- 20 Kasım 2009
- 6.108
- 9
kızlar ya bi konuda yardımınıza ihtiyacım var
ben hem eşinin hem de kendi ailesinden sıkıntılar yaşayan biriryim bu da bizim imtihanımız tabi bunu da kabul ediyoruz ama bazen insanın sabrı tükeniyor
kız kardeşim hep bana düşman gibi davrandı, hayatımın her evresinde bana sorunlar çıkardı ben ona hep destek olsam da ( maddi-manevi)
eşimle de aramı açmaya başlayınca görüşmüyorduk. hiç görüşmüyoruz değil ama sık sık görüşmüyoruz yani. en son ben düşük yaptım, histeroskopi oldum uzun süre hastanede yattım, sonrasında da 1 hafta rapor verdi doktor evde dinlendim. bu süre boyunca hiç gelmedi ilgilenmedi benimle. bi kere hastaneye geldi yabancı biri gibi 15 dk durdu giiti. sonrsında da ne geldi ne de aradı. ondan sonra da eşim gitme onlara, arama dedi. bizde eskisi gibi görüşmüyoruz artıkk.
kendisi 6 haftalık hamile. şimdi evdeymiş raporluymu serum takılıyormuş aramış annemi ağlamış telefonda çok kötüyüm diye annem de benii aradı git ilgilen diye. annemler de köydeler şimdi
gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım
eşim gitmemi istemiyor. ona söylemeden gitsem mi yoksa gitmesem mi ?
kafam karıştı ya
ben hep yazıyorum ama cevap alamıyorum neyse düşüncemi söylüyüm kötüde olsa o senin kardeşin canım mecbur gidiceksin sen eger gidip ona bakar ilgilenirsen o ozaman sana yaptıklarından pişman olur der kendi kendine ben ne yapmışım allahım bana ne kadar iyi davranıyo okadar yaptıklarıma ragmen der üzülür bak gör senden bile özür dilicek haberin olsun benim düşüncem bu eşinde kızarsa benim dediklerimi de et tırnaktan ayrılırmı de kendi kardeşiyle kıyaslat onu seni anlıcaktır düşüncelerimi dile getirdim gerisi sana kalmış canım