Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Gunaydın kızlar nasılsınız ebrarım gorumcen hastaneden cıkmıs canım cok sevındım allahım boyle kotu seylerle karsılastırmasın hıc bırımizi insallah optum canım gorusmek uzre...mızmızım seni tebrik edememıstım canım bebisıni saglıklı kucagına almayı nasıp etsın allahım bu arada basın sagolsun canım...bıde havuc ve sogan kurunu nasıl yaptını yazarsan sevınırım optum canım... Sevtuncum bebısının ıyı olmasına sevındım yat dınlen canım mercımegıne bısey olmaz allahımın izniyle optum canım...aysencım annecıgın hastaymıs cok gecmıs olsun allah sıfa versın canım...nanelısekerım sen kardesıne gıtmıssın kapı acılmamıs bundan sonra bisey yapmana gerek yok bence sen ablalını yapmıssın uzme kendını optum...kızlar gecmısten aklımda kalanlar bunlar yazmadıgım varsa kusura bakmasın hepinızı tek tek opuyorum kendinize iyi bakın...

Günaydın kızlar
Ebrarcım sağol canım :1hug: okumak isteyenleri aldık.
Listenin son halini yazayım,belki okumak isteyen çıkar daha

Aysen Arkadaşımızın Annesi İçin Ayetel Kürsi Listesi

Portakal_suyu.............30
Kötükedisero...............30
flan.............................30
zorxx..........................30
Princess of rain............30
azra............................20
tuğçe..........................20
ebrar...........................20
derin...........................20

Kızlar Aysen arkadaşımızın annesi için dua okumak isteyenler lütfen yazsınlar.
Annesine şifa olur inşallah dualarımız :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

83 tane kaldı arkadaşlar

ben şimdi çıkıp uyurum sonrada en geç 11 gibi kalkarım kahvaltı falan..sonra doktora..gelincede temizlik yaparım heralde...boshayallersmile

şuanda uykusunda olan canım meleklerime Allahım güzel güzel rüyalar göster.gelecekteki evlatlarını rüyalarında göster Rabbim...prensesler gibi uyusunlar uyansınlar...evlerini rahmetle nurla doldur,yuvalarından sevinci,mutlulugu,saglıgı eksik etme...AMİN...:Saruboceq:

Şenizbayanssulusmile zemuszemus alsanaalsanasmile :eek:

derinım ne guzel sozler bunlar canım valla cok duygulandım allahım hepimizı yuvalarımızda huzurlu mutlu bebislerımızle olmayı nasıp etsın ins...doktora niye gıdıyosun canım ıns onemlı bısey degıldır...optum tatlım gorusmek uzre...

derinım ne guzel sozler bunlar canım valla cok duygulandım allahım hepimizı yuvalarımızda huzurlu mutlu bebislerımızle olmayı nasıp etsın ins...doktora niye gıdıyosun canım ıns onemlı bısey degıldır...optum tatlım gorusmek uzre...

canım benim o sözler size az bile melek annelerrrrŞeniz
doktora eşim için gidicez canım.beline emar çekilecek..birazdan kahvaltı edip çıkıcaz.bende öptüm tatlım..Şeniz

kızlar bende bugüne gözümü açtıgım gibi kötü haber aldım..6 aylık hamile olan dayımın kızı hastanedeymiş kanaması olmuş çok...:çok üzgünüm:şuanda hastanede yatıyor.demin aradım ikimizde iyiyiz dedi..ay yüergim agzıma geldi yaaa:gitme:inşallah bir sorun olmaz tekrardan...bebegin eşi oluyomuş ya içerde,sıkıştırıyomuş ondan oluyomuş..Allahım sen koru:KK43:(

tugçem selam tatlım günaydın..nasılsın.
ay bir karnım agrıyo anlatamam..kız üşüttüm galiba ben çok fenaaa:KK43:((

hee bide kıslarr size o duaları ettim ettim rüyamda kendim bebek gördümkaydirigubbakcemile3ve yine bebek kurtardım rüyamdaboshayallersmilebenim bebegim olarak görmedim abimlerinkiymiş yeni dogan:))ama bana emanet ben sallıyom falan..enteresan olanda kimse annesi falan elimden almıyo süt içmesi gerek bana verdiriyolardı..kollarımda salladım uyudu,biberonla süt verdim,sonra bi baktım biberonu salmış eldivenli minicik ellerine yumulmuş emiyodukaydirigubbakcemile3çok güzeldi yaaaa.

ay posta posta oldu ama idare edin...
EBRARIM canım benim..ben sevtunun duasını okudum canım..naneliyide okudum ekledim zaten..Allah kabul etsin.

doktora eşim için gidicez canım.beline emar çekilecek..birazdan kahvaltı edip çıkıcaz.bende öptüm tatlım..Şeniz

kızlar bende bugüne gözümü açtıgım gibi kötü haber aldım..6 aylık hamile olan dayımın kızı hastanedeymiş kanaması olmuş çok...:çok üzgünüm:şuanda hastanede yatıyor.demin aradım ikimizde iyiyiz dedi..ay yüergim agzıma geldi yaaa:gitme:inşallah bir sorun olmaz tekrardan...bebegin eşi oluyomuş ya içerde,sıkıştırıyomuş ondan oluyomuş..Allahım sen koru:KK43:(

ayyy canım allah korusun çok dikkat etsin kendine... bebeğin eşinin sıkıştırması kötü yaaa seni üzmek istemem ama benim çok yakın arkadaşımın başına geldi kendine de hiç dikkat etmedi ev işi falan yapıyodu sınunda erken doğum oldu maalesef ölde bebek... akrabana söyle hiç kalkmadan yatsın doktorlar arkadaşıma sürekli yatsaydın sorun olmazdı dediler... hatta mümkünse hastaneye falan yatsın çok ciddi bir sorun çünkü Allah korusun....

tugçem selam tatlım günaydın..nasılsın.
ay bir karnım agrıyo anlatamam..kız üşüttüm galiba ben çok fenaaa:KK43:((

iyiyim tatlım napiim yaaa geçmiş olsun kuzum havalar fena bugün burasıda acayip soğuk ve benim de boğazlar nanay....

hee bide kıslarr size o duaları ettim ettim rüyamda kendim bebek gördümkaydirigubbakcemile3ve yine bebek kurtardım rüyamdaboshayallersmilebenim bebegim olarak görmedim abimlerinkiymiş yeni dogan:))ama bana emanet ben sallıyom falan..enteresan olanda kimse annesi falan elimden almıyo süt içmesi gerek bana verdiriyolardı..kollarımda salladım uyudu,biberonla süt verdim,sonra bi baktım biberonu salmış eldivenli minicik ellerine yumulmuş emiyodukaydirigubbakcemile3çok güzeldi yaaaa.

hayır olsun tatlım çok güzelmiş rüyan....

Porticım bende 20tane alayım aysenın annesı ıcın canım
tamam canım çok sağol yazdım seni de opuyorumnanaktan

porticim ben bitirdim canım eksik kalırsa tekrar bana yazabilirsin....
Allah kabul etsin canım, :Saruboceq: çok sağol opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım.
Son günlerde bu topikte hep kötü haber okuyorum,üzülüyorum inşallah Allah herkese şifa verir.
Sağlık sıhhat verir,sıkıntıda olanları feraha çıkartır.

Aysen Arkadaşımızın Annesi İçin Ayetel Kürsi Listesi

Portakal_suyu.............30
Kötükedisero...............30
flan.............................30
zorxx..........................30
Princess of rain............30
azra............................20
tuğçe..........................20 (okundu)
ebrar...........................20
derin...........................20
leylamecnun................20
pelin67........................20

Kızlar Aysen arkadaşımızın annesi için dua okumak isteyenler lütfen yazsınlar.
Annesine şifa olur inşallah dualarımız :Saruboceq: :Saruboceq:

43 tane kaldı

amannnn bu kk iyice kafayı yedi bir sürü şey yazmıştım yazdıklarım uçtu gitti sanki neyse baştan alayım öncelikle hepinize mutlu günler gününüz çoook güzel geçsin
sevtuncum senin adına çok sevindim allahın izniyle mercimekte iyi olucak sen yeterki bol bol dinlen
bende öğle tatiline geldim sizlere bir merhaba diyeyim dedim şimdi bişeyler yesem iyi olacak hepinizi öptümŞenizŞenizŞeniz

Sevtuncum sevindm cnm mercimeğin iyi olmasına,iyi düşün hep Allah'ın iizniyle sağlıcakla kucağına alacaksın paşanı...hem sen iyi ol sıksık gelmesende olur ama arada hbr verirsin değil mi
ayşenim çok geçmiş olsun cnm,ney, var annenin:KK43: bende 20tane alayım Allah şifa versin
birsencim kırmızıların gelmiş:KK43:hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun bu ay çalışmalara devam,bnmde bugunlerde olması lazım ama hiçççç içimden bişe yapmak gelmiyor :KK43: bu ayda yattı bnm iş:):)

derinim kuzu bence yaptır sen o testi hatta eşinde yaptırsın,bende bu gece rüyamda bebiş gördüm mavi giymşti maşallah yen doğmuştu sanırım kimin bebeği olduğunuda niye benim baktığımıda hatırlamıyorum:)Bu arada çok geçmiş olsun akrabanıza,hergün kötü bi hbr yaa of.... Allah daha kötüsünden saklasınn...
Yürekten etiiğin duan içinde Allah razı olsun kuzum inşaalllah,cümlemizinn

gelince hbr ver kusum merak ederiz:KK70:

portim liste sende sanırım bende 20 alayım kuzum

kızlar naneli ve sevtunun duası bitti hbrnz ola emii:)
öpüyorum sizi Şeniz

mrb kızlar nasılsınız...
dün den beri gripden yatıyorum. çok kötüyüm. göğsüm hırlıyor,, işteyim ama ayakta zor duruyorum..

aman turkuaz dikkat et kendine, benimde önce boğaz ağrısı ile başladı,şimdi çok kötüü.. yumurta takibi yüzünden işten çok sık izin aldığım için grip için izin alamıyorum..bu grip yatmadan geçmez...

aman turkuaz dikkat et kendine, benimde önce boğaz ağrısı ile başladı,şimdi çok kötüü.. yumurta takibi yüzünden işten çok sık izin aldığım için grip için izin alamıyorum..bu grip yatmadan geçmez...

niye oldu bnde bilmiyorum ama mecbur yatmadan geçiricem işten izin vermezler:KK43:

X