Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

rabbim bugümüzü aratmasın :saruboceq:
Bu aralar her günümüz aksiyonlu geçiyor maşaallah...
Senin moralin nasıl canım
amin canım allahım bu günlerimizi aratmasın

bu aralar yorgunum şeker gelen giden temizlik yorgum düştüm anlıcan olasun ama bunada şükür morallim iyi bin şükürr

amin canım allahım bu günlerimizi aratmasın

bu aralar yorgunum şeker gelen giden temizlik yorgum düştüm anlıcan olasun ama bunada şükür morallim iyi bin şükürr

kıyamam canım. dinlen bari
bende öyleyim ya bugünlerde kış hazırlıkları yapmaya çalışıyorum
domates-biber kavurdum soğuyunca poşetleyip dolaba koyacağım.
hem çalışıyor olunca hemde kışın meyve-sebze pahalı olunca böyle şeyler iyi oluyo.

canlar benim az işim var yapmam gereken
tekrar görüşürüz inşaallah
hayırlı geceler
dualarda buluşmak ümidi ile...

evet iyi oluyo insaın elinin altında hazırda bulunuyoo bende yaptım bişiler attım birazda turşu yaptım gecen eriştemide kestimm ohh biraz rahatladım biraz daha kesecem erişte bu hafta geçsinde bide tarhanamı çıkarsam aradan tam süper olacak
canlar benim az işim var yapmam gereken
tekrar görüşürüz inşaallah
hayırlı geceler
dualarda buluşmak ümidi ile...

kolay gelsin canım görüşürüz benimde az ütüm va yapayım bari görüşürz

kız azra tarhana yaptın bana yollamadın ha alacağın olsun bende istiyom sevtun canım edebildiğim kadar dua ettim ama malesef kırmızılarla uğraşıyorum yarın gene hastane maratonu var bende yarın akşam gelince anlatırım bide kızım okula gidiyo ya onla uğraşıyoz Allahım sizede çocuklarınızın okuluyla uğraşmak nasip etsin herkese iyigeceler hepinizi öpüyorum beni özleyin anacığım..kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile boshayallersmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm canlar ben geldim nasılsınız görmiyeli bakalım
canım hoşgeldin şükü kavuşturana nasıl geçti
herşey yolunda inşallah hiçbişey yazmamışsın bitanem

canımya kusura bakma valla kafam yoğun yanlışlık yapmışım demek neyse derinim düzeltmiş

selam kızlar nasılsınız

ebrarım kuzum okudum duaları rabbim kabul etsin inşallah 2 duayıda bitirdim kuzum eklersin
canım saol ağzına sağlık şimdi ekliyorum bitanem
ohh yaa çok şükür canım aklım hep sendeydi maşallah mercimeğe
allahım daha iyi etsin hiçbişey yapma sen yat dinlen namazıda mercimek doğduktan sonra kaza edersin .yeterki o iyi olsun rabbim görüyor canım .buarada odoktorda varya nediyim ben ona korkuttu sizi
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin anneciğine tabiki okuruz kuzum merak etme ben organize edicem
ebroşum görümcen iyimiş çok sevindim canım
sevtuncum bebegini inş saglıkla kucagına alırsın canım
saol kanka iyi şükür sen nasılsın ?herşey yolundamı bitanem
ayy canım demek geldi kırmızılar sağlık olsun
inşallah yarınki görüşmedende olumlu sonuçlar alırsın canım
derinim olsun kuzum anladım
kocişinin iyi olmasına sevindim allahım daha iyi etsin emar sonçlarıda iyi çıkar inşallah
kuzu varya bugün çok sevindim ya sabah aradım çıktı diyince ay allahım kimseleri düşürmesin nerde varsa şifa versin

cano valla geçen diycektim ama kafamı biliyon karma karışıktım çok güzel olmuş güle güle kullan sana yakışır opuyorumnanaktan

SEVTUN için ayetel kürsi listesi
EBRAR...................23
DERİN.....................30
TUĞÇE....................30bitti
TURKUAZ................40
ALEYNA..................30BİTTİ
NANELİŞEKER.........20bitti
SAMYELİ..................40
AZRA........................30bitti
BERSU.....................30
LEYLAMECNUN.........20bitti
BULUT......................20
DUASINI SALI AKŞAMI YAPICAZ

azram hoşgeldin balım nasılsın?
sen yapmışsın kışlıkları artık bundan sonra hep sendeyiz valla kaçarı yok erişte yemeye gelicem kaydirigubbakcemile3

canım tarhana yapmadım daha nasipse haftaya yapacam yanlış okumusun sanırım yapayım buyur gel beraber içelim amin canım rabbim bizlerede göstersin inşallah o günleri okullar başladı koşuşturmada başladı alah zihin açıklıgı versin kızına canım inşallah doktordan güzel haberlerde dönersin canım öptüm seni göüşürüz
kızlar nerdesiniz yaa noluyo bize ???

kuzumm nasılsın hoşgeldinnnnnn üü yapıyordum kuzumm bakamadım

kolay gelsin canım yoruldun yaa bırak artık azcık otur be kuzum hiperaktifmisin sen yaa
bana diyolarda sen benden fenasın galiba kaydirigubbakcemile3

AYŞENİN ANNESİ İÇİN
AYETEL KÜRSİ OKUMAK
isteyenler bana bildirirse sevinirim
kuzu bana 20 yaz
azram hoşgeldin balım nasılsın?
sen yapmışsın kışlıkları artık bundan sonra hep sendeyiz valla kaçarı yok erişte yemeye gelicem kaydirigubbakcemile3

gel canım başımla beraberr gel yapar yerizz kuzu şöyle yogurtlıu sarımsaklı pull biberlii ohhh bide üstüne nane atarızz kuzumm gel gellll turşuda çıkarırım sana kız kuzu erştenin yanına hepinizz gelin kızlarrr yerikk beraberrr iyiyim kuzum ütü yapıyordum dünya ütü var birazını yapayım dedim birazıda yarına inşallah

kolay gelsin canım yoruldun yaa bırak artık azcık otur be kuzum hiperaktifmisin sen yaa
bana diyolarda sen benden fenasın galiba kaydirigubbakcemile3

yapmadanda olmuyo be kuzumm kim yapacak gene ben yapacam ahh olsada biri yapı verse şuu uyuzzz ütüyüü valla ne iyi olurduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…