Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şimdi çıkıp uyurum sonrada en geç 11 gibi kalkarım kahvaltı falan..sonra doktora..gelincede temizlik yaparım heralde...boshayallersmile
şuanda uykusunda olan canım meleklerime Allahım güzel güzel rüyalar göster.gelecekteki evlatlarını rüyalarında göster Rabbim...prensesler gibi uyusunlar uyansınlar...evlerini rahmetle nurla doldur,yuvalarından sevinci,mutlulugu,saglıgı eksik etme...AMİN...:Saruboceq:
Şenizbayanssulusmile zemuszemus alsanaalsanasmile
derinım ne guzel sozler bunlar canım valla cok duygulandım allahım hepimizı yuvalarımızda huzurlu mutlu bebislerımızle olmayı nasıp etsın ins...doktora niye gıdıyosun canım ıns onemlı bısey degıldır...optum tatlım gorusmek uzre...
canım benim o sözler size az bile melek annelerrrrŞeniz
doktora eşim için gidicez canım.beline emar çekilecek..birazdan kahvaltı edip çıkıcaz.bende öptüm tatlım..Şeniz
kızlar bende bugüne gözümü açtıgım gibi kötü haber aldım..6 aylık hamile olan dayımın kızı hastanedeymiş kanaması olmuş çok...:çok üzgünüm:şuanda hastanede yatıyor.demin aradım ikimizde iyiyiz dedi..ay yüergim agzıma geldi yaaa:gitme:inşallah bir sorun olmaz tekrardan...bebegin eşi oluyomuş ya içerde,sıkıştırıyomuş ondan oluyomuş..Allahım sen koru(
tugçem selam tatlım günaydın..nasılsın.
ay bir karnım agrıyo anlatamam..kız üşüttüm galiba ben çok fenaaa((
hee bide kıslarr size o duaları ettim ettim rüyamda kendim bebek gördümkaydirigubbakcemile3ve yine bebek kurtardım rüyamdaboshayallersmilebenim bebegim olarak görmedim abimlerinkiymiş yeni dogan:))ama bana emanet ben sallıyom falan..enteresan olanda kimse annesi falan elimden almıyo süt içmesi gerek bana verdiriyolardı..kollarımda salladım uyudu,biberonla süt verdim,sonra bi baktım biberonu salmış eldivenli minicik ellerine yumulmuş emiyodukaydirigubbakcemile3çok güzeldi yaaaa.
tamam canım çok sağol yazdım seni de opuyorumnanaktanPorticım bende 20tane alayım aysenın annesı ıcın canım
Allah kabul etsin canım, :Saruboceq: çok sağol opuyorumnanaktanporticim ben bitirdim canım eksik kalırsa tekrar bana yazabilirsin....
canım benim o sözler size az bile melek annelerrrrŞeniz
doktora eşim için gidicez canım.beline emar çekilecek..birazdan kahvaltı edip çıkıcaz.bende öptüm tatlım..Şeniz
kızlar bende bugüne gözümü açtıgım gibi kötü haber aldım..6 aylık hamile olan dayımın kızı hastanedeymiş kanaması olmuş çok...:çok üzgünüm:şuanda hastanede yatıyor.demin aradım ikimizde iyiyiz dedi..ay yüergim agzıma geldi yaaa:gitme:inşallah bir sorun olmaz tekrardan...bebegin eşi oluyomuş ya içerde,sıkıştırıyomuş ondan oluyomuş..Allahım sen koru(
mrb kızlar nasılsınız...
dün den beri gripden yatıyorum. çok kötüyüm. göğsüm hırlıyor,, işteyim ama ayakta zor duruyorum..
aman turkuaz dikkat et kendine, benimde önce boğaz ağrısı ile başladı,şimdi çok kötüü.. yumurta takibi yüzünden işten çok sık izin aldığım için grip için izin alamıyorum..bu grip yatmadan geçmez...