nanay....
hayır olsun tatlım çok güzelmiş rüyan....
sagol canım..aminn Allahım herkese bol bol şifalar versin..sende listeyi yapmışsın..inşallah ayşenimizin annecigine şifa olur..valla canım dün gece iki kişininkini okudum sabahın 7 sinde...çok aşırı uykum gelmişti okuyamadım ayşeninkini...hatta sevtuncugumunkini okurken uyuyodum az daha son anda toparlandım.bu gece okurum cnm 20 taneyi.tamam canım çok sağol yazdım seni de opuyorumnanaktan
Allah kabul etsin canım, :Saruboceq: çok sağol opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım.
Son günlerde bu topikte hep kötü haber okuyorum,üzülüyorum inşallah Allah herkese şifa verir.
Sağlık sıhhat verir,sıkıntıda olanları feraha çıkartır.
canım benim..gittik doktora..başhekimle görüştük.doktora söyledi emar için sevk yazmasını..yazdı taksim ilk yardımdan randevu alıcaksınız dedi..tam gittik eşim sinirlendi çok trafik vardı...gitmiyorum dedi kızgınlıgından..götüremedim..yolda da çok sinirlenmeye gelmiyo benimki..üstüne düşmedim bende..haftaya özelde çektiririm dedi onlarla mı ugraşıcamboshayallersmilenapim delü adam işte...bu arada ben o testi yaptıramadım çünkü geç kalktık aç karnına kan veriliyo biliyosun :çok üzgünüm:Sevtuncum sevindm cnm mercimeğin iyi olmasına,iyi düşün hep Allah'ın iizniyle sağlıcakla kucağına alacaksın paşanı...hem sen iyi ol sıksık gelmesende olur ama arada hbr verirsin değil mi
ayşenim çok geçmiş olsun cnm,ney, var annenin bende 20tane alayım Allah şifa versin
birsencim kırmızıların gelmişhakkımızda hayırlısı ne ise o olsun bu ay çalışmalara devam,bnmde bugunlerde olması lazım ama hiçççç içimden bişe yapmak gelmiyor bu ayda yattı bnm iş:):)
derinim kuzu bence yaptır sen o testi hatta eşinde yaptırsın,bende bu gece rüyamda bebiş gördüm mavi giymşti maşallah yen doğmuştu sanırım kimin bebeği olduğunuda niye benim baktığımıda hatırlamıyorum:)Bu arada çok geçmiş olsun akrabanıza,hergün kötü bi hbr yaa of.... Allah daha kötüsünden saklasınn...
Yürekten etiiğin duan içinde Allah razı olsun kuzum inşaalllah,cümlemizinn
gelince hbr ver kusum merak ederiz
portim liste sende sanırım bende 20 alayım kuzum
kızlar naneli ve sevtunun duası bitti hbrnz ola emii:)
öpüyorum sizi Şeniz
ah geçmiş olsun canıımm..ay herkesler yatıyo yaff.benimde başım tuttu gene..yola çıkınca hep böyle oluyom yaa...:2:mrb kızlar nasılsınız...
dün den beri gripden yatıyorum. çok kötüyüm. göğsüm hırlıyor,, işteyim ama ayakta zor duruyorum..
yazdım bebeem yukarda öptümŞenizderinim doktordan geldin mii,sonuç ne?
sagol canım benim...kanda iltahap bizimkisi canım..spermleri daha bilmiyoz test yaptırmadık...sen nasılsın tatlımŞenizselam kızlar
turkuaz ve samyeli cok gecmiş olsun grip salgını var kızlar benimde üzerimde cok agırlık var grip olcem herhalde
derinsizede cok gecmi olsun kanda mikrop başka sperm testindeki mikrop baka diye biliyoruım ama yinede dr sormakta yarar vardır canım
bende alıyım ayşenin annesi için dua 20 tane okurum RABBİM kabul eder İNŞALLAH
canooo sagol hayatım.Şenizderinim canım saol güzel dileklerin için dün gece yine fenalaşmış korkuttu bizi şimdi daha iyi hastaneden çıkmadan rahatlıyamıycaz galiba
amin cano rabbim hepimizi güldürsün valla neolcek kknın hali yav
derinim demek uykuya kaldın inansammı acep delmmmm?
cano benimde bitti okey
allah kabul etsin dualarımızı
amanda aman negüzel dua bunlar saol canım arkideşim olumunekankayizsmile
leylacım 20 tane veriyim ozaman canım tamammı
pelinim saol ama hastaneden çıkmadı sadece yoğunbakımdan çıktı inşallah hastanedende çıkıcak saol güzel kalpli arkadaşım benim
sen nasılsın
nedemek tatlım ya elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum sende saol inşallah şifa olsun ayşenimizin annesine
hay allah üzüldüm cano ama bebişin iyi olmasıda güzel allahım korkutmasın birdaha bebişini bağışlasın kuzenine inşallah
cano hayır olsun göbüşün bebekle dolsun gelicek gelicek bu rüyalar hayırlara çıkıcak inşallah
canım ekliycem şimdi
bende nanelişeker,nkini okudum kuzum
bersum nasıl geçti ilk gün yoruldunmu canım
kolaylıklar diliyorum sana öptüm
tutişim saol bitanem ağzına sağlık
buarada niye yattı diyosun çektirde kurtul yaa ,
rüyanda hayırlara çıksın galiba erkek bebek gördün çok iyiymiş hadi hayırlısı
canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin dinlenmeden geçmez benim kociş 2 gündür yatıyo .dikkat et kendine canım
geçmiş olsun kuzu allahım şifa versin inşallah dikkat et kendine ablam
canım geçmiş olsun sanada ay noluyo herkesler hasta dikkat edin kendinize
canım tamam ben portiye ileticem 20 tane
selam canım ben iyiyim sen nasılsın
ayyyyyyyy yoruldum geçmiş nekadar birikmiş
kızlar hepinizi çok öptüm
bu ay çalışma olmadı ablam o yuzden yattı
ekimde inş yine bi problem çıkmazsa çektiricem,hayırlısı olsun
evet bebiş erkekte hayra çıksın inşaallah
görümcen niye fenalaştı yine yaaAllah şifaaa versin
bu arada sağol ablam herkes grip olmuş:)dikkat et sende kocişten geçmesin :)
amin canım inşallahopuyorumnanaktanhayır olsun canım...
Rabbim hayırlısıyla sana da bebek versin
selam canım..kaçırdım seni..neyse bende çıkıyom zaten öptüm kuzuopuyorumnanaktanderinim,mavişim,tuğçem selam güzeller nasılsınız
selam canlar nasılsınız
ebrarım merhaba canım... benim site açık ama sitede değilim.... kpss içinaraştırma yapıyorum sabahtan beri kafayı yicem bir sürü kaynak var hangisini seçicem ona bakıyorum....
amin canım inşallahopuyorumnanaktan
selam canım..kaçırdım seni..neyse bende çıkıyom zaten öptüm kuzuopuyorumnanaktan
selam maviş hoşgeldin..opuyorumnanaktan
mrb kızlar...
Hepimizin derdi aynı değil mi?
mrb kızlar...
Hepimizin derdi aynı değil mi?
Selam guzel anne adayları nasılsınız...derinım ben nanelısekerinkını okudum canım allah kabul eder insallah...porticım aysenınkınıde okudum allah sifa versin annecıgine...
eweeeeet :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
sen ne kadar süredir bebek istiyorsun
Selam guzel anne adayları nasılsınız...derinım ben nanelısekerinkını okudum canım allah kabul eder insallah...porticım aysenınkınıde okudum allah sifa versin annecıgine...
Evet canım, ben 2 yıllık evliyim, 1 yıldır bebek istiyorum.
hoşbulduk canım sen nasılsın olumunekankayizsmile
iyiyim cnm sagol...tam çıkmak üzereydim sizler geldiniz..kalmayı isterim ama çok işlerim var..inşallah görüşürüz yine..
öptüm hepinizi kızlarŞeniz