Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Gunaydın kızlar nasılsınız ebrarım gorumcen hastaneden cıkmıs canım cok sevındım allahım boyle kotu seylerle karsılastırmasın hıc bırımizi insallah optum canım gorusmek uzre...mızmızım seni tebrik edememıstım canım bebisıni saglıklı kucagına almayı nasıp etsın allahım bu arada basın sagolsun canım...bıde havuc ve sogan kurunu nasıl yaptını yazarsan sevınırım optum canım... Sevtuncum bebısının ıyı olmasına sevındım yat dınlen canım mercımegıne bısey olmaz allahımın izniyle optum canım...aysencım annecıgın hastaymıs cok gecmıs olsun allah sıfa versın canım...

nanelısekerım sen kardesıne gıtmıssın kapı acılmamıs bundan sonra bisey yapmana gerek yok bence sen ablalını yapmıssın uzme kendını optum...kızlar gecmısten aklımda kalanlar bunlar yazmadıgım varsa kusura bakmasın hepinızı tek tek opuyorum kendinize iyi bakın...

sağolasın canım. üzülsem de üzülmesem de kardeşimi değiştiremiyorum :sinifsinif:

ayyy canım allah korusun çok dikkat etsin kendine... bebeğin eşinin sıkıştırması kötü yaaa seni üzmek istemem ama benim çok yakın arkadaşımın başına geldi kendine de hiç dikkat etmedi ev işi falan yapıyodu sınunda erken doğum oldu maalesef ölde bebek... akrabana söyle hiç kalkmadan yatsın doktorlar arkadaşıma sürekli yatsaydın sorun olmazdı dediler... hatta mümkünse hastaneye falan yatsın çok ciddi bir sorun çünkü Allah korusun....

iyiyim tatlım napiim yaaa geçmiş olsun kuzum havalar fena bugün burasıda acayip soğuk ve benim de boğazlar nanay....

hayır olsun tatlım çok güzelmiş rüyan....
canım çok sago..dedigin gibi erken dogum riski var zaten..demin geldim yanından..hastanede yatıyo şuanda...çalışamıcakta artık yatıcakmış sürekli..ama doktor demiş 5 hafta daha dayan 30.haftasıymış şuanda..35 haftalık erken dogum olcak büyük ihtimalle:gitme:sagol iyi dileklerin için canım...
geçmiş olsun dileklerin için de sagol cnmŞenizeşim iyi evdeyiz şimdi..emarı da çektirmedi istemedi çok sonraya gün veriyolarmış çünkü..haftaya özelde çektiririm dedi bastı geldiboshayallersmile
tamam canım çok sağol yazdım seni de opuyorumnanaktan

Allah kabul etsin canım, :Saruboceq: çok sağol opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım.
Son günlerde bu topikte hep kötü haber okuyorum,üzülüyorum inşallah Allah herkese şifa verir.
Sağlık sıhhat verir,sıkıntıda olanları feraha çıkartır.
sagol canım..aminn Allahım herkese bol bol şifalar versin..sende listeyi yapmışsın..inşallah ayşenimizin annecigine şifa olur..valla canım dün gece iki kişininkini okudum sabahın 7 sinde...çok aşırı uykum gelmişti okuyamadım ayşeninkini...hatta sevtuncugumunkini okurken uyuyodum az daha son anda toparlandım.bu gece okurum cnm 20 taneyi.
Sevtuncum sevindm cnm mercimeğin iyi olmasına,iyi düşün hep Allah'ın iizniyle sağlıcakla kucağına alacaksın paşanı...hem sen iyi ol sıksık gelmesende olur ama arada hbr verirsin değil mi
ayşenim çok geçmiş olsun cnm,ney, var annenin:KK43: bende 20tane alayım Allah şifa versin
birsencim kırmızıların gelmiş:KK43:hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun bu ay çalışmalara devam,bnmde bugunlerde olması lazım ama hiçççç içimden bişe yapmak gelmiyor :KK43: bu ayda yattı bnm iş:):)

derinim kuzu bence yaptır sen o testi hatta eşinde yaptırsın,bende bu gece rüyamda bebiş gördüm mavi giymşti maşallah yen doğmuştu sanırım kimin bebeği olduğunuda niye benim baktığımıda hatırlamıyorum:)Bu arada çok geçmiş olsun akrabanıza,hergün kötü bi hbr yaa of.... Allah daha kötüsünden saklasınn...
Yürekten etiiğin duan içinde Allah razı olsun kuzum inşaalllah,cümlemizinn

gelince hbr ver kusum merak ederiz:KK70:

portim liste sende sanırım bende 20 alayım kuzum

kızlar naneli ve sevtunun duası bitti hbrnz ola emii:)
öpüyorum sizi Şeniz
canım benim..gittik doktora..başhekimle görüştük.doktora söyledi emar için sevk yazmasını..yazdı taksim ilk yardımdan randevu alıcaksınız dedi..tam gittik eşim sinirlendi çok trafik vardı...gitmiyorum dedi kızgınlıgından..götüremedim..yolda da çok sinirlenmeye gelmiyo benimki..üstüne düşmedim bende..haftaya özelde çektiririm dedi onlarla mı ugraşıcamboshayallersmilenapim delü adam işte...bu arada ben o testi yaptıramadım çünkü geç kalktık aç karnına kan veriliyo biliyosun :çok üzgünüm:
mrb kızlar nasılsınız...
dün den beri gripden yatıyorum. çok kötüyüm. göğsüm hırlıyor,, işteyim ama ayakta zor duruyorum..
ah geçmiş olsun canıımm..ay herkesler yatıyo yaff.benimde başım tuttu gene..yola çıkınca hep böyle oluyom yaa...:2:
derinim doktordan geldin mii,sonuç ne?
yazdım bebeem yukarda öptümŞeniz
selam kızlar

turkuaz ve samyeli cok gecmiş olsun grip salgını var kızlar benimde üzerimde cok agırlık var grip olcem herhalde

derinsizede cok gecmi olsun kanda mikrop başka sperm testindeki mikrop baka diye biliyoruım ama yinede dr sormakta yarar vardır canım

bende alıyım ayşenin annesi için dua 20 tane okurum RABBİM kabul eder İNŞALLAH

sagol canım benim...kanda iltahap bizimkisi canım..spermleri daha bilmiyoz test yaptırmadık...sen nasılsın tatlımŞeniz
derinim canım saol güzel dileklerin için dün gece yine fenalaşmış korkuttu bizi şimdi daha iyi hastaneden çıkmadan rahatlıyamıycaz galiba
amin cano rabbim hepimizi güldürsün valla neolcek kknın hali yav
derinim demek uykuya kaldın inansammı acep delmmmm?

cano benimde bitti okey
allah kabul etsin dualarımızı

amanda aman negüzel dua bunlar saol canım arkideşim olumunekankayizsmile

leylacım 20 tane veriyim ozaman canım tamammı

pelinim saol ama hastaneden çıkmadı sadece yoğunbakımdan çıktı inşallah hastanedende çıkıcak saol güzel kalpli arkadaşım benim
sen nasılsın

nedemek tatlım ya elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum sende saol inşallah şifa olsun ayşenimizin annesine

hay allah üzüldüm cano ama bebişin iyi olmasıda güzel allahım korkutmasın birdaha bebişini bağışlasın kuzenine inşallah

cano hayır olsun göbüşün bebekle dolsun gelicek gelicek bu rüyalar hayırlara çıkıcak inşallah

canım ekliycem şimdi
bende nanelişeker,nkini okudum kuzum

bersum nasıl geçti ilk gün yoruldunmu canım
kolaylıklar diliyorum sana öptüm

tutişim saol bitanem ağzına sağlık
buarada niye yattı diyosun çektirde kurtul yaa ,
rüyanda hayırlara çıksın galiba erkek bebek gördün çok iyiymiş hadi hayırlısı

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin dinlenmeden geçmez benim kociş 2 gündür yatıyo .dikkat et kendine canım

geçmiş olsun kuzu allahım şifa versin inşallah dikkat et kendine ablam

canım geçmiş olsun sanada ay noluyo herkesler hasta dikkat edin kendinize
canım tamam ben portiye ileticem 20 tane

selam canım ben iyiyim sen nasılsın

ayyyyyyyy yoruldum geçmiş nekadar birikmiş
kızlar hepinizi çok öptüm
canooo sagol hayatım.Şeniz
ay gene korkuttu demek görümcen üzüldüm şimdi bak..şimdi iyi madem sorun yok...inşallah tez vakitte saglıcakla çıkar hastaneden canım:Saruboceq:valla rüyayıda bilemiyom..üstelik geçen anlattım sana msn de biliyosun..bebek kurtarıyorum hep diye..yine kurtardım cano..bilmiyorum ama bunların iyi veya kötü bi anlamı var artık böyle düşünmeye başladım..bu sefer de süt içerken kurtardım..anlatırken yazmayı unuttum sabah...biberonla süt içerken bogulmaktan kurtardım..bide kendi içerken düşürdü biberonu:)
bu ay çalışma olmadı ablam o yuzden yattı
ekimde inş yine bi problem çıkmazsa çektiricem,hayırlısı olsun
evet bebiş erkekte hayra çıksın inşaallah
görümcen niye fenalaştı yine yaa:KK43:Allah şifaaa versin
bu arada sağol ablam herkes grip olmuş:)dikkat et sende kocişten geçmesin :)

turkuazım rüyan hayırlara çıksın..kafam dalgın demin ununttum demeyi hayır olsun diye...
bak bebek görün dedim de bebek gördünkaydirigubbakcemile3inşallah bigün kolarında görücen o bebişi canımŞeniz

ah kıslar çok yorgunum yaa..anlattıgım gibi..okumayan olmuştur belki yazayım yine...eşim emarı çektirmedi..çok sonraya gün veriyolarmış orda..gitmedi bile...haftaya çektiririm diyo..eve gideriz karışık yagımız var böyle durumlar için,onu sürersin sarar yatarım diyo.ilaçları da içiyo bakalım..

bu arada benim de adet yaklaştı.aslında benim hep geç gelmesine ragmen bikaç aydır progestan sayesinde 20-25 günde oluodum..bi önceki ay da içtim progestanı erken oldum...şimdi yine erken olmasını bekledim ama olmadı daha..belirtiler var gerçi..şişim çok..kasıklarım bomba gibi gene..üşütmüşüm gibi heryanım agrıyo..bakalım ne günü gelecekboshayallersmile
şimdi çıkayım canlar.evi toz götürüyo..bi süpüreyim toz alayım...bişeyler yapayım..hoşçakalın...Şeniz

NANELİŞEKER için dua listemiz
Derinsu.................27bitti
Samyeli................20bitti
Azra.....................20bitti
Sevtun..................20bitti
Aleyna..................20bitti
ugurboncugum.......20bitti
Ebrar.....................46bitti
derdanur................20
Turkuaz..................20bitti
Tugcal...................20bitti
Hale......................20bitti
bulut......................20BİTTİ
nanelişeker............20bitti
pelin.....................20

ebrarım merhaba canım... benim site açık ama sitede değilim.... kpss içinaraştırma yapıyorum sabahtan beri kafayı yicem bir sürü kaynak var hangisini seçicem ona bakıyorum....

selam teğcecim Allahım çıktığın bu yolda utandırmasın seni benim görümcemde çalışıyo iki aydır ihtiyaç yayınlarından çalışıyo birde tarihe data yayınlarından çalışıyo çok büyük bi gelişme var eşimde bu şekilde çalışmıştı 94 puan almıştı tabi yinede sen bilirsin canım

Selam guzel anne adayları nasılsınız...derinım ben nanelısekerinkını okudum canım allah kabul eder insallah...porticım aysenınkınıde okudum allah sifa versin annecıgine...

Selam guzel anne adayları nasılsınız...derinım ben nanelısekerinkını okudum canım allah kabul eder insallah...porticım aysenınkınıde okudum allah sifa versin annecıgine...

selam canım iyiyim sagol sen nasılsın?
sagol Allah kabul etsin tatlımŞeniz

NANELİŞEKER için dua listemiz
Derinsu.................27bitti
Samyeli................20bitti
Azra.....................20bitti
Sevtun..................20bitti
Aleyna..................20bitti
ugurboncugum.......20bitti
Ebrar.....................46bitti
derdanur................20
Turkuaz..................20bitti