kızlar hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum
görümcem bugün yoğunbakımdan çıktı
şükürler olsun rabbim tüm hastalara şifa versin
Allah razı olsun canım. Dediğin gibi söylenecek söz yok :1no2:O ne ya şok oldum şimdi üst üste felaket gibi..
Sevtun için 20tane de ben alayım dua ama çarşamba okuyabilirim .
İnşallah bişey yoktur,bebeği iyidir,Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:
Mızmız başınız sağolsun canım,Allahtan rahmet diliyorum :Saruboceq:
Ebrarcım size de geçmiş olsun canım
nanelişeker görümcen için gerçekten üzüldüm,söyleyecek söz bulamıyorum o hasta beyinli insanlara.Bi kadını dövüp evden kovmak ne demek ya kimsiniz siz,üstelik hamile bi kadın,yazıklar olsun,Allah bildiği gibi yapsın,peki neden böyle yaptıkları belli mi?
bu arada sen nasılsın,iyi misin tugcal?
selamün aleyküm kızlar....ebrarcım çok büyük geçmiş olsun...neden yoğun bakıma girdi görümcen...oraları kaçırmışım ben...okuyamadım geçmişi merak ettim...namazdan sonra 20 tane ayetel kürsiyi okudum canım...Yüce Rabbim kabul eylesin inşallah....olumunekankayizsmile
semacım nasılsın?Şeniz
çok saol bitanem inşallah yaa tek temennimiz şuanda
senin görümce nasıl varmı gelişme
semacım nasılsın?Şeniz
hastaneye götürmüşler canım
sürekli ağlıyormuş ben bunları hakedecek ne yaptım diye.
psikolojide bozulmuştur tabi. can mı dayanır yapılanlara.
Allahım büyük, yanlarına kalmasın yaptıkları inşaallah.
kızlar ya bi konuda yardımınıza ihtiyacım var
ben hem eşinin hem de kendi ailesinden sıkıntılar yaşayan biriryim bu da bizim imtihanımız tabi bunu da kabul ediyoruz ama bazen insanın sabrı tükeniyor
kız kardeşim hep bana düşman gibi davrandı, hayatımın her evresinde bana sorunlar çıkardı ben ona hep destek olsam da ( maddi-manevi)
eşimle de aramı açmaya başlayınca görüşmüyorduk. hiç görüşmüyoruz değil ama sık sık görüşmüyoruz yani. en son ben düşük yaptım, histeroskopi oldum uzun süre hastanede yattım, sonrasında da 1 hafta rapor verdi doktor evde dinlendim. bu süre boyunca hiç gelmedi ilgilenmedi benimle. bi kere hastaneye geldi yabancı biri gibi 15 dk durdu giiti. sonrsında da ne geldi ne de aradı. ondan sonra da eşim gitme onlara, arama dedi. bizde eskisi gibi görüşmüyoruz artıkk.
kendisi 6 haftalık hamile. şimdi evdeymiş raporluymu serum takılıyormuş aramış annemi ağlamış telefonda çok kötüyüm diye annem de benii aradı git ilgilen diye. annemler de köydeler şimdi
gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım
eşim gitmemi istemiyor. ona söylemeden gitsem mi yoksa gitmesem mi ?
kafam karıştı ya
canım çok zoor bir durum ama ben olsam giderdim nedeni hem kardeşin zor durumda hemde anlasın yaptığı hatayı bak şimdi senin yerinde ovar ve ihtiyacı var bakıma eğer biraz düşünce varsa anlar yaptığı hatayı .tabi aile konunuz bilemem kocanlada kötü olma gitmesende enazından ara derim ben
geçmiş olsun canım....tekrar okumak gerekirse ben hazırım...sen ver ben okurum canım...hepinizin ağzına sağlık...olumunekankayizsmilecanım çok saol yaa allah razı olsun malesef insan hayatı kendini bilmez insanların elinde
rahatsızdı hastaneye götürmüşler ordada yanlış iğne sonucu oldu .şuanda iyi şükür çıktı yoğunbakımdan
tamam ben şimdi ekliyorum saol ağzına sağlık
bende iyiyim canım...inşallah herşey yoluna girer semacım....olumunekankayizsmilemeraba canım, iyi olmaya çalışıyoruz, sürekli elimizde telefon arıyoruz varmı bi gelişme bi durum diye.
sen nasılsın
ohhhhhh içim rahatladı valla.:dance: :dance: :dance:..çok endişe ediyordum...dedim bizi bırakıp gittimi bu kız dedim...Şenizkızlr kardeloşun hepinize selamı var yarın dönüyomuş inşallah
herşey yolunda yani
kızlar ya bi konuda yardımınıza ihtiyacım var
ben hem eşinin hem de kendi ailesinden sıkıntılar yaşayan biriryim bu da bizim imtihanımız tabi bunu da kabul ediyoruz ama bazen insanın sabrı tükeniyor
kız kardeşim hep bana düşman gibi davrandı, hayatımın her evresinde bana sorunlar çıkardı ben ona hep destek olsam da ( maddi-manevi)
eşimle de aramı açmaya başlayınca görüşmüyorduk. hiç görüşmüyoruz değil ama sık sık görüşmüyoruz yani. en son ben düşük yaptım, histeroskopi oldum uzun süre hastanede yattım, sonrasında da 1 hafta rapor verdi doktor evde dinlendim. bu süre boyunca hiç gelmedi ilgilenmedi benimle. bi kere hastaneye geldi yabancı biri gibi 15 dk durdu giiti. sonrsında da ne geldi ne de aradı. ondan sonra da eşim gitme onlara, arama dedi. bizde eskisi gibi görüşmüyoruz artıkk.
kendisi 6 haftalık hamile. şimdi evdeymiş raporluymu serum takılıyormuş aramış annemi ağlamış telefonda çok kötüyüm diye annem de benii aradı git ilgilen diye. annemler de köydeler şimdi
kafam karıştı ya
ah canım ya...ne zor bir durum...valla böyle konularda akıl vermek çok zor...yinede senin kardeşindir...eşini ikna edip gitmeni öneririm canım...et tırnaktan ayrılmaz...eşinden gizli bişey yakma...eşinin onayını al derim canım...olumunekankayizsmile
yoğun bakımdan çıkmış görümcen çok sevindim abla gözün aydın...TAMAM KUZU YAZDIM BİLE
ÇOK SAOL BUGÜNKİ HABER ÇOKDAHA İYİ ŞÜKÜRLER OLSUN ÇIKTI YOĞUNBAKIMDAN ÇOK MUTLUYUM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
malesef evet,amin Allah razı olsun...TUTİŞİM şimdi farkettim işte sorunlar var galiba allah kolaylık versin canım sakın kendini üzme şuhayat çok boş inanki
derinim çıktın mı kuzum kolay gelsin sana dacanlar eve geldim kocişe yemek yapmaya az sonra gidicem bi bakam dedim,geçmişe bakmadım.
bunu şimdi gördüm yuh yaa bu kadr mı değersiz insan hayatı,e abla o yanlış iğneyi yapana gidipte bişe dememiş mi kimse yacanım çok saol yaa allah razı olsun malesef insan hayatı kendini bilmez insanların elinde
rahatsızdı hastaneye götürmüşler ordada yanlış iğne sonucu oldu .şuanda iyi şükür çıktı yoğunbakımdan
tamam ben şimdi ekliyorum saol ağzına sağlık
kızlr kardeloşun hepinize selamı var yarın dönüyomuş inşallah
herşey yolunda yani
yarın ne olacağımız belli değil işte...kızlar ya bi konuda yardımınıza ihtiyacım var
kafam karıştı ya
kardeş de canım onun bana yaptıklarını düşmanım yapmazdı da işte onun yüzünden aylarca tedvi gördüm de yine de ben suçlu oldum :gitme:
ahh canım insan canından bıkar mı bıktım da bezdim ama sbır sabır diyerek yürütmeye çalışıyoruz
GÜNCELLEME
NANELİŞEKER için dua listemiz
Derinsu.................27
Samyeli................20
Azra.....................20
Sevtun..................20bitti
Aleyna..................20BİTTİ
ugurboncugum.......20bitti
Ebrar.....................26
derdanur................20
Turkuaz..................20
Tugcal...................20BİTTİ