Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

DerdaML,stede oldugunu görmüş müydü ki acaba..okurum dedi mi hiç bilmiyom..inşallah biliyordur ..ama okur gelir o sanırım...bi tek derdam kaldı..neyse gelirse bu akşam yaparız nanelimin duasını..hoşçakalın kızlar..

selam teğcecim Allahım çıktığın bu yolda utandırmasın seni benim görümcemde çalışıyo iki aydır ihtiyaç yayınlarından çalışıyo birde tarihe data yayınlarından çalışıyo çok büyük bi gelişme var eşimde bu şekilde çalışmıştı 94 puan almıştı tabi yinede sen bilirsin canım

mavicim çok sapol tatlım iyi dileklerin için... ben de gk-gy için ihtiyaç yayınlarından çalışıcam... gerçekten güzel kaynak anlatımları çok sade...
benim derdim a grubu canım yaaa... bir sürü kaynak var netten araştırıyorum biri iyi diyor biri kötü.... yargı yayınlaının bir kitabını alıcam heralde müfettişik uzmanlık sınavları için tek kitap... ona baya iyi diyen var ama internnette stoklar tükenmiş hep.... eşin neyden girdi tatlım....94 çok güzel puan şimdi nerde çalışıyo???

selam canım iyiyim sagol sen nasılsın?
sagol Allah kabul etsin tatlımŞeniz

bende iyiyim canım sagol ruyan cok guzelmıs bende her aksam bebek goruyorum ruyamda bılıncaltına yerlestırdıgım ıcın heralde... ıns ruyalarımız hayra cıkar dualarımız kabul olur hepımız hamile kalırız tatlım...

Rabbim tez vakitte hepimizinde yüzünü güldürsün

doktora gittin mi hiç

doktor agittim bende bi sorun yok.8 ay beklememizi söylediler.
10.Ayda eşim muayene oldu sperm hareketi azmış.Yani 10 ay boşuna bekledik.
Şimdi de kür falan yapmayı düşünüyorum ama...
keçi boynuzu mevsimi değilmiş kurtlu olur mu bilmiyorum

mavicim çok sapol tatlım iyi dileklerin için... ben de gk-gy için ihtiyaç yayınlarından çalışıcam... gerçekten güzel kaynak anlatımları çok sade...
benim derdim a grubu canım yaaa... bir sürü kaynak var netten araştırıyorum biri iyi diyor biri kötü.... yargı yayınlaının bir kitabını alıcam heralde müfettişik uzmanlık sınavları için tek kitap... ona baya iyi diyen var ama internnette stoklar tükenmiş hep.... eşin neyden girdi tatlım....94 çok güzel puan şimdi nerde çalışıyo???

canım eşim iki yıl önce girmişti önlisanstan 267 ci olmuştu ama tercih yapmadı çünkü muhasebe ve finansman öğretmenliğini bitirdi canım zaten ben eşimi tanıdığımdan beri okuyo şimdide yüksek lisansını yapıyo o yüzden biraz tecrübeli kardeşinide ona göre hazırlıyo 125 net yapıyo inşAllah sınavda da yapar sen ne mezunusun canım

senin problein ne naneli şeker?

canım benimde eşimde sprem sayısı ve hareketi az..
bizde iki yıl bekledik işte. benim eşim ancak iki yılın sonunda test yaptırmayı kabul etti
üstelik görümcelerim bana kısır gelin muamelesinde bulundular.
:gitme: :gitme: :gitme:

bizde çeşit çeşit kürler duyuyoruz
deniyoruz bişiyler ama bakalım sonuçlar nasıl olacak bilmiyorum

Ebrarım gorusemedık canım ben iyiyım sagol sen nasılsın...gorumcen yine korkutmus allah sifa versın...inş hastanedende cıkcak uzme kendini optum canım...

SEVTUN için ayetel kürsi listesi
EBRAR...................23bitti
DERİN.....................30bitti
TUĞÇE....................30bitti
TURKUAZ................40bitti
ALEYNA..................30BİTTİ
NANELİŞEKER.........20bitti
SAMYELİ..................40bitti
AZRA........................30bitti
BERSU.....................30bitti
LEYLAMECNUN.........20bitti
BULUT......................20
DUASINI SALI AKŞAMI YAPICAZ

bitek BULUT kaldı yoksa benmi görmedim okududa
gelirsen haber verirsin bulutcum
bugece duasını yapıcam inşallah

ben şuan annemlerdeyim burdan kocişin yanına gidicem dükkanı kapatıp eve geçeriz anca 12 gibi girerim inşalah ovakte kadar buluttan haber çıkar

ben şuan annemlerdeyim burdan kocişin yanına gidicem dükkanı kapatıp eve geçeriz anca 12 gibi girerim inşalah ovakte kadar buluttan haber çıkar

canım nasılsın?
ben sabah erken kalkacağımdan o saatte duaya katılamam ama şimdiden
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum canım Allah razı olsun.
birde karnım ağrıyor zor ayakta duruyorum. bugün adet oldum. :gitme:
umutlar kaldı gene başka aylara
Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canlarım....

geçmiş olsun ebrarım Allah ım tez zamanda şifasını versin
mız mızcım başın sağolsun canım
naneli şekercim Allah görümcene sabır versin canım bu da malesef onun sınavı işte çok zor ya inan okuyunca moralim çok bozuldu vicdansızlar
sevtunum rabbim mercimeğini sana bagışlasın canım çok geçmiş olsun
ayşecim Allahım anneciğine acil şifalar versin

selam ebruşum iyiyim şükür herşey aynı bu ara uykudan alamıyorum kendimi sinir oluyorum kendime iş yapamıyorum valla
canım çok saol allah razı olsun
özledm seni görüşemiyoruz hayırdır ne uykusu canım yoksam bişeylermi var inşallah öyledir çok öpüyorum müjde bekliyorum senden tatlım
ebrarım merhaba canım... benim site açık ama sitede değilim.... kpss içinaraştırma yapıyorum sabahtan beri kafayı yicem bir sürü kaynak var hangisini seçicem ona bakıyorum....
canım ben çıkmışım sen yazmışsın kolay gelsin bitanem işin zor
inşallah gönlüne göre bulursun öptüm çok
canım çok sago..dedigin gibi erken dogum riski var zaten..demin geldim yanından..hastanede yatıyo şuanda...çalışamıcakta artık yatıcakmış sürekli..ama doktor demiş 5 hafta daha dayan 30.haftasıymış şuanda..35 haftalık erken dogum olcak büyük ihtimalle:gitme:sagol iyi dileklerin için canım...
geçmiş olsun dileklerin için de sagol cnmŞenizeşim iyi evdeyiz şimdi..emarı da çektirmedi istemedi çok sonraya gün veriyolarmış çünkü..haftaya özelde çektiririm dedi bastı geldiboshayallersmile

sagol canım..aminn Allahım herkese bol bol şifalar versin..sende listeyi yapmışsın..inşallah ayşenimizin annecigine şifa olur..valla canım dün gece iki kişininkini okudum sabahın 7 sinde...çok aşırı uykum gelmişti okuyamadım ayşeninkini...hatta sevtuncugumunkini okurken uyuyodum az daha son anda toparlandım.bu gece okurum cnm 20 taneyi.

canım benim..gittik doktora..başhekimle görüştük.doktora söyledi emar için sevk yazmasını..yazdı taksim ilk yardımdan randevu alıcaksınız dedi..tam gittik eşim sinirlendi çok trafik vardı...gitmiyorum dedi kızgınlıgından..götüremedim..yolda da çok sinirlenmeye gelmiyo benimki..üstüne düşmedim bende..haftaya özelde çektiririm dedi onlarla mı ugraşıcamboshayallersmilenapim delü adam işte...bu arada ben o testi yaptıramadım çünkü geç kalktık aç karnına kan veriliyo biliyosun :çok üzgünüm:

ah geçmiş olsun canıımm..ay herkesler yatıyo yaff.benimde başım tuttu gene..yola çıkınca hep böyle oluyom yaa...:2:

yazdım bebeem yukarda öptümŞeniz

sagol canım benim...kanda iltahap bizimkisi canım..spermleri daha bilmiyoz test yaptırmadık...sen nasılsın tatlımŞeniz

canooo sagol hayatım.Şeniz
ay gene korkuttu demek görümcen üzüldüm şimdi bak..şimdi iyi madem sorun yok...inşallah tez vakitte saglıcakla çıkar hastaneden canım:Saruboceq:valla rüyayıda bilemiyom..üstelik geçen anlattım sana msn de biliyosun..bebek kurtarıyorum hep diye..yine kurtardım cano..bilmiyorum ama bunların iyi veya kötü bi anlamı var artık böyle düşünmeye başladım..bu sefer de süt içerken kurtardım..anlatırken yazmayı unuttum sabah...biberonla süt içerken bogulmaktan kurtardım..bide kendi içerken düşürdü biberonu:)

turkuazım rüyan hayırlara çıksın..kafam dalgın demin ununttum demeyi hayır olsun diye...
bak bebek görün dedim de bebek gördünkaydirigubbakcemile3inşallah bigün kolarında görücen o bebişi canımŞeniz

ah kıslar çok yorgunum yaa..anlattıgım gibi..okumayan olmuştur belki yazayım yine...eşim emarı çektirmedi..çok sonraya gün veriyolarmış orda..gitmedi bile...haftaya çektiririm diyo..eve gideriz karışık yagımız var böyle durumlar için,onu sürersin sarar yatarım diyo.ilaçları da içiyo bakalım..

bu arada benim de adet yaklaştı.aslında benim hep geç gelmesine ragmen bikaç aydır progestan sayesinde 20-25 günde oluodum..bi önceki ay da içtim progestanı erken oldum...şimdi yine erken olmasını bekledim ama olmadı daha..belirtiler var gerçi..şişim çok..kasıklarım bomba gibi gene..üşütmüşüm gibi heryanım agrıyo..bakalım ne günü gelecekboshayallersmile
şimdi çıkayım canlar.evi toz götürüyo..bi süpüreyim toz alayım...bişeyler yapayım..hoşçakalın...Şeniz
derinim başın ağrıyomuş geçmiş olsun kuzum
kocişin çektirmemiş emar hayırlısı cano erkekler inat dediğim dedik kendileri bilir tabi
kuzu sen testi tekrarlasan nasıl olur belkim bebiş var bellimi olur rüyalarda görüyosun buara ama gerçekten rüyaların çok tuhaf bilen birine yorumlatsan keşke sürekli bebek kurtarıyosun boshayallersmile
daha gelmemişsin cano yoksam yinemi uyudun
DerdaML,stede oldugunu görmüş müydü ki acaba..okurum dedi mi hiç bilmiyom..inşallah biliyordur ..ama okur gelir o sanırım...bi tek derdam kaldı..neyse gelirse bu akşam yaparız nanelimin duasını..hoşçakalın kızlar..
canım derda bana mesaj attı hala adetliymiş okuyamamış
ya yarın yapalım yada bugece birimiz okuyalım gelde bikarar veririz artık
Ebrarım gorusemedık canım ben iyiyım sagol sen nasılsın...gorumcen yine korkutmus allah sifa versın...inş hastanedende cıkcak uzme kendini optum canım...
evet bitanem görüşemedik iyisin inşallah
evet görümcem yine fena olmuş şimdilik iyi inşallah iyi olcak dualarınız için saolun canlarım
kızlar, çok hastayım. 38 derece ateşim var. yattığım yerden sevtun un 40 tane ayetelş kürsiyi okudum.
çok geçmiş olsun semam allah iyilik versin
hasta hasta okumuşsun hakkını helal et keşke deseydin okurduk yerine
bu arada bende 30 tane okudum sevtunumun mercimeğine allah kabul eder inşallah

bersum saol bitanem canım arkadaşım benim opuyorumnanaktan

X