ivet yaa dimi resmi çok bengendim bende sagol kuzu:asigim:
iyiyim azram sen nasılsın canım?
karşılaşamadık kız..yazdım çıktım ben hemen..çıkış o çıkış uyuyakaldımohaoldumsmile
bende çokkkk öptüm cnm benimŞeniz
ah canım benim..bende çok sevindim görümcene valla..çok şükür yaa..Allahım bizleride bu kadarla bıraksın her hastalıgın beterinden korusun..:Saruboceq:sagol arkadasım iyi dileklerin içinŞeniz
ayy ayyy kocişinide düşünürmüşşş aynı bennnnnkaydirigubbakcemile3
:çok üzgünüm:
:roflol: Allah iyiligini versin cano güldürdün beni çok Allahta seni güldürsün ikizlerin olsun emi:teytey:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kaçan ka.ana ohhh ne güzel..girerken dedim inşallah erken kaçmışlardır :roflol:ben yokum ya sizede konuşmak yok:umursamaz:
anamm çıktım o çıkış yaaa...uyuduk anca demin kalktım of yaa...burda olsaydım bol bol konusurduk ebrarım yaa msn de en azından.:çok üzgünüm:neyse saglık olsun...
bugün de doktora gidecegiz yeniden..söylemiştim gerçi..
kızlar ya bugün bi abla bana dedi ki,eşimi alatıyodum kanında iltahap varmış diye..lökosit diyolar buna..ablam dedi korkulacak bişey yok korkma bebeklerde bile oluyomuş nerden biliimm işte korktum..çok şükür kötü bişey degil...herneyse...kadın bana dedi ki,senin bence iltahap sorunun var ondan çocuk olmuyobenneyaptımkihaklı da olabilir aslında..çok sevdigim bi abladır..yani illa ondan olmuyo degil deondan dolayı olabilirmi acaba şeklinde söyledi...çünkü birden şişiyosun birden iniyosun dedi...kızlar varya şuanda öyle şişim anlatamam..vücudum ödem sanki...hep böyle oluyorum.acaba bende bugün kanda baktırsammı ki lökosite?ne dersiniz...
neyse çıkayım şimdi..ama önce listemi alıp geliyim canlar..öptüm hepinizi..geç girersem kısmayın emi.zaten topice girincede benden başkasını düşünmüyonuz hep aklınız bence o yüzden merak etmeyin:roflol: