Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar ben yarından itibaren başlıyom ders çalışmaya acayip gaza geldim haaa... dershane ekimde başlıcak 2 hafta sürede şöyle biraz ingilizce falan çalışayım dedim... görümcem ing öğretmeni gerçi daha öğretmen olacamadı ama.... beleş özel ders vercek ben kocişe acık para verelim kıza yazık emek sarf edecek dedim ama paraya gerek yok yemek veririz ona bakarız dedi. hahahaha.....
hayırlısı olsun canım herşey güzel gönlünce olsunnn ögren tabii kız ingilizceyyi veli nimetinn görümcenn ögretr sana
aaa azra ütü mü yapıoyo kızz bende de var ütü verem mi sana birazını.... hahaha....
yokk kuzuu alamayaımm ben salol haahah nefret ediyomm ütüdennn
hadi bakam sizi öpüyorum şekerler.... tuğçe kaçar.... iyi geceler sizi seviyorum....opuyorumnanaktan

tamam kuzum bende kaçaca mbirazdan çok yoruldum açıktım bide mutfa karıştırıyom fare gibi adamımda sesleniyoo hadii yatmıyonmu daha diyeee öptüm kuzummm iyi bak kendine

Azram sendemi yaaa
offffffffffffffff

kuzum az daha burdayım sonra yatarım kuzumm sabah erken kalkacam akşam için hazırlık yaparımm dışarı falanda çıkacam kuzummm oyyy kıyamammm sanaaa kuzummmm yaaa az daha duramm gözlerim kapanıyoo kuzuu açıktımda bide bakındım mutfa yesem uyuyamam diye korktumm hahaha

ne oldu canım ya hayırdır ben pek bakamadım

canım hangi birini anlatıyım
benim görümcem yoğunbakımdaydı çok şükür çıktı
mızmızın amcası öldü
nanelişekerin görümcesini hamile olduğu halde kocası dövdü ve evden attı rezil insan
sevtunun mercimeği düşük tehlikesi oldu oda yatıyo
ayşenin annesi rahatsız yani kötü günler geçiriyoruz

kuzum az daha burdayım sonra yatarım kuzumm sabah erken kalkacam akşam için hazırlık yaparımm dışarı falanda çıkacam kuzummm oyyy kıyamammm sanaaa kuzummmm yaaa az daha duramm gözlerim kapanıyoo kuzuu açıktımda bide bakındım mutfa yesem uyuyamam diye korktumm hahaha

canım yaa benden sebep kalma canım yat dinlen konuşuruz sonra sorun değil
ya yeme şimdi gerçektende uyuyamazsın

İyiyim canım saol nette sorun vardı daha dogrusu pc de giremedim 3-4 gün sen nabıon tatlım iyisin inşallah

iyiyim canımm bende koşturmaca işte bitmedii benimde pc de sorun var format istiyoo yegenler gelecek hafta sonu atsınlarrr bi formmattt kasıp kasıp duruyoo bundanda giriyom buda çok yavalşş bide yanlışş yazıyom hep kontrol etmekte sıkıyo benii eksikmi yazdımm diye bakamaktan sıkıldımmm anlıcann bakmıyom artıkk eksikse eksik olsun garii diyomm ne edemm canımmm

mızmızın amcası öldü
nanelişekerin görümcesini hamile olduğu halde kocası dövdü ve evden attı rezil insan

Allah beterinden saklasın cok üzüldüm yaa :nazar: Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah sonra konusalım gene Allaha emanet olun inşallah

ben çok beğendim
yazı çok güzel de
resim bambaşka bi güzellik yani çok seksi :asigim:
ivet yaa dimi resmi çok bengendim bende sagol kuzu:asigim:
Derinimm kuzumm hoşbuldukk canım geçmişteydim anca çıkabildimm güzelimm nasılsınn ya kuzum neler olmuşş rabbimm hepsine şifalar versin inşallahh
iyiyim azram sen nasılsın canım?
karşılaşamadık kız..yazdım çıktım ben hemen..çıkış o çıkış uyuyakaldımohaoldumsmile
tamam kuzum bende öptüm iyi bak kendine yarın bol bol konuşuruz inşallah süper olmuşş kuzum eline saglık çok öptüm seni
bende çokkkk öptüm cnm benimŞeniz
canım hoşgeldin şükü kavuşturana nasıl geçti
herşey yolunda inşallah hiçbişey yazmamışsın bitanem

canımya kusura bakma valla kafam yoğun yanlışlık yapmışım demek neyse derinim düzeltmiş

canım saol ağzına sağlık şimdi ekliyorum bitanem

ohh yaa çok şükür canım aklım hep sendeydi maşallah mercimeğe
allahım daha iyi etsin hiçbişey yapma sen yat dinlen namazıda mercimek doğduktan sonra kaza edersin .yeterki o iyi olsun rabbim görüyor canım .buarada odoktorda varya nediyim ben ona korkuttu sizi

canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin anneciğine tabiki okuruz kuzum merak etme ben organize edicem

saol kanka iyi şükür sen nasılsın ?herşey yolundamı bitanem

ayy canım demek geldi kırmızılar sağlık olsun
inşallah yarınki görüşmedende olumlu sonuçlar alırsın canım

derinim olsun kuzum anladım
kocişinin iyi olmasına sevindim allahım daha iyi etsin emar sonçlarıda iyi çıkar inşallah
kuzu varya bugün çok sevindim ya sabah aradım çıktı diyince ay allahım kimseleri düşürmesin nerde varsa şifa versin

cano valla geçen diycektim ama kafamı biliyon karma karışıktım çok güzel olmuş güle güle kullan sana yakışır opuyorumnanaktan
ah canım benim..bende çok sevindim görümcene valla..çok şükür yaa..Allahım bizleride bu kadarla bıraksın her hastalıgın beterinden korusun..:Saruboceq:sagol arkadasım iyi dileklerin içinŞeniz
EVET DERDAM DÖNDÜ DARISI DİĞERLERİNE
TUĞÇE TEMİZLİKMİ YAPIYO YOKSAM BAŞKA İŞLERİMİ VAR BELLİ DEĞİL kaydirigubbakcemile3AY KIZICAK YİNE YAA eyvahedigeldismile,
KOCİŞ DAHA İYİ ŞÜKÜR ÇOK TER ATTI BUGÜN İNŞALLAH YARINA BİŞEYİ KALMAZ BEBİŞİMİN :kedi:
ayy ayyy kocişinide düşünürmüşşş aynı bennnnnkaydirigubbakcemile3
Derinimde gelseydi yaa
:çok üzgünüm:
AY NE ÇOK CANIM DEMİŞİM EDITTA YOKKİ DÜZELTELİM sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol: Allah iyiligini versin cano güldürdün beni çok Allahta seni güldürsün ikizlerin olsun emi:teytey::emir_bebek::emir_bebek:
mızmızın amcası öldü
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
azram bende kaçıyorum canım çok öptüm seni iyi geceler
allaha emanetsin canım

kaçan ka.ana ohhh ne güzel..girerken dedim inşallah erken kaçmışlardır :roflol:ben yokum ya sizede konuşmak yok:umursamaz:

anamm çıktım o çıkış yaaa...uyuduk anca demin kalktım of yaa...burda olsaydım bol bol konusurduk ebrarım yaa msn de en azından.:çok üzgünüm:neyse saglık olsun...
bugün de doktora gidecegiz yeniden..söylemiştim gerçi..

kızlar ya bugün bi abla bana dedi ki,eşimi alatıyodum kanında iltahap varmış diye..lökosit diyolar buna..ablam dedi korkulacak bişey yok korkma bebeklerde bile oluyomuş nerden biliimm işte korktum..çok şükür kötü bişey degil...herneyse...kadın bana dedi ki,senin bence iltahap sorunun var ondan çocuk olmuyobenneyaptımkihaklı da olabilir aslında..çok sevdigim bi abladır..yani illa ondan olmuyo degil deondan dolayı olabilirmi acaba şeklinde söyledi...çünkü birden şişiyosun birden iniyosun dedi...kızlar varya şuanda öyle şişim anlatamam..vücudum ödem sanki...hep böyle oluyorum.acaba bende bugün kanda baktırsammı ki lökosite?ne dersiniz...

neyse çıkayım şimdi..ama önce listemi alıp geliyim canlar..öptüm hepinizi..geç girersem kısmayın emi.zaten topice girincede benden başkasını düşünmüyonuz hep aklınız bence o yüzden merak etmeyin:roflol:

NANELİŞEKER için dua listemiz
Derinsu.................27bitti
Samyeli................20bitti
Azra.....................20bitti
Sevtun..................20bitti
Aleyna..................20bitti
ugurboncugum.......20bitti
Ebrar.....................46
derdanur................20
Turkuaz..................20
Tugcal...................20bitti
Hale......................20bitti
bulut......................20BİTTİ
nanelişeker............20bitti
pelin.....................20

ben şimdi çıkıp uyurum sonrada en geç 11 gibi kalkarım kahvaltı falan..sonra doktora..gelincede temizlik yaparım heralde...boshayallersmile

şuanda uykusunda olan canım meleklerime Allahım güzel güzel rüyalar göster.gelecekteki evlatlarını rüyalarında göster Rabbim...prensesler gibi uyusunlar uyansınlar...evlerini rahmetle nurla doldur,yuvalarından sevinci,mutlulugu,saglıgı eksik etme...AMİN...:Saruboceq:

Şenizbayanssulusmile zemuszemus alsanaalsanasmile :eek:

cevapladığın için teşekkür ederim.
eşimi aradım ulaşamadım. yazdıktan kısa bi süre sonra zaten bağlantımız gitti. bizim internet bağlantısı sorunlu sık sık gider böyle. :KK43:(
neyse bende gittim zaten çaldım kapıyı açan olmadı. telefonlarını da aradım açan olmadı. geri arayan da olmadı. napalım. gittim ulaşamadım. içim rahat.
kardeşim abla ben sana neler ettim sen yine de bana iyilik yptın demez canım, diyecek biri olsa koşa koşa giderdim de :1no2: :1no2: :1no2:
bana ettiklerini yazsam kimse inanmaz. sema abartıyor bi kardeş ablasına bu kadar etmez dersiniz ama inan nişanımda kavga çıkardı burnumdan geldi. düğünüm burnumdan geldi. evlendim evleneli bi rahat edemedim sürekli saçma sapan şeylerden olay çıkarır :çok üzgünüm:
canım sen üstüne düşen görevi fazlasıyla yapmışsın bence...bırak gerisini onlar düşünsün...bu noktadan sonra ben olsam umursamam...ne hali varsa görsün derim...valla çok kızdım kardeşine ya...sen kapıya git kapıyı bile açmasınlar....ne biçim insan bunlar...alsanaalsanasmile
AYŞENİN ANNESİ İÇİN
AYETEL KÜRSİ OKUMAK
isteyenler bana bildirirse sevinirim
banada verebilirsin canım....olumunekankayizsmile
Randevu aldım carsambaya ılk defa kısmet olursa bebegımı gorecem
hayırlı olsun mız mız...darısı başımıza...bizlerede dua et canım...olumunekankayizsmile

X